0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην το καψεις παλι!
Πολυ καλος συναδελφε αν και περιμενα πιο δυνατο χτυπημα! Καμια ιδεα για preshading εχουμε? Λεω να δοκιμασω το πρωτο της καριερας μου! (παω γυρευοντας... )
Παράθεση από: GosVa στις Νοεμβρίου 10, 2007, 02:34:04 μμΠολυ καλος συναδελφε αν και περιμενα πιο δυνατο χτυπημα! Καμια ιδεα για preshading εχουμε? Λεω να δοκιμασω το πρωτο της καριερας μου! (παω γυρευοντας... )κανε το reverse preshading που εκανα στο f 18 !!
Kοίτα να δεις που με πορώσατε...Με θέλετε,να παίξω και γω...?
Παράθεση από: ΛΕΥΤΕΡΗΣ στις Νοεμβρίου 10, 2007, 09:55:42 μμΠαράθεση από: GosVa στις Νοεμβρίου 10, 2007, 02:34:04 μμΠολυ καλος συναδελφε αν και περιμενα πιο δυνατο χτυπημα! Καμια ιδεα για preshading εχουμε? Λεω να δοκιμασω το πρωτο της καριερας μου! (παω γυρευοντας... )κανε το reverse preshading που εκανα στο f 18 !! Μπορεις να μου θυμισεις?
Παράθεση από: mmaker στις Νοεμβρίου 11, 2007, 01:09:45 πμKοίτα να δεις που με πορώσατε...Με θέλετε,να παίξω και γω...? με το mig της revell, μην ξεχνιόμαστε
Παράθεση από: GosVa στις Νοεμβρίου 11, 2007, 01:53:16 πμΠαράθεση από: ΛΕΥΤΕΡΗΣ στις Νοεμβρίου 10, 2007, 09:55:42 μμΠαράθεση από: GosVa στις Νοεμβρίου 10, 2007, 02:34:04 μμΠολυ καλος συναδελφε αν και περιμενα πιο δυνατο χτυπημα! Καμια ιδεα για preshading εχουμε? Λεω να δοκιμασω το πρωτο της καριερας μου! (παω γυρευοντας... )κανε το reverse preshading που εκανα στο f 18 !! Μπορεις να μου θυμισεις?πηγαινε στο τοπικ με το φ 18 και θα δεις!!!ειναι καλυτερα να δεις παρα να στο πω!!!!
Και το post και το preshading μια χαρα ειναι Βαγγελη,μην ανησυχεις.Το χρωμα των κατω επιφανειων τι ειναι ?Πολυ πρασινο το βλεπω ή φταιει η φωτο ?