Αποστολέας Θέμα: SCAMMEL TANK TRANSPORTER 1/72  (Αναγνώστηκε 19516 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
Απ: SCAMMEL TANK TRANSPORTER 1/72
« Απάντηση #100 στις: Μαρτίου 10, 2008, 04:06:53 μμ »
            Πάμε λίγο παρακάτω...........

Σκουριά........πολύ σκουριά..........

Το σκαφάκι ήταν πολύ καιρό παρατημένο στην παραλία μέχρι να αποφασιστεί η μεταφορά του.........

Έρχονται και μαυρίλες................... :wink:

Να μην ξεχάσω.....................

Το πλοίο ήταν ξύλινο......"ντυμένο" όμως με μεταλλικά φύλλα καί θωράκιση σε κάποια κρίσιμα σημεία,όπως το εμπρός καί κάτω μέρος του κύτους.
            Γι αυτό καί δικαιολογούνται καί οι σκουριές.........

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #101 στις: Μαρτίου 10, 2008, 04:21:44 μμ »
Τα ισαλα δεν ηταν βαμμενα με red primer? :roll: :roll:

Στην μικρή έρευνα που έκανα,πουθενά δεν το βρήκα κόκκινο.

Ούτε ο philio που ήταν παρών στην απόβαση της Νορμανδίας........ :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: βεβαιώνει κόκκινο χρώμα.   

::salut::

...και ποιός σου είπε ότι δεν το επιβεβαιώνω  :?: :roll: ::glossa::

πολύ ωραίο γίνεται, άντε γερά με τσαμουκά  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #102 στις: Μαρτίου 12, 2008, 04:59:05 μμ »
                :evil: :evil:

Μικρό,μη φωτογραφικό update................

Κάναμε κάποιες πρώτες προσπάθειες δοκιμαστικής φόρτωσης του πλοίου πάνω στην καρότσα του οχήματος. ::mpr:: ::mpr::

Έγινε αμέσως φανερο ότι δεν μπορούμε να χειριστούμε καί να "δέσουμε" με ασφάλεια το φορτίο πάνω στην καρότσα,όσο οι........ρόδες βρίσκονται κολλημένες στην θέση τους.Κι αυτό γιατί το βασικότερα σημεία ασφάλισης βρίσκονται σε ένα σημείο ανάμεσα στις δύο εξωτερικές πίσω ρόδες,ένα σε κάθε πλευρά της καρότσας.............

Κλήθηκε έκτακτη σύσκεψη της τριμελούς επιτροπής ειδικών της κοινοπραξίας που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό,την κατασκευή καί την φόρτωση του οχήματος.

Αφού έγινε δεκάλεπτο συμβούλιο  ::talking_smilie:: δεν δόθηκε ικανοποιητική λύση. Τότε,κλήθηκε τεχνικός εκτός της κοινοπραξίας  ::haushalt_001:: η οποία καί πρότεινε την πλήρη αφαίρεση του πίσω συστήματος αναρτήσεων καί τροχών,την τοποθέτηση καί ασφάλιση του φορτίου καί την επανατοποθέτηση του συστήματος στήν φορτωμένη πλέον πλατφόρμα.

Υπήρξε προβληματισμός  ::boxing::  ::violent1::  αλλά τελικώς η πρόταση έγινε δεκτή  ::handshake::

Από ΄δώ καί μπρος...........ο Θεός βοηθός  ::eusa_pray::

Και επειδή στις δουλειές των μοντελιστών καί των...............γιατρών όπου μπαίνει ο Θεός τα πράγματα είναι ζόρικα......... ::eusa_wall:: ::eusa_wall::

Ελπίζουμε στο καλύτερο....................

