Μπραβο Πανο εγινε κουκλα!!!!!
Καλη συνεχεια!!!!!!

Να σαι καλα Περικλή!!!
Ο βασιλιας των F-16. 
Μπραβο Πανοοοοοοο 
Τασος 
Να σαι καλα Τασούλη μου...Πολύ τιμητικός τίτλος για εμένα...

Πανούλη,κούκλα βγαίνει!!!
Για την χαλκομανία όπως είπε ο Δημήτρης,μην βάλεις βελτιωτικό,μόνο μπόλικο νερό μέχρι να βρεις την κατάλληλη θέση.
Με χαρτί κουζίνας,πίεσε στο κέντρο της χαλκομανίας και μετά προς τα έξω,ώστε να μην μείνει σταγόνα νερού ή αέρας από κάτω!
Αφού εξαφανίσεις το νερό,πέρνα το Mr Softer και άστο να μαλακώσει την χαλκομανία.
Αφού στεγνώσει καλά δες αν έχει πουθενά φουσκαλίτσες και τρύπησε τες με τον κόφτη προσεκτικά,και ξαναπέρασε βελτιωτικό.
Γιωργο Thanks για το spot...Μου εδωσες να καταλαβω πως γινεται η διαδικασια...Δεν ηξερα πως επρεπε να την "πατησω" για να φυγουν τα νερα προτου βαλω βελτιωτικο...Νομιζα πως τα κανει ολα μονο του...Αρχικα τη βουτηξα σε ζεστο νερο (Ετσι η χαλκομανια ξεκολλα αμεσως) και (με ηδη περασμενη παρκετινη στο καθετο σταθερο) την εσυρα επανω...Επειτα αφου την εβαλα στο σημειο της την "πλακωσα" στο softer κατα πως μου πε και ο Μητσος... εκοψα καποια σημεια για να ρθει και να καθησει και την αφησα... Μετα απο 15 λεπτα παρατηρησα κατι μεγαλες φουσκαλες που δεν ηταν οσο αυτες που κανει το βελτιωτικο (ζαρες) και ετσι τις χαραξα με ενα καινουργιο κοπιδι και προσθεσα Βελτιωτικο..Αυτο εκανα και ευτυχως εκατσαν καλα!!
Όπως το περιμενα φυσικα η χαλκομανια δεν καλυπτει ολο το καθετο σταθερο οποτε με πινελακι θα πρεπει να συμπληρωσω καποιους τονους...Στις φωτο φαινονται τα σημεια που ΔΕΝ καλυπτει η χαλκομανια...

Α και βάλε ένα λευκό Χ σε κόκκινο κυκλικό φόντο πάνω αριστερά στις φωτό...
Χαχαχαχαχαχα!!! Σωστός... Κατάλληλον μόνο δια ενήλικους!!!
Εχω μπερδευτει

Ποτε συγχρονα, ποτε ποτε ποτε ποτε... σπαζοκεφαλιες ειναι!!!!

Τωρα Πανο, τι να πω???? Να τα ξαναπω???? Τελειωνε να σε "στολισω" μια και καλη!!!! Αν και το αποτελεσμα ειναι προδιεγεγραμμενο οποτε....
Αμα δεις μια δουλεια, απο το πρωι φαινεται παντα!!!
ΥΓ: Ποσα F-16 εχεις φτιαξει??? Και Ποσα αφτιαχτα????
Αλεξη τιμη μου που μου τα λες ΕΣΥ αυτα...ενας master του Μοντελισμου...
Εχω φτιαξει περι τα 20 απο τα οποια τα 5-6 ηταν για αλλους...
Αυτη τη στιγμη στη συλλογη μου ειναι το 2ο αερογραφατο και το 3ο ειναι ενα Τουρκικο πινελατο...Τωρα εχω δλδ μονο 4 (3 48αρια και ενα 72αρι "ΙΑΣΩΝ")(το επομενο θα ειναι το Τουρκικο...μετα το reset θα ξαναβαφτει για Tigermeet αλλα δεν το ποσταρω γιατι θα με παρουν με τα....κοπιδια!!!!)

Αφτιαχτα εχω γυρω στα 6-7...
Να και οι φωτος
Ενταξει εκατσε καλα...οι διορθωσεις μονο να γινουν και θα ναι οκ!

Μενει να βαψω τον κωνο του ρανταρ αλλα ψαχνω μια φωτο γιατι τα Ολλανδικα εχουν περιεργη αποχρωση με μια σκουρη φθορα...Θα το δω μεσα στην ημερα...Μεχρι το βραδι μπορει να ναι και ετοιμο!

Σας ευχαριστω ολους!