Συνέχεια από τα προηγούμενα....................
Εν μέσω λοιπόν χιονοθύελας είπα να παρουσιάσω την πρόοδο που έχει γίνει εδώ καί λίγο καιρό σ΄ένα μοντελάκι που παλεύω εδώ καί αρκετό διάστημα,αλλά που μου έχει δώσει αρκετό χώρο δοκιμών.
Είναι γνωστό στην παγκόσμια μοντελιστική κοινότητα,πως οι φωτογραφικές μου ικανότητες είναι χειρότερες ακόμα κι από τις αντίστοιχες μοντελιστικές.

Ο σύλλογος Ελλήνων φωτογράφων με έχει επικυρήξει,ενώ φωτογραφίες μου θα δείτε στα στούντιο μεγάλων φωτογράφων,δυστυχώς όχι σαν παράδειγμα προς μίμηση αλλά σαν παράδειγμα αποφυγής.

Τράβηξα αρκετές φωτογραφίες σήμερα.Το παράξενο ήταν πως ενώ η μηχανή έκανε αυτόματο ζούμ καί κάποια στιγμή έβλεπα στην οθόνη το μοντελάκι πεντακάθαρα,το ζούμ συνέχιζε κάι το τελικό αποτέλεσμα έβγαινε θολό..........

Τέλος πάντων.........

Έχω ξαναπεί πως το πεζικό δεν κολώνει στην κατηφόρα...............πόσο μάλλον σήμερα που γλυστράει κιόλας.......

Γιά να δούμε λοιπόν.............
Η συναρμολόγηση έχει σχεδόν ολοκληρωθεί,εκτός τροχών καί συρματόσχοινων.

Αν προσέξετε λίγο ίσως να δείτε το ξάνοιγμα του βασικού χρώματος στην οροφή του τράκτορα καί στις πόρτες........
Επίσης το πλαινό του τρέιλερ έχει φθαρεί,όχι με την κλασσική μέθοδο του chipping,αλλά με την χρήση silver πάνω από καφέ,βάψιμο με το βασικό καί τρίψιμο γιά να φανούν τα από κάτω χρώματα.
Στις παρακάτω φωτογραφίες της πλατφόρμας φαίνεται καλύτερα το τελικό αποτέλεσμα

Είναι σαφές ότι λείπει ένα ακόμα χέρι wash καί ένα μάτ βερνίκι.
Το τρέιλερ δεν "πατάει" σωστά.Απλώς το ακούμπησα εκεί γιά την φωτογράφηση.
Οι κουρτίνες στο πίσω μέρος της καμπίνας είναι χαρτομάντηλο.Θέλουν κόντυμα καί βάψιμο.
Συνεχίζεται......................