Ψηφοφορία

Ðïéü èá èåëáôå íá äåéôå?

Black "3"
Brown "4"

Αποστολέας Θέμα: Το ΤΕΛΟΣ του Θόδωρα!  (Αναγνώστηκε 47778 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Απ: Ο Θόδωρας ο μυταράς (Fw 190D-9) ...in progress
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 05:28:05 μμ »
Πάρε κανα τηλέφωνο την συμμορία να ψηφίσουν...έχεις 3 λεπτά ακόμα...  :roll:

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 05:29:35 μμ »
Δεν με πειραζει ειτε μαυρο ειτε καφε!!!!!
Τα αμτακια μου θα βγουνε ετσι και αλλιως και δεν θα μπορω να τα ξεχωρησω στο τελο  :mrgreen: :mrgreen:ς!!!!!!

Καλη αρχη φιλε μου Αλεξη!!!!!  :wink:
 ::icon_thumright::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος Farao Mike

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια
  • modelclub.gr
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 05:53:35 μμ »
Το πρωινο μου σχολιο που πηγε ?
Εγω παντως ψηφισα κοκκινο 4 δαγκωτο...

Αποσυνδεδεμένος Aλέξης Κοντηβέης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη-Πάτρα
  • Jolly time!!!
Απ: Ο Θόδωρας ο μυταράς (KOΨΙΜΑΤΑ)
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 06:18:30 μμ »
Συνέχεια λοιπόν με τον Νεοπτολαιμο και τα αποτελέσματα του....

Αρχίζω με το αγαπημενο μου και αχωριστο εργαλειο εδω και 27 χρονια!!!! Εχει ...σφάξει!!!! Δεν το αποχωριζομαι ποτε!!!

Εδω βλέπετε απο φωτο ενός review του Κιτ, απο Chris Sherland, πως το δινει inbox η Τρομπετα!!! Ολα ενωμενα 160 εργοστάσια!!!!

Και εδώ τα σημεια που άνοιξα για τις επιμερους λεπτομερειες αλλά και τον ακρωτηριασμό απο την ...μυτόγκα του!!!!

Σε όλα τα review το σημειο των πολυβολων στα φτερά το θεωρουν ...ιδιαιτερα δυσκολο στο κοψιμο αλλά και στο σκρατσαρισμα αφου οταν κοπει το καπάκι "τρωει" τα φλαπς απο κατω και το σημειο επαφής του φτερου με την άτρακτο. Εγώ δεν το κατάλαβα ακόμα, θα δουμε οταν θα φτασουμε στο σημειο αυτό. Πάντως το έκοψα.

Εδω βλέπετε ποσο χοντρα ειναι τα πανελς του Jumo, οποτε κι αυτά θα πάνε για ανακατασκευή στην ωρα τους!

Αυτά για σημερα, και το ΣΚ θα προχωρησω στο κοκπιτ σιγά σιγά!

Η ψηφοφορία έληξε. Οπότε πάμε για τα "3" μου!!!! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τον χρονο σας!!! ::salut::

Υ.Γ. Εραστές του καφε "4" μη στεναχωριεστε!!! Θα το κάνω να μοιαζει και με αυτό!!!!

Μαυρομοντελούρος..."Εδώ τα καλά τελευταία Βιολογικά μοντέλα!!!"

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 06:42:35 μμ »
Αρχισαν τα "όργανα". Να δούμε σε τι ρυθμό θα μας χορέψεις. ::Laie_41:: ::moshi44x42:: ::bioliicon::

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 07:54:22 μμ »
Παράθεση
Σε όλα τα review το σημειο των πολυβολων στα φτερά το θεωρουν ...ιδιαιτερα δυσκολο στο κοψιμο αλλά και στο σκρατσαρισμα αφου οταν κοπει το καπάκι "τρωει" τα φλαπς απο κατω και το σημειο επαφής του φτερου με την άτρακτο. Εγώ δεν το κατάλαβα ακόμα, θα δουμε οταν θα φτασουμε στο σημειο αυτό. Πάντως το έκοψα.

Εννοουν οτι τα καπακια ανεβαινουν στο πλαι της ατρακτου,περιπου μεχρι τα μισα της επικαλυψης της ριζας -πρεπει να υπαρχει η γραμμωση- δες την φωτο σου εχω σχεδιασει περιπου τα ορια της
Επισης στο σημειο που κοβει το πανελ του φτερου,εσωτερικα θα πρεπει να βαλεις ενα "νευρο" πανω στο οποιο παταγε το καπακι οταν εκλεινε,γιατι εμπεινε μεσα στο πανελ δεν παταγε πανω του -στο εχω τσεκαρει και αυτο με κιτρινο

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
Απ: Ο Θόδωρας ο μυταράς (κοψίματα)
« Απάντηση #56 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 09:03:09 μμ »
Αυτά τα ξερω.

Το δυσκολο δεν μπορω να καταλάβω στην υποθεση.

Η θυρίδα έχει αφάνταστη δουλειά και θέλει φινιρισμα μεχρι αηδιας. αλλά μην προτρεχεις!!!! Εσυ πηγες στο τέλος!!!!

Τα ορια αυτά θα κοπουν οταν θα φτιαξω τα καλυμματα. Για να κατσουν ακριβως. Το κάλυμμα ειναι σκεπαστό σε κάποια σημεια. Οι πατουρες ειναι μεσα στην υποκατασκευή της φωλιας.

ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!!! Πάρε καφέ και βλέπε!!!!
Δεν θα απογοητευτεις!!! Το Ζερο ειχε 10πλάσιο βαθμο δυσκολίας (δυστυχώς)

Το μυαλό μου τωρα ειναι στο κοκπιτ, και στον πινακα οργανων που θα φυγει σουμπιτος στα σκουπιδια.

Αποσυνδεδεμένος Geo505Marines Bn

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #57 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 09:07:49 μμ »
Αλεξη κι εγω Brown 4 ψηφιζω ::icon_thumright::
αντε να δουμε τι καλο μας ετοιμαζεις αυτη τη φορα

Αποσυνδεδεμένος thanosmen

• IF IT'S OPEN, IT'S SCRATCHBUILT...
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/72
  • Τόπος: ΑΙΓΙΟ
  • Dare you challenge the Dark side???
« Απάντηση #58 στις: Νοεμβρίου 16, 2007, 03:29:12 πμ »
Brown 4 κι από μένα!

Αν και αυτό που θα έφτιαχνα εγώ - μόλις πάρουν πόδι από τον πάγκο τα υπολοιπα - είναι εκείνο με τις ασπροκόκκινες λωρίδες στις κάτω επιφάνειες!

Καλή συνέχεια!!! ::icon_thumright:: 

Welcome to the Dark side of the Force...

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
« Απάντηση #59 στις: Νοεμβρίου 16, 2007, 03:58:43 μμ »
Αλέξη καλή αρχή!!  ::icon_thumright::

Ένα D-9 πάντα αποτελεί καρπό αγάπης για τον κατασκευαστή του ::love7::

Είμαστε κολλημένοι στις οθόνες μας για την συνέχεια!!  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος grunherz

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #60 στις: Νοεμβρίου 16, 2007, 05:56:51 μμ »
Καλησπέρα, είμαι νέος στο forum και δεν έχω προλάβει να δω όλη την ιστορία. Πάντως καταπληκτικό το D-9 σου μέχρι τώρα. Τώρα γιατί το είπες Θόδωρα και όχι Ντόρα, μόνο να μαντέψω μπορώ.
Καλή συνέχεια!

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
Απ: Ο Θόδωρας ο μυταράς (Kάτσε κάτω πιλότε...)
« Απάντηση #61 στις: Νοεμβρίου 19, 2007, 08:53:18 πμ »
Καλή μας εβδομάδα και σημερα αρχιζω με το κάθισμα.

Πριν πω οτιδηποτε θα κάνω μερικά σχόλια. Το κοκπιτ του D-9, ειναι απο τα πιο λιτα αντιστοιχα στα αεροσκαφη του Β ΠΠ. Περισσοτερο θυμιζει μπανιερα συγχρονου δεκαετιας 60-70 παρά μαχιμου 44-45'. Σχεδόν και κυριολεκτικά ..ψαχνεσαι να βρεις να προσθεσεις λεπτομερεια και ευκαιρία δεν σου δινεται.

Μόλις ειχα πάρει το κιτ και άνοιξα το κουτι, εψαχνα τα τελάρα να βρω που ειναι τα κομματια για το κοκπιτ!!! Απο την μπανιερα βρηκα το "τοπικ"!!!
η οποια έχει ιδιες διαστασεις με μια αντιστοιχη συγχρονου στην 32. Ελάχιστα κομματια, πολυ απλοποιημενα συνθετουν το θαλαμο διακυβερνησης.

Επομένως δεν σου κάνει και ιδιαιτερα ...κουκου για πολλά πολλα και αποτελει ένα απο τα σημεια που ριχνουν τον βαθμο δυσκολίας στο 1/10. σε σχεση με το Ζερο, αφου άνετα μπορει να τελειωσει ολο το κοκπιτ σε ενα Σ/Κ.

Οπότε το μονο που έμενε ως επιλογή ηταν να ανέβει ο πηχης στο θεμα του φινιρισματος σε σχεση με τις επιλογές της Τρομπετας. Και το πρωτο θυμα το "baby style" κάθισμα της. Κάνοντας επιπλεον και μια γυρα στην αγορά ουτε και ο Verlinden δεν έχει αποδωσει σωστά (άποψη μου) το καθισμα και το συνεφέρει κάπως μπουκωνοντας το με μαξιλαρακια.

Ετσι λοιπόν με νεο οπλο στα χερια μου ( ο μικρός άρχισε τις κρεμες) το κουτί της Nutricia...., ενα συνδετηρα, αλουμινοφυλλο και στοκο, χαρακα, κοφτη κτλ, άρχισα ενα απο τα πιο δυσκολα σκρατσαρισματα της ζωής μου, αφου το κάθισμα του Θοδωρα παρουσιάζει το έλα να δεις απο γωνίες πακετο με καμπυλες και σκαλοπατια. Ειδικά η περιοχή της λεκάνης μου έχει και αυτήν την εγκοπή και αμέσως χουφτιαζει τα ειδα ολα πολυ ζορικα!!

Τεσπα, ξοδεψα ενα ολοκληρο Σ/Κ με δαυτο και πιστευω οτι το αποτέλεσμα ειναι σαφως καλυτερο απο της Τρομπετας και του Ver.

Eδω το βλέπετε φρεσκοβαμμενο στο πρωτο χερι και φυσικά ημιτελές, αφου μενει να προστεθουν το μαξιλάρι, οι βασεις για τις ζωνες προσδεσης, και να περαστει ενα χερι ματ βερνικάκι.

Μέχρι να στεγνωσει άρχισα και τον νεο πινακα οργανων, αφου οπως βλεπετε ο αντιστοιχος της Τρομπετας δεν αποδιδεται σωστά και ειναι αμαρτια να μη του δωσεις μια πιο πειστική και αρμονική εικονα. Στο επομενο επεισοδιο θα παρουσιαστουν ολα τα σταδια ανακατασκευής του.

Μεχρι τοτε, να' στε καλά και σας ευχαριστώ για τον χρονο σας!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #62 στις: Νοεμβρίου 19, 2007, 01:31:10 μμ »
Αλέξη δεν θα ξαναπώ τίποτα μέχρι να τελειώσεις. Καθε βδομάδα θα μας τρελαίνεις με κάτι καινούργιο, θα κάθομαι αναπαυτικά στον πάγκο με ένα καφέ, προσπαθώντας να φτιάξω το δικό μου project, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ την τέχνη σου.

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #63 στις: Νοεμβρίου 19, 2007, 08:54:29 μμ »
Γιατί δεν το έκανες με χαλκό και καλάι και παιδεύτηκες :?: :mrgreen:

Είσαι μαζόχα

Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #64 στις: Νοεμβρίου 19, 2007, 11:37:28 μμ »
Αλέξη,απ'το κάθισμα και μόνο,προβλέπω οτι το Ζερό σου θα μοιάζει με ...προθέρμανση,μπροστά στο Θόδωρο!!! :shock:

Power of the village people!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #65 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 08:38:51 πμ »
Σας ευχαριστώ όλους ρε παιδιά. Να στε καλά. Ελπιζω να μην απογοητευτητε.

Είσαι μαζόχα

Διαφωνώ σε όλα. Πρωτον, διοτι δεν εχω αυτη τη στιγμη τοσο φυλλο χαλκου ( θελει πειραματα μεχρι να κατσει στα μετρα και ξοδευεις πολυ περισσοτερο απο αυτο που βλεπεις) δευτερον, κι αν ειχα δεν χρησιμοποιω τοσο χοντρο φυλλο, και την καταβρηκα με το Novalac, και το πιο βασικό αν δουλευα με καλαϊ, δεν θα έκανα λιγοτερο κοπο. Προσεξες την ιδιαιτεροτητα της σκάφης???? Χωρίς στοκο δεν υπάρχει περιπτωση να πετυχει. Ειναι πολυ περιεργο καθισμα. Εξαλλου πάλι  θα στοκαριζα διοτι το καλάϊ αφηνει ανωμαλιες και μπορει να σου σπάσει αν το ζοριζεις. Με κολλα δυο συστατικων δουλεψα. Μονο με ασημοκολληση κατι γινοταν. Αλλα΄Σ/Κ τα εργαστηρια ειναι κλειστά και επιπλεον θα εγλυφα κ@τ*ρ@μ#ν#ς ποδιές να μου το δεσουν αφου θα επρεπε να ημουν απο πανω.

Το Μαζοχα μπορει να ισχυει  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, αφου οσο γερναει ο ανθρωπος ολο και περισσοτερες ιδιοτροπιες αποκτα!!!!

για να γλιτώσω τα επεισόδια (Καρδιακά εγκεφαλικά και άλλα) μήπως θα πρέπει να δω το θέμα μια και καλή στο τέλος λαμβάνοντας ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ

καλή συνέχεια Αλέξη   ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Μπααα. Λαμπρο, καλυτερα να το παρεις απο την αρχη με το μαλακό. Αλλωστε αν γλυτωσεις απο μενα, στα συγχρονα ειναι η Σκυλα & η Χαριβδη και η Λερναια Υδρα μαζι (Δοξας-Περις-Κωστας Τ) Οποτε....

Αλέξη,απ'το κάθισμα και μόνο,προβλέπω οτι το Ζερό σου θα μοιάζει με ...προθέρμανση,μπροστά στο Θόδωρο!!! :shock:

Power of the village people!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Η αληθεια ειναι οτι στο Θοδωρο θα δειτε νεες τεχνικές και διαφορετικά πραγματα απο το Ζερο. Αλλα στο Ζυγι ιδιο θα βγει, αφου ειναι "αδειο" μοντελο. (Sorry Λουφτεν boys, δεν τον εφτιαξα εγω το Θοδωρα!!!!. Τα παραπονά σας στο εργοστασιο του)
Κρατα την ορεξη σου για τον "Μεγάλο" αφου θα φυγει για το Telford. και ισως ειναι και το τελευταιο μου μοντελο, αφου σταματω πια και θα κρεμασω τα κοπιδια.

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #66 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 09:21:29 πμ »
Κρατα την ορεξη σου για τον "Μεγάλο" αφου θα φυγει για το Telford. και ισως ειναι και το τελευταιο μου μοντελο, αφου σταματω πια και θα κρεμασω τα κοπιδια.

Θα κρεμάσεις τα κοπίδια σου μετά το Telford? Γιατί ? Σου είπε κανένας οτι το Best Of The Show συνοδεύεται και με συνταξιοδοτικό πρόγραμμα????? :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #67 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 03:01:40 μμ »
Σας ευχαριστώ όλους ρε παιδιά. Να στε καλά. Ελπιζω να μην απογοητευτητε.

Είσαι μαζόχα

Διαφωνώ σε όλα. Πρωτον, διοτι δεν εχω αυτη τη στιγμη τοσο φυλλο χαλκου ( θελει πειραματα μεχρι να κατσει στα μετρα και ξοδευεις πολυ περισσοτερο απο αυτο που βλεπεις) δευτερον, κι αν ειχα δεν χρησιμοποιω τοσο χοντρο φυλλο, και την καταβρηκα με το Novalac, και το πιο βασικό αν δουλευα με καλαϊ, δεν θα έκανα λιγοτερο κοπο. Προσεξες την ιδιαιτεροτητα της σκάφης???? Χωρίς στοκο δεν υπάρχει περιπτωση να πετυχει. Ειναι πολυ περιεργο καθισμα. Εξαλλου πάλι  θα στοκαριζα διοτι το καλάϊ αφηνει ανωμαλιες και μπορει να σου σπάσει αν το ζοριζεις. Με κολλα δυο συστατικων δουλεψα. Μονο με ασημοκολληση κατι γινοταν. Αλλα΄Σ/Κ τα εργαστηρια ειναι κλειστά και επιπλεον θα εγλυφα κ@τ*ρ@μ#ν#ς ποδιές να μου το δεσουν αφου θα επρεπε να ημουν απο πανω.

Το Μαζοχα μπορει να ισχυει  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, αφου οσο γερναει ο ανθρωπος ολο και περισσοτερες ιδιοτροπιες αποκτα!!!!
...

Δες πμ.  :mrgreen:

::salut::
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
Απ: Ο Θόδωρας ο μυταράς (αρχισαν τα...όργανα!)
« Απάντηση #68 στις: Νοεμβρίου 23, 2007, 09:32:31 πμ »
Συνέχεια σημερα με την ανακατασκευή του πινακα οργανων.

Οπως ειδατε στο προηγουμενο ποστ, εχοντας βαση το αλουμινιο απο το κουτι της Νutricia, πατροναριστηκε ο νεος πινακας, κοπηκε σε 3 μερη, εγιναν οι τρυπες των οργανων με βαση την πραγματική διάταξη.

Μετά αφου τριφτικε καλά, βαφτηκε στο Dark grey και το αφησα να στεγνωσει πολυ καλά.

Μετά, απο πραγματική φωτο καλής αναλυσης, αντεγραψα ολα τα οργανα και τα τυπωσα στην διαταξη με βαση την κλιμακα.
Κατόπιν το χαρτι το πλαστικοποιησα με πλαστικοποιηση 80 μικρον (οχι 125, ειναι πολυ χοντρη)
Αυτό θα εξομοιωσει το κρυσταλο των οργανων.

Αφου τοποθετησα καθε οργανο απο πισω απο το πανελ, σειρά ειχαν τα στεφανια των οργανων.
Ανάλογα με το τρυπανι που χρησιμοποιησα (2 ολα και ολα) εστριψα πολυ ψιλο μολυβοσυρμα γυρω γυρω, οπως βλεπετε.

Κατόπιν, κοβοντας μια σπειρα καθε φορά, την εβαψα στο χρωμα (αλλά μαυρα, αλλα κιτρινα, αλλο διχρωμο, άλλο μπλε)
Ειδικα στο μεγάλο οργανο (οριζοντα) χρησιμοποιησα ενα γραναζακι αφου προσομοιωνε καλυτερα το συγκεκριμενο στεφανι.

Αφου κολληθηκαν, ειχα τελικά αυτη την εικονα.

Μετά μπηκαν, διακοπτες, λεβιεδες κτλ και αφου ενωθηκαν τα κομματια με τις σωστες κλισεις, ο πινακας επιτελους ολοκληρωθηκε!!!

Αυτά για σημερα, στο επομενο, θα εχουμε χειριστηριο και μπανιερα!!

Ευχαριστω για τον χρονο σας!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
Απ: Ο Θόδωρας ο μυταράς (πινακας οργάνων...)
« Απάντηση #69 στις: Νοεμβρίου 23, 2007, 09:42:01 πμ »
Απλώς τέλειο. Τελικά τί το χρειάζεσαι το κιτ; μόνο για το αρχικό μέτρημα, ε; (!!!)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #70 στις: Νοεμβρίου 23, 2007, 10:04:34 πμ »
Απλώς τέλειο. Τελικά τί το χρειάζεσαι το κιτ; μόνο για το αρχικό μέτρημα, ε; (!!!)
Μπα, ίσα για να λέει οτι αγόρασε μοντέλο ::glossa::

Αλέξη φοβερός ο πίνακας! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Απίθανο και το κόλπο με το σύρμα για τα όργανα :shock:
Μόνο που το γκρι μου δείχνει ανοικτό για RLM66. Ισως πάλι να φταίει ο φωτισμός της φωτογράφισης.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #71 στις: Νοεμβρίου 23, 2007, 10:15:41 πμ »
Μόνο που το γκρι μου δείχνει ανοικτό για RLM66. Ισως πάλι να φταίει ο φωτισμός της φωτογράφισης.

Ναι, εχεις δικιο. Το φλασαρισμα το ...ξανοιξε!!!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #72 στις: Νοεμβρίου 23, 2007, 10:33:37 πμ »
Μπραβο Αλεξ,δωσε πραμα να χαρει η καρδια μας
(Μ αρεσε ο πινακας γιατι μοιαζει με...πυραμιδα !)ι

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #73 στις: Νοεμβρίου 23, 2007, 10:37:48 πμ »
Ψίτ, παλαβιάρη, δεν ξαναγράφω σε θέμα σου διότι θα με κάνεις μετα το υboat να πιάσω αεροπλάνο για να δω πως τα κάνεις αυτά που κάνεις (σιγά μην τα κάνω βέβαια)...

Και μετά θα με αφορίσουν οι άλλες οι κουφάλες...

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #74 στις: Νοεμβρίου 23, 2007, 10:44:00 πμ »
Και μετά θα με αφορίσουν οι άλλες οι κουφάλες...

... σε ποιες αναφέρεσαι ;;  :?: :?: :?: :?:

Αλέξη πρόσεξε λίγο τον τεχνητό ορίζοντα γιατί από ότι είδα στις ενδείξεις του θέλει λίγο καλιμπράρισμα το όργανο   :mrgreen:
Δεν παίζεσαι ρε άνθρωπε  ::salut::

Tags: