Αποστολέας Θέμα: Κανείς που να ασχολείται με την κλίμακα G?  (Αναγνώστηκε 1599 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gordinir8

• Scale 1/144
  • *
Κανείς που να ασχολείται με την κλίμακα G?
« στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 10:29:18 πμ »
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανέις άλλος στην Αθήνα που να ασχολείται με live steaming ή και ηλεκτρικά και να υπάρχει κάποιο layout σε αυτην την κλίμακα στημένο όπως σε άλλες χώρες.

Αποσυνδεδεμένος JIMMY.K

• "One day the poor will have nothing left to eat but the rich"
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιεύς
  • Η πληροφορία παντού η γνώση πουθενά...
    • http://www.flickr.com/photos/my_layout_jimmyk/3019131088/
Απ: Κανείς που να ασχολείται με την κλίμακα G?
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 11:39:57 πμ »
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανέις άλλος στην Αθήνα που να ασχολείται με live steaming ή και ηλεκτρικά και να υπάρχει κάποιο layout σε αυτην την κλίμακα στημένο όπως σε άλλες χώρες.

Το Live steaming θα ήταν μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη...
Για G ηλεκτικά ,υπάρχουν φίλοι που ενδιαφέρονται (Vasgalanis επί παραδείγματι) , αλλά αυτά τα μεγέθη προϋποθέτουν υψηλό κόστος κτήσεως,  χώρο και δη ανοικτό ,άρα μεγάλο κήπο, άρα χρήμα, άρα εικάζω ,ότι αυτήν την εποχή είναι λίγο δύσκολο... 

Αποσυνδεδεμένος vasgalanis

• Ελλάς Ελλήνων?
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ Μοσχάτο
  • Artificial intelligence can't beat human stupidity
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 02:26:15 μμ »
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανείς άλλος στην Αθήνα που να ασχολείται με live steaming ή και ηλεκτρικά και να υπάρχει κάποιο layout σε αυτην την κλίμακα στημένο όπως σε άλλες χώρες.
άλλος?  Μη τυχόν εννοείς οτι υπάρχει ......κάποιος ?????           Ποιός ??????

Το Live steaming θα ήταν μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη...
Για G ηλεκτρικά ,υπάρχουν φίλοι που ενδιαφέρονται (Vasgalanis επί παραδείγματι) , αλλά αυτά τα μεγέθη προϋποθέτουν υψηλό κόστος κτήσεως,  χώρο και δη ανοικτό ,άρα μεγάλο κήπο, άρα χρήμα, άρα εικάζω ,ότι αυτήν την εποχή είναι λίγο δύσκολο...

....... εως πολύ ....... διότι αν και έχω το Χώρο ,αν και έχω το Χρόνο ,  δεν εχω το  άτιμο το Χρήμα για τέτοια πράγματα τώρα.
Προέχει η .......................επιβίωση. :mrgreen:  ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ ?????
WWW.O έξυπνος παραδέχεται ,ο πονηρός ελλίσεται ,ο χαζός επιμένει και ο μ@λ@κ@ς ..................εξαιρείται.

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 04:58:49 μμ »
Παρότι δεν έχω κανένα από τα 3 Χ, έχω μια ατμομηχανή αλλά τρέχω σε ένα μικρό οβάλ. Βέβαια την αγόρασα περισσότερο για να ασχολούμαι με την συντήρηση της και τις μετατροπες.
www.thomasworkbench.com

Αποσυνδεδεμένος kostaszz

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: athens
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 21, 2013, 07:19:27 μμ »
και εγω έχω μια live steam αλλά είναι κλίμακας 1:22.5 G3 64mm την έχω δουλέψει δοκιμαστικά μόνο σε βαση ( γραμμες δεν εχω)αλλά βλέποντας το μεγεθος που έχει πιστευω πως μόνο σε μεγάλο κήπο η καμία ταράτσα μπορείς να στήσεις layout. και αυτό όχι για μόνιμα πιστευω. :lol:

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 28, 2013, 06:38:52 μμ »
Ποιό μοντέλο έχεις?

Αποσυνδεδεμένος kostaszz

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: athens
  • modelclub.gr
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 29, 2013, 08:13:55 μμ »
δεν ειναι μοντέλο παραγωγής . είναι χειροποίητο από αγγλία . μοντέλο μιας αγγλικής ατμομηχανής 2-6-0 είναι με τεντερ .

Αποσυνδεδεμένος christos563

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: thessaloniki, hellas
  • modelclub.gr
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 11, 2013, 08:09:41 μμ »
......................... Ξερω οτι δεν εχει ασχοληθει κανεις. Δραττομαι της ευκαιριας να προτεινω Η0 γιατι εχει περισσοτερες λυσεις και μπορει να χρησιμοποιηθει και σε δυο συνεχομενα δωματια με ανοιγμα στον μεσοτοιχο 25Χ15 cm εαν το διοραμα αναπτυσσεται "σε 1 επιπεδο".
Χρηστος απο θεσσαλονικη.

Tags: