0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
περαστικά Μάκη. σου χρωστάω και το δείγμα με τα "τσιμέντα", έτσι ?Σ.Σ.
Περαστικά και από εμένα
Ωραίος Συμεών, καλή συνέχεια στο έργο σου.
Περαστηκα Μακη και καλη συνεχεια Τασος
Θα σου έλεγα όμως ότι το βελτιωτικό για το πυροβόλο (όπως το βλέπω από τις φωτό) είναι μάλλον κατώτερο από αυτό του κιτ τουλάχιστον στο βασικό κομμάτι την κάννη.
Ακόμα ίσως θα πρέπει να το κάνεις σε φάση ανεφοδιασμού στο λιμάνι με το σκεπτικό ότι στο Dry Dock τα σκάφη πήγαιναν κενά από πυρομαχικά και καύσιμα και εφοδιαζόταν μόλις έφευγαν μετά το τέλος των επισκευών για λόγους ασφαλείας .......... Όλα τα παραπάνω ενδέχεται να είναι και λάθος αλλά οι γνώσεις μου αυτά λένε ... οι προθέσεις μου αγαθές
Αναμένουμε την συνέχεια του χειρουργίου!
Αντε ξεκινα μωρε τιποτα να παρουμε πρεφα????? Αρκετα εκατσες!!!
τορπιλη και το ξυλινο deck ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!(χωρις να ξερω βεβαια και ποσα ειναι αυτα τα λεφτα που εδωσες! )
Καλή ανάρρωση Μάκη και τάχιστα επαναφορά της χειρός σε κανονικά επίπεδα απρόσκοπτης λειτουργίας. ʼσε μην έγινε και βιονικό και δούμε φοβερά και τρομερά πράγματα από αυτό!
Φίλε Symeon προβλέπεται θηρίο και "κουκλί" το διόραμα σου ʼντε να γίνει καλά το χέρι σου και να μας "αφήσεις"
Μάκη ΚΑΛΗ και ΤΑΧΕΙΑ ανάρρωση για να μας ΧΑΖΕΨΕΙΣ. Ε ρε γλέντια που μας περιμένουν...
ʼντε κουράγιο κανε, το μοντέλο και τα βελτιωτικά θα περιμένουν το χέρι σου. Στο μέλλον όμως θα προσαρμόζεις φλέξιμπλ στον ταχυτροχό, ακούς
Το διόραμα που θα φτιάξεις είναι από καμιά φωτό εποχής ή δικής σου επινόησης?