Γιάννη γειά σου, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την αφιέρωση σου, βέβαια νοιώθω λίγο άβολα

, διότι ο σκοπός μου δεν ήταν αυτός , αλλά μετά από 46 χρόνια στον μοντελισμό νοιώθω πλέον την υποχρέωση, όταν μου δίνεται η ευκαιρία, ότι ξέρω σχετικά με ιστορικά Αφη της Π.Α.από προσωπική εμπειρία και όχι από αφηγήσεις και εικασίες άλλων να το μεταφέρω όπως είναι σε όποιον με ρωτήση και πάντα με ντοκουμέντα, σε αυτό στάθηκα τυχερός δηλαδή το επάγγελμα μου να είναι συναφές με το χόμπυ μου, αλλά μέχρι εκεί.
Τώρα σχετικά με το μοντέλο σου και για την κλίμακα που ασχολείσαι (η 1/72 είναι πάρα πολύ δύσκολη κλίμακα και παραμελημένη από τιις εταιρείες και εκεί φαίνεται ο καλός μοντελιστής) το F-84F και δή το 203 και για συναισθηματικούς λόγους μου αρέση πάρα πολύ, θα ήθελα όμως να βάψης το PITOT κόκκινο (ίδιο χρώμα με το ακροπτερύγιο) και το εμπρόσθιο άκρο του με χρώμα BURNED METAL και τούτο διότι εκεί εσωτερικά είχε μια ηλεκτρική αντίσταση για να αποφεύγεται η παγοποίηση του αέρος κρούσεως εξασφαλίζοντας έτσι κατα την πτήση συνεχή ροή αέρος (δυναμική πίεση) για την εύρυθμη λειτουργία των οργάνων ενδείξεως Ταχύτητος και Ύψους του Αφους, άντε για χατήρι σου παρασύρθηκα και έκανα και το μάθημα μου

, και κάτι τελευταίο, προσπάθησε με αερογράφο.
Σε χαιρετώ φιλικά Γιάννης Χανιά...