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #103 στις: Απριλίου 28, 2008, 05:33:03 μμ »
        Αίσχος κύριοι.........Ντροπή. :shock: :shock:

Είναι απαράδεκτο να ποστάρουμε την συνέχεια της κατασκευής ενός μοντέλου μετά από ενάμισο μήνα καί πλέον. :evil:

Κύρια αιτία είναι η απαράδεκτη συμπεριφορά του εργατικού δυναμικού που πλέον έχει αφήσει κατά μέρος τον μοντελισμό καί το έχει ρίξει στο διάβασμα  ::book:: ενώ τον υπόλοιπο χρόνο τον αναλώνει στο hi5  ::pc024:: καί σε ραντεβουδάκια  ::danseuse:: .

Τέλος πάντων.Θα πορευτούμε με τις νέες συνθήκες  ::mpr::  καί θα σκληρύνω την στάση μου απέναντι στην........εργατιά.  ::mastigoma::

Το όχημα προχωράει καθώς καί το LCVP. ʼρχισε το φόρτωμα καί το δέσιμο του πλοιαρίου πάνω στην καρότσα του φορτηγού.Εκεί παρουσιάστηκε ένα νέο πρόβλημα,καθώς στην προσπάθειά μας να "τεντώσουμε" τα συρματόσχοινα,αυτά έκοβαν τα σημεία απο τα οποία είχαν δεθεί στην καρότσα.

Ιδού λοιπόν η κατάσταση σήμερα.

Οι τροχοί δεν έχουν κολληθεί.Έχουν τοποθετηθεί πρόχειρα γιά τις ανάγκες της........φωτογράφισης. ::glossa::
    Τα συρματόσχοινα δεν έχουν κοπεί περιμένοντας να λάβουν την τελική τους θέση καί να κοπούν τα περισσέματα αργότερα.Πρέπει να σιγουρέψουμε πως δεν θα παρουσιαστεί ξανά το πρόβλημα που ανέφερα πιό πάνω.Τουλάχιστον αν ξανασυμβεί,να έχουμε περίσσεμα σύρματος.Επίσης θα ολοκληρωθεί το βάψιμό τους καί θα φινιριστούν επί τόπου.
    Το ίδιο θα συμβεί καί στα ξύλα πάνω στα οποία ακουμπά το πλοιάριο.

Τέλος ακολουθεί φωτογραφία με το.........φορτίο του φορτίου. :shock: :shock: :shock:

Πρόκειται γιά μερικά βαρέλια (ευγενική προσφορά του mmaker) καί μερικές πλαστικές λέμβους (ευγενική προσφορά του ΛΕΥΤΕΡΗ)
   Ευχαριστώ πολύ καί τους δύο.

Φυσικά δεν είναι έτοιμα ακόμα.Έχουν απλά ασταρωθεί καί θα ετοιμαστούν γιά βάψιμο.
    Τα κουπιά γιά τις βάρκες είναι έτοιμα καθώς καί μερικά κιβώτια,όπως καί μία ξύλινη σκάλα,που όμως ξέχασα να φωτογραφίσω. :oops: :oops:

Αυτά γιά σήμερα. :D

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #104 στις: Απριλίου 28, 2008, 06:30:37 μμ »
Μπράβο και στους τρεις σας, αν και οι δύο το έχουν ρίξει έξω, οι εργασίες έχουν πολύ καλό αποτέλεσμα!

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #105 στις: Απριλίου 28, 2008, 09:09:01 μμ »
Πρόσεξε κύριε τι λες  :x Ο καιρός που ο εργάτης δεχόταν  ::mastigoma:: από τον εργοδότη, έχει πια περάσει και ο εργαζόμενος έχει κι αυτός δικαιώματα  :o   Οι σκλάβοι απέκτησαν την ελευθερία τους  ::tsekouri:: Πρέπει να ξέρεις ότι τώρα πλέον θα πρέπει να τους συμπεριφέρεσαι με στοργή και προδέρμ  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Νικόλα δείχνει εξαιρετικό το SCAMMEL  ::icon_thumright::  Το έχεις/ται φτιάξει με φανταστική αληθοφάνεια.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Να προσέχεις μόνο μην σου κάνουν καμιά απεργία ή καμιά καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίες οι "σκλάβοι" σου. Θα πρέπει να τους δείχνεις ότι τους θεωρείς συνεργάτες σου πλέον.....   :lol: :lol: :lol:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #106 στις: Απριλίου 29, 2008, 06:06:22 πμ »
Έλα να παίρνει σάρκα και οστά σιγά σιγά το τελικό όραμα για το όλο στήσιμο και σενάριο του scammel !

Τώρα πια έμεινε μόνο "η ουρά" και μάλιστα φαίνεται να ολοκληρώνεται πολύ ωραίο. Για να μπει σε μια σειρά και ρέγουλα και το εργατικό δυναμικό ώστε να περατωθούν οι εργασίες τάχιστα.

(Σημ. η σωστή κίνηση είναι να ταχθεί κανείς με την ηγεσία στην προκειμένη περίπτωση, για αποφυγή πιθανών δυσάρεστων επιπτώσεων, χμ, χμ)

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #107 στις: Απριλίου 30, 2008, 05:59:20 μμ »
         ΤΡΑΚΤΩΡ.....................................Όπως λέμε πράκτωρ  :roll: :roll: :roll: :roll:

Στο προηγούμενο σετ φωτογραφιών είχαμε ξεχάσει να φωτογραφίσουμε τον τράκτορα.Δεν χάθηκε κι ο κόσμος.Το κάναμε σήμερα.Τόσο προσεκτικά που έσπασε το αριστερό σετ τροχού-φτερού. :evil:
           Βέβαια αυτό το πράμα στεκόταν σχεδόν στον αέρα.Ανάθεμα την..............λειτουργική ανάρτηση. :evil: :evil:
           Θα επανατοποθετηθεί τάχιστα.Έως τότε όμως καί επειδή η φωτογράφιση δεν είναι το καλύτερό μας δείτε το έστω κι έτσι. :oops: :oops:

Οί φθορές έχουν γίνει με ξάνοιγμα του βασικού καί με την χρήση του έτοιμου dark weathering wash της PRO MODELLERS.Ακόμα δεν έχουν γίνει καθόλου σκουριές καθώς οι επιφάνειες είναι σχετικά μικρές καί είχαμε αποφασίσει από την αρχή να μην χρησιμοποιήσουμε την μέθοδο που χρησιμοποιήσαμε στην καρότσα,αλλά να το πάμε με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο..........σταγόνα λαδάκι καί νοτισμένο πινέλο.
      Οί κουρτίνες ήρθαν στα ίσα τους καί βάφτηκαν με ένα χακί.Μετά λερώθηκαν όσο δεν πήγαινε άλλο..........Δεν νομίζω να τις έπλεναν καί ποτέ. :mrgreen: :mrgreen:
      Τα τυλιγμένα κουρτινάκια στα πλαινά παράθυρα είναι έτοιμα,αλλά δεν έχουν κολληθεί ακόμα.
      Καί οι τρείς βαριόμαστε να φτιάξουμε τα πλαίσια των μπροστινών παραθύρων.Μάλλον θα γίνει κλήρωση γιά να δούμε ποιός θα είναι ο "τυχερός".
      Το συρματόσχοινο του εργάτη είναι έτοιμο αλλά δεν τοποθετήθηκε ακόμα,γιατί στην δοκιμαστική εφαρμογή,ο τράκτορας γινόταν δύσχρηστος στο βάψιμο καί τις φθορές,χώρια που έμοιαζε σαν .........κατσαρίδα με κεραίες. :shock:

Τώρα πιά δείχνει να είμαστε πολύ κοντά στο τέλος.Γιά να δούμε πόσο καιρό θα χρειαστούμε μέχρι να φτάσουμε εκεί.

Περιμένουμε τα σχόλιά σας,αλλά έως τότε ας απαντήσω σε κάποια που έγιναν μέχρι τώρα. :twisted: :twisted:

(Σημ. η σωστή κίνηση είναι να ταχθεί κανείς με την ηγεσία στην προκειμένη περίπτωση, για αποφυγή πιθανών δυσάρεστων επιπτώσεων, χμ, χμ)

Φίλε Π-Ζ

Μ΄ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.Μπορείς πλέον να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια (τουλάχιστον όσο εγώ είμαι αρχηγός της οικογένειας).

DON

Πρόσεξε κύριε τι λες  :x Ο καιρός που ο εργάτης δεχόταν  ::mastigoma:: από τον εργοδότη, έχει πια περάσει και ο εργαζόμενος έχει κι αυτός δικαιώματα  :o   Οι σκλάβοι απέκτησαν την ελευθερία τους  ::tsekouri:: Πρέπει να ξέρεις ότι τώρα πλέον θα πρέπει να τους συμπεριφέρεσαι με στοργή και προδέρμ  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

liverpool

Δεν μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καλό θα είναι να ανακαλέσεις.Εκτός του ότι οι άνθρωποί μου είναι παντού (το έχω αποδείξει αυτό) ξέρεις ότι πολύ σύντομα θα σε επισκεφτώ..............αυτοπροσώπως. 8) 8)

Περιμένω.............

DON

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #108 στις: Απριλίου 30, 2008, 11:54:59 μμ »
Αυτήν την ώρα χάνουμε και περιμένεις να ανακαλέσω ??????

Εγώ είμαι πάντα με του αδυνάτους, δηλαδή πάντα με την εργατιά, έστω και συνταξιούχος, πάντα αντίθετος με τις μεθόδους των "αφεντικών", που το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά, είναι να πίνουν το αίμα του άμοιρου του εργάτη, τα βαμπίρ.

Υγ. Μόλις έγινε το 3-1..... περαστικά μας. Του χρόνου πάλι.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #109 στις: Μαΐου 01, 2008, 12:15:23 πμ »
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κατασκευή απο ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ παρέα  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: Και ο πράκτωρ εεε τράκτορ ήθελα να πώ καταπληκτικός αλλά και το "φορτίο"  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
 Όσο για το "εργατικό προσωπικό".......με το "μαλακό" μην προκύψει κανας συνδικαλιστής.....γιατί τότε "κλάψτα Χαράλαμπε"  :mrgreen: 
Για τα συρματόσχοινα.....σκέψου λίγο και τις αλυσίδες.....το λέω αυτό γιατί όσους αρματοφορείς έχω σε μοντέλα, πέρα των συρματόσχοινων πάντα παρέχεται αλυσίδα  :wink: :wink:  Αυτές (αλυσίδες) πιάνουν με τα "κροκοδειλάκια"  :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #110 στις: Μαΐου 01, 2008, 12:40:09 πμ »
Νίκο γίνεται πολύ ωραίο. Για να προχωράτε γρηγορότερα...
Αύριο δεν νομίζω να απεργούν τα παιδιά ε?
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #111 στις: Μαΐου 01, 2008, 12:55:22 πμ »
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κατασκευή απο ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ παρέα  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: Και ο πράκτωρ εεε τράκτορ ήθελα να πώ καταπληκτικός αλλά και το "φορτίο"  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
 Όσο για το "εργατικό προσωπικό".......με το "μαλακό" μην προκύψει κανας συνδικαλιστής.....γιατί τότε "κλάψτα Χαράλαμπε"  :mrgreen: 
Για τα συρματόσχοινα.....σκέψου λίγο και τις αλυσίδες.....το λέω αυτό γιατί όσους αρματοφορείς έχω σε μοντέλα, πέρα των συρματόσχοινων πάντα παρέχεται αλυσίδα  :wink: :wink:  Αυτές (αλυσίδες) πιάνουν με τα "κροκοδειλάκια"  :wink: :wink:

Σ΄ ευχαριστούμε όλοι γιά τα καλά σου λόγια. ::icon_thumright::

Οι εργάτες σ΄ ευχαριστούνε καί γιά την υποστήριξή σου.............. :twisted: :twisted: Εγώ όχι. :evil: :evil:

Όσο γιά τις αλυσίδες είμαστε προετοιμασμένοι............

Το πρόβλημά μας όμως εστιάζεται στα "κροκοδειλάκια".Ότι έχουμε δοκιμάσει δεν μας αρέσει.Μήπως έχεις κάτι να προτείνεις ?

Αυτήν την ώρα χάνουμε και περιμένεις να ανακαλέσω ??????

Εγώ είμαι πάντα με του αδυνάτους, δηλαδή πάντα με την εργατιά, έστω και συνταξιούχος, πάντα αντίθετος με τις μεθόδους των "αφεντικών", που το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά, είναι να πίνουν το αίμα του άμοιρου του εργάτη, τα βαμπίρ.

Υγ. Μόλις έγινε το 3-1..... περαστικά μας. Του χρόνου πάλι.

Λόγω της δύσκολης βραδιάς που περνάμε απόψε όλοι οι LIVERPOOLIANS,κατανοώ την σύγχυσή σου καί δεν θα προβώ στις ενέργειες που θα έπρεπε. :?
         Μέχρι την Τρίτη το απόγευμα όμως,περιμένω να αναθεωρήσεις την θέση σου.

Θα με συνοδεύει καί μέλος της οικογένειας με την..............θήκη του καί το.....περιεχόμενό της. :shock: :shock: :shock:

Ελπίζω να έπιασες το υπονοούμενο.........γιά καλό δικό σου.

Νίκο γίνεται πολύ ωραίο. Για να προχωράτε γρηγορότερα...
Αύριο δεν νομίζω να απεργούν τα παιδιά ε?

Όχι δεν απεργούν,αλλά έχω υποσχεθεί να τους λύσω τις σιδερόμπαλες από τα πόδια γιά να ξεμουδιάσουν. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #112 στις: Μαΐου 01, 2008, 01:00:26 πμ »
Νίκο φίλε μου αύριο θα "ανεβάσω" φώτο απο "κροκοδειλάκια" στην 1/35 απο Oshkosh τόσο αμερικάνικο όσο και ελληνικό + απο Dragon Wagon + Famo  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #113 στις: Μαΐου 01, 2008, 01:10:10 πμ »
Νίκο φίλε μου αύριο θα "ανεβάσω" φώτο απο "κροκοδειλάκια" στην 1/35 απο Oshkosh τόσο αμερικάνικο όσο και ελληνικό + απο Dragon Wagon + Famo  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Γιά να δούμε μήπως βρεθεί κάτι στο παρά 5.Είμαστε πάντως έτοιμοι να κάνουμε αναθεώρηση των σχεδίων έστω καί την τελευταία στιγμή.Μέχρι τώρα έχουμε αποφασίσει να τυλίξουμε αλυσίδα σε κάποια μέρη του οχήματος σαν να κρέμεται καί όχι σαν να δένει το φορτίο.Αν όμως βρούμε ιδέα γιά κροκοδειλάκια,σίγουρα θα κάνουμε καί κάποια δεσίματα με αλυσίδα.

Σ΄ ευχαριστούμε πολύ καί αναμένουμε. ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #114 στις: Μαΐου 01, 2008, 11:10:00 πμ »
Έλα εργατοπατέρα....είτε με το μοντελάκι ή με το περιεχόμενο της θήκης  ::glossa:: ....δώσε πάντως μιά λύση  :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #115 στις: Μαΐου 01, 2008, 04:31:18 μμ »
Φίλε Νίκο καλησπέρα, καλό μήνα και sorry ου "άργησα" αλλά "πλάκωσαν"  ::violent1:: ::painting:: ::haushalt_001:: πρωτομαγιάτικα  :evil: :evil:
 Λοιπόν ορίστε πως είναι τα "κροκοδειλάκια".....είναι της Accurate σε 1/35....τα "δίνει" τόσο στους σύγχρονους Oshkosh όσο και στο "παλιό" Scammel που εχω......πρπ ίδιοι (αλλά σε χάλια κατάσταση  :evil:  ) είναι και οι άλλοι που εχω απο το Oshkosh της Hobby Fun (που γίνεται ελληνικός)  sorry αλλά είναι το μέγιστο που μπορώ να κάνω σε κατάσταση macro  :oops:

τώρα πως δουλεύει  :?: :?: Στα κόκκινα βελάκια "έπιανε" ενας κρίκος της αλυσίδας και με την "γλώσσα", πηγαίνοντας την μπρός - πίσω όπως δείχνουν τα κίτρινα βελάκια, βίδωνε ο πείρος με τα πάσα και έσφιγγε - τέντωνε η αλυσίδα

και οι οδηγίες

ελπίζω να βοήθησα  :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #116 στις: Μαΐου 01, 2008, 04:58:45 μμ »
         Ότι βοήθησες.........βοήθησες δε λέω......... ::salut:: ::salut::

Απ΄ την άλλη ........... μας έκανες την καρδιά λαχανόκηπο. :? :? :?

Πώς μπορούμε να αποδώσουμε αυτό το πράμα  :?: :?:

Μήπως σε λίγες μέρες που θα ΄ρθω πάνω να μου έδεινες ένα γιά να το κοπιάρει ένας καλός φίλος. :twisted: :twisted: :twisted:

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #117 στις: Μαΐου 01, 2008, 05:00:59 μμ »
Οσα θέλεις φίλε μου....αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ είναι 35άρια  :wink: Πιστεύω οτι απο κοντά θα μπορέσουμε να βρούμε τρόπους κατασκευής τους  :wink: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #118 στις: Μαΐου 01, 2008, 05:07:18 μμ »
      35 άρια........... :shock: :shock: :shock:

Τα είδα πάνω στο δίλεπτο καί είπα πως θα είναι 72άρια. :oops: :oops:

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #119 στις: Μαΐου 01, 2008, 05:15:27 μμ »
Νίκο θα "το παλέψουμε" με σύρματακι και κομμάτι κρίκου αλυσίδας  ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #120 στις: Μαΐου 01, 2008, 07:05:12 μμ »
Όχι ρε πρόκειται να αναθεωρήσω με τίποτα και για τίποτα, όσες απειλές και εκφοβισμούς κι αν εκτοξεύσεις εναντίον μου. ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ  :twisted:

Όταν ο μικρός μάθει ότι τον υποστηρίζω, πρόσεξε μη στραφεί εναντίον σου και μετά πεις το κλασικό "Κι εσύ τέκνον Βρούτε ? "  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Έχεις ΠΜ. (σε λίγο).
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #121 στις: Μαΐου 05, 2008, 12:49:26 πμ »
Θα προσθέσω και εγώ τον θαυμασμό μου μαζί με των υπολοίπων... La familia, κάνει καταπληκτική δουλειά... Παρόλο που τα υπόλοιπα δύο μέλη, τηρούν omerta... Καλή συνέχεια, ειδικά σε αυτό το καταπληκτικό επίπεδο φθορών...

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #122 στις: Μαΐου 18, 2008, 04:19:31 μμ »
         Κύριοι καλησπέρα σας.

Να ΄μαστε πάλι μ' ένα μικρό (αλλά απαραίτητο update) που μας φέρνει όλο καί πιό κοντά στο τέλος.

Ουσιαστικά όπως θα δείτε παρακάτω,δεν πρόκειτε γιά την πρόοδο των δύο μοντέλων που αποτελούν το θέμα,αλλά γιά το φορτίο που αποφασίσαμε να βάλουμε καθώς όπως είχαμε αναφέρει καί παλιότερα το πλοιάριο έδειχνε πολύ "άδειο".

Τί έχουμε λοιπόν ?  Ορίστε..............................

Αρχικά μερικές βαρκούλες............  
Πλαστικές βάρκες (ευγενική προσφορά του φίλου ΛΕΥΤΕΡΗ).Θα φορτωθούν τακτικά,περίπου 5 ή 6 από αυτές,θα δεθούν καί θα αρχίσουν το ταξίδι τους προς τον Ρήνο.
Είναι βαμμένες olive drab καί είναι περασμένες με παρκετίνη γιά να γυαλίζουν,αποτυπώνοντας κάπως την πλαστική υφή των αληθινών.

Η σκάλα που βλέπετε στην φωτογραφία είναι scratch  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: Κάπου θα την κολλήσουμε..........

Συνέχεια με βαρέλια καί ξύλινα κιβώτια.Βαρέλια είναι,όλο καί κάμποσα θα χρειάζονταν γιά το ταξίδι...........Κακές οι φωτογραφίες (γιά να μην ξεχνάμε τις κακές μας συνήθειες),αλλά νομίζω πως θα δείτε το αποτέλεσμα.......Τα βαρέλια είναι προσφορά του φίλου mmaker.Ευχαριστώ Γιώργη.

Ένα καραβόπανο γιά να σκεπαστούν τα παραπάνω αν μας πιάσει καμμιά βροχή,πράγμα καθόλου απίθανο...........
       Χαρτομάντηλο βρεγμένο με βερνίκι ματ καί διπλωμένο πριν στεγνώσει.Βαμένο με ότι είχαμε προς το καφέ καί βρωμισμένο με το wash της pro modeller που είναι ιδιαιτέρως εύχρηστο.

Δίχτυ παραλλαγής..............Θα το κρεμάσουμε (δέσουμε) στο πλάι του LCVP διπλωμένο όπως το βλέπετε.Η luftwaffe πετάει ακόμα καί όσο πλησιάζουμε στην Γερμανία τα πράγματα θα γίνουν ζόρικα.
       Μην μας βρεί κανένα ξαφνικό......................

Γάζα από το φαρμακείο.Βάφτηκε με ένα ανοιχτό πράσινο από την μία πλευρά καί με ένα αρκετά σκουρότερο από την άλλη.Βάφοντας την κάθε πλευρά περνούσε χρώμα από τις τρύπες της γάζας στην άλλη πλευρά.Έτσι τυχαία τα χρώματα αναμοίχθηκαν καί έδωσαν το αποτέλεσμα ποθ βλέπετε εδώ.
      Το δέσιμο έχει γίνει με καφέ κορδόνι γιά.........κομπολόι.
      Πάντως θέλει λίγη δουλειά ακόμα.  :wink:

Έχω ετοιμάσει καί αλυσίδα.................αλλά ξέχασα να την φωτογραφίσω. :oops: :oops:

Αυτά......................περιμένουμε την γνώμη σας.

::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #123 στις: Μαΐου 18, 2008, 04:58:08 μμ »
 :shock: :shock: :shock: :shock:
Νίκο απίστευτη δουλειά! Οι βάρκες είναι φοβερές και τα βαρέλια βαμμένα ρεαλιστικότατα. Επίσης το δίχτυ παραλλαγής :shock: είναι φοβερό.

Τώρα αν κρίνω από τις διαστάσεις της βάρκας το δίχτυ πρέπει να έχει μήκος γύρω στα 8m, μήπως να του πρόσθετες και κάποιο δέσιμο στο μέσον;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #124 στις: Μαΐου 18, 2008, 05:21:57 μμ »
Νίκο τα βαρέλια είναι εκπληκτικά!!!  :shock: Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ το καραβόπανο!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Έλα να φορτώνουμε λέμεεεεε  ::icon_thumright::

Tags: