Αποστολέας Θέμα: Ο Αη-Βασίλης από το Hong-Kong ήρθε και φέτος  (Αναγνώστηκε 1475 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Ο Αη-Βασίλης από το Hong-Kong ήρθε και φέτος
« στις: Δεκεμβρίου 28, 2007, 12:10:14 μμ »
Καλημέρα και χρόνια πολλά και πάλι.
Μόλις πριν λίγο χτυπά το κουδούνι. Απαντώ και ...  ο ταχυδρόμος, συστημένο. Συστημένο;; αφού δεν παράγγειλα τίποτα;;  8)
Υπογράφω και παίρνω τον φάκελο με ένδειξη Hong Kong. Οι εξ Ανατολών φίλοι μας (DRAGON), μας θυμήθηκαν και πάλι  :) , τι να πω; άψογο marketing;
Όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, έτσι και φέτος ήρθε το δωράκι τους. Το menu γι'αυτή την χρονιά περιλαμβάνει μαζί με την κάρτα με τις ευχές και μια καρτούλα με p/e σηματάκια-insignia της Wehrmacht*  :D

Ο φάκελος και το περιεχόμενό του ...

Μπράβο τους πάντως γιατί μπορεί να είναι σχετικά μικρό ως μηδαμινό το δωράκι που στέλνουν, έχουν ξεκινήσει όμως κάτι και το τηρούν ευλαβικά (ήδη είναι η 3η χρονιά που στέλνουν κάτι).  ::salut::

* Αν και είναι λάθος, οι σβάστικες αντί να δείχνουν προς τα δεξιά, δείχνουν ανάποδα.  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: Ο Αη-Βασίλης από το Hong-Kong ήρθε και φέτος
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 02, 2008, 01:17:40 μμ »
Kαλά ρε φίλε, τι τζίρο κάνεις και σε θυμούνται κάθε χρόνο; Εκτός αν έχεις σεβαστό ποσοστό μετοχών ::glossa::

Πάντως με ελάχιστο κόστος δείχνουν μια πολύ καλή εικόνα. Επαγγελματισμός σε συνδιασμό με σωστό marketing.
Από εμένα μπράβο τους ::eusa_clap::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος staticjim

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: UK , Manchester
  • Sotiropoulos Dimitris
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 02, 2008, 01:20:44 μμ »
Νικο οι ευχες ηταν στα κινεζικα  :?:lol: :lol:
Highlights τα στρογγυλα γυαλια  :shock:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 02, 2008, 01:28:41 μμ »
Kαλά ρε φίλε, τι τζίρο κάνεις και σε θυμούνται κάθε χρόνο; Εκτός αν έχεις σεβαστό ποσοστό μετοχών ::glossa::

Τι τζίρο;;;  :roll:  :? ΜΕΓΑΛΟ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ  :mrgreen:
Όχι βρε Γιώργο, απλά είμαι γραμμένος στο forum της εταιρείας, οπότε με θυμούνται κάθε τέτοια εποχή.   :lol:

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 02, 2008, 02:09:08 μμ »
* Αν και είναι λάθος, οι σβάστικες αντί να δείχνουν προς τα δεξιά, δείχνουν ανάποδα.  :mrgreen: :mrgreen:
Mπα το ψυλλιάστηκαν οτι είσαι 'Ελληνας και σου τυπωσαν το αρχαίο ελληνικό σύμβολο  :!: του εικοσιενάγωνου :!:
(Εξίσου πιθανό πάντως είναι να έχουν τυπώσει επιτηδες ανάποδα την σβάστιγγα για να μην τους κατηγορήσουν οτι διακινουν παρανόμως ναζιστικά σύμβολα)

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 02, 2008, 02:20:53 μμ »
Mπα το ψυλλιάστηκαν οτι είσαι 'Ελληνας και σου τυπωσαν το αρχαίο ελληνικό σύμβολο  :!: του εικοσιενάγωνου :!:  ΛΕΣ;;;;  :lol: :lol:
(Εξίσου πιθανό πάντως είναι να έχουν τυπώσει επιτηδες ανάποδα την σβάστιγγα για να μην τους κατηγορήσουν οτι διακινουν παρανόμως ναζιστικά σύμβολα)

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ !!!  :lol:
Κι εγώ σκέφτηκα το ίδιο στην αρχή, αλλά μάλλον τους βγήκε λάθος, γιατί είτε κοιτάει αριστερά είτε δεξιά μπελά μπορούν να βρουν και μόνο στο ότι σχημάτισαν το "διαβολικό" σύμβολο.
Σχετικό-άσχετο αλλά να φανταστείτε ότι ανέβασα στο photobucket μια ναζιστική σημαία για να δείξω κάτι σε κάποιο μέλος-φίλο και με μεγάλη μου έκπληξη  :shock: :shock: είδα να πέφτει λογοκρισία, μου την "καρατόμησαν" και στη θέση της βγήκε αυτό  ::arrowred:: !!!!!!!!

Tags: