0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
GIGANTιο εγχείρημα! Καλή συνέχεια Υ.Γ. Κόκπιτ RLM66 = Hu67
Να προσθέσω και τα δικά μου συγχαρητήρια. Και μόνο που το ξεκίνησες το τέρας σε κάνει ήρωα. Και από ότι βλέπω έχουμε και πολύ καλή δουλειά. Οσο για το ξύλνο πάτωμα του χώρου φόρτωσης , είναι άψογο, η τέλεια απομίμιση του φυσικού ξύλου του πατώματος Τώρα για το βάψιμο με το πινέλο σε τέτοιες επιφάνειες, δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Αν υπάρχει Νομπελ υπομονής πρέπει να στο στείλουν σπίτι...
οποιος θελει κανενα μερεμετι στο σπιτι του εδω ειμαι....
Αααα, ωραία. Κίτρινο με το πινέλο. Θαυμάσια! Εδώ με τον αερογράφο και άσπρο υπόστρωμα και παθαίνω ψυχολακούβα και εσύ το περνάς με το πινέλο Μου φαίνεται ήρθε η στιγμή να τα κρεμάσω τα άρματα και να ασχοληθώ με κλασσικό μπαλέτο...
υγ....το δυσκολο κομματι παντως ειναι το επομενο....πρεπει να περαστει το δευτερο χερι...που σημαινει παλι ο ο ιδιος ογκος δουλιας, αλλα αυτη την φορα πρεπει να διορθωθουν αφενος οι ατελειες...και αφετερου δεν επιτρεπονται λαθη....θα δουλεψει πινελο 00.....
Παράθεση από: STARFIGHTER στις Νοεμβρίου 01, 2007, 10:30:54 πμυγ....το δυσκολο κομματι παντως ειναι το επομενο....πρεπει να περαστει το δευτερο χερι...που σημαινει παλι ο ο ιδιος ογκος δουλιας, αλλα αυτη την φορα πρεπει να διορθωθουν αφενος οι ατελειες...και αφετερου δεν επιτρεπονται λαθη....θα δουλεψει πινελο 00..... Eπανέλαβε για να καταλάβω σε παρακαλώ. Είπες πινέλο 00 ή πρόκειται για τυπογραφικό λάθος; Ρε παιδιά, είναι σα να κουρεύεις το χόρτο σε ποδοσφαρικό γήπεδο με νυχοκόπτη
Παράθεση από: gkontog στις Νοεμβρίου 01, 2007, 10:39:10 πμΠαράθεση από: STARFIGHTER στις Νοεμβρίου 01, 2007, 10:30:54 πμυγ....το δυσκολο κομματι παντως ειναι το επομενο....πρεπει να περαστει το δευτερο χερι...που σημαινει παλι ο ο ιδιος ογκος δουλιας, αλλα αυτη την φορα πρεπει να διορθωθουν αφενος οι ατελειες...και αφετερου δεν επιτρεπονται λαθη....θα δουλεψει πινελο 00..... Eπανέλαβε για να καταλάβω σε παρακαλώ. Είπες πινέλο 00 ή πρόκειται για τυπογραφικό λάθος; Ρε παιδιά, είναι σα να κουρεύεις το χόρτο σε ποδοσφαρικό γήπεδο με νυχοκόπτη ...ρε συ οχι στις μεγαλες επιφανειες..εκει πεφτει βουρτσα....00 στα σημεια ''ενωσης'' ,των χρωματων....
Να τα μας και ο Γιαννάκης... Έχω ένα ρολλό βούρτσα, να φέρω?
Μπράβο Γιάννη, πολύ όμορφη φθορά, σε επίπεδο αερογραφάτου...
...Η θα νοικιασετε με τον Μενέλεαο το Καραισκάκη?????