Αποστολέας Θέμα: TIFFIE  (Αναγνώστηκε 4098 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GosVa

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • modelclub.gr
Απ: TIFFIE
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 29, 2007, 08:48:50 μμ »
@ Jim-eta ::arrowred:: Ευχαριστω Jim  ::salut::

@ Crow ::arrowred:: Αρχικα κατα το βαψιμο του πιλοτηριου καηκε το κομπρεσσερ. Εκανα και μια μ@#%*α με το ασταρι και το ετριψα ολο απο την αρχη και δεν εφευγε κιολας με ΤΙΠΟΤΑ. Σε καποια σημεια ακομα ειναι σαγρε κυριως στους πυλωνες οπου δεν μπορουσα να τριψω χωρις να καταστρεψω τα παντα. Επισης απο το ασταρι χαθηκε και βαθος απο τη γραμμωση στις κατω επιφανειες (ετυχως δεν ασταρωσα τις πανω) κι ενα ανεξηγητο θαμπωμα στο αλεξηνεμο και κατι ψιλα ακομα. Φτανουν? (Βγαζω καλες φωτο ομως και δεν φαινεται τιποτα! :D)

@ Wildcat ::arrowred:: Μου περασε απ το μυαλο αλλα δεν εχω κουραγιο να το ξαναπιασω. Καποια στιγμη στο μελλον ομως θα γινει κι αυτο με αλλο κιτ. Αυτο θα μεινει ετσι!

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 09:15:05 πμ »
Και ξέρω τι σε χάλασε: τα υπερμοντέρνα αεροσκάφη έχουν βαρετά καμουφλάζ, τέτοια που να σε κάνουν να θέλεις να ... ξαναφτιάξεις άλλο ένα Phantom!!!
Ναι ρε φιλε!!! :evil: :evil: :evil:
Αυτο που το πας? Τα χρωματα ειναι 4-5 γκρι και ΟΛΑ ιδια μεταξυ τους!! Ημαρτον! :twisted:
Ασε που λιγες μερες πριν κολλησω τα τελευταια κοματια βρισκω αυτο: http://wp.scn.ru/en/ww4/f/493/25/0 και τρελαθηκα! :twisted:

Αλλά από ό,τι λέει στα γερμανικά "κάπως έτσι θα είναι..." άρα μιλάμε για RSAF-if....

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 11:34:20 πμ »
@ Jim-eta ::arrowred:: Ευχαριστω Jim  ::salut::

@ Crow ::arrowred:: Αρχικα κατα το βαψιμο του πιλοτηριου καηκε το κομπρεσσερ. Εκανα και μια μ@#%*α με το ασταρι και το ετριψα ολο απο την αρχη και δεν εφευγε κιολας με ΤΙΠΟΤΑ. Σε καποια σημεια ακομα ειναι σαγρε κυριως στους πυλωνες οπου δεν μπορουσα να τριψω χωρις να καταστρεψω τα παντα. Επισης απο το ασταρι χαθηκε και βαθος απο τη γραμμωση στις κατω επιφανειες (ετυχως δεν ασταρωσα τις πανω) κι ενα ανεξηγητο θαμπωμα στο αλεξηνεμο και κατι ψιλα ακομα. Φτανουν? (Βγαζω καλες φωτο ομως και δεν φαινεται τιποτα! :D)

@ Wildcat ::arrowred:: Μου περασε απ το μυαλο αλλα δεν εχω κουραγιο να το ξαναπιασω. Καποια στιγμη στο μελλον ομως θα γινει κι αυτο με αλλο κιτ. Αυτο θα μεινει ετσι!
Ψιλοπραγματα δηλαδη! :shock: Μα καλα,τι κομπρεσσερ ειχες? Και τι το ηθελες το ασταρωμα σε γκρι μοντελο?Περισοτερες πιθανοτητες ειχες να γινει μα#$%κια παρα να βοηθησει!

Αποσυνδεδεμένος GosVa

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 01:07:25 μμ »
Ειχα κομπρεσσερ διαφραγματος (δεν ηξερα δεν ρωταγα?). Ελα ντε τι το θελα το ασταρωμα? :roll: Ειπα να δοκιμασω κι εγω αλλα πλεον δεν προκειται να το ξανακανω! Το εμαθα the hard way!

Αποσυνδεδεμένος GosVa

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
Απ: Απ: TIFFIE
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 01:08:48 μμ »
Και ξέρω τι σε χάλασε: τα υπερμοντέρνα αεροσκάφη έχουν βαρετά καμουφλάζ, τέτοια που να σε κάνουν να θέλεις να ... ξαναφτιάξεις άλλο ένα Phantom!!!
Ναι ρε φιλε!!! :evil: :evil: :evil:
Αυτο που το πας? Τα χρωματα ειναι 4-5 γκρι και ΟΛΑ ιδια μεταξυ τους!! Ημαρτον! :twisted:
Ασε που λιγες μερες πριν κολλησω τα τελευταια κοματια βρισκω αυτο: http://wp.scn.ru/en/ww4/f/493/25/0 και τρελαθηκα! :twisted:

Αλλά από ό,τι λέει στα γερμανικά "κάπως έτσι θα είναