0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νώντα έχεις προσπαθήσει να αποδώσεις το ξεθώριασμα στο όριο των χρωμάτων?
Aυτο σκεφτομουν και εγω!Πιστευω οτι αφου επιμενεις στο πινελο και στην 1/72 θα ηταν καλυτερο να κανεις ενα σκληρο οριο στα χρωματα γιατι πινελο και σβησιμο ποτε δεν τα πηγαν καλα.Ασε που στην 1/72 ειναι και πιο σωστο για το συγκεκριμενο θεμα.
Νωντα φοβερη δουλεια φιλε μου μεχρι τωρα!!!!!!!!!!! ΥΓ. θα συμφωνησω και εγω για τα ορια των χρωματων!! Παρε αερογραφο!!!!!!!!!!!ΦΟΒΕΡΟ!!!!
πολυ δουλεια και παρα πολυ καλο το αποτελεσμα (το f-84 ειναι απο τα αγαπημενα μου αεροπλανα)το οτι το πηρες στην 1/72 ειναι η κλημακα σου ?
Ώπα τις! Σβέλτος ο νέος! Και θεαματικός!Για την οριοθέτηση προτείνω δουλειά με μικρό πινέλο ώστε να μπορείς να έχεις ακρίβεια όση και αυτή του παραδοσιακού μαρκαδόρου. Έτσι και καλύτερο όριο θα πετυχαίνεις και καλύτερες κούρμπες θα μπορείς να βάψεις!Βλέποντας και κάνοντας, ε; Καλή συνέχεια φίλε!
Βουρ για χαλκομανίες Νώντα... Πολύ ωραίος φίλε!!!
Πραγματικα ειναι σαν αερογραφατο!Πινελογραφατο δηλαδη!!!!!!!!! ΣΚΙΖΕΙ!
Ωραίος ο παίχτης!!!! Οι ρουκέτες σε ζεύγη είναι σαν αυτές που παίρνανε και τα δικά μας , έχεις στο μυαλό σου κάτι συγκεκριμένο για F-84G, ας πούμε κανένα ιδιαίτερο αεροσκάφος με ωραία διακριτικά? Αν χρειαστείς οτιδήποτε πες και εδώ είμαστε...
ʼντε να δούμε και το G!!!Αν θες οδηγίες,πες να στις σκανάρω!Citadel έχει η Κάισσα!Εκτός από Mythril να πάρεις και Boltgun Metal και Chainmail...Φυσικά κα ιένα μαύρο για σκέτο βάψιμο ή και για μίξεις με τα μεταλλικά!
Δες και λίγο τα profiles του Γιώργου...http://www.hafcphotos.cs.net/
Το μονο κακο ηταν οτι δεν ειχε οδηγιες.
Παράθεση από: felix στις Απριλίου 19, 2008, 10:30:04 μμΤο μονο κακο ηταν οτι δεν ειχε οδηγιες.
Καλη αρχη φιλε μου Νωντα!!!!!!Περιμενουμε φωτο...
αααααααααααααααααααααααα.....................και μην το ξεχασω ΠΑΡΕ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟοοοοοοοοο........οοοοοοοοοοΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό ξανα-ξεκίνημα.Όσο για διακριτικά, αυτά που έχει βάλει ο Κάκαλος είναι τα απόλυτα...!
Μπορω να πω οτι αυτο το αεροπλανο το αντιπαθουσα. Μεχρι και στα Ελληνικα Φτερα ειχα διαβασει ολα τα αρθρα, εκτος απο αυτο για το F-84G. Δεν ξερω πως και γιατι, αλλα απο τοτε που το αγορασα εχω ξετρελαθει και εχω πορωθει να το φτιαξω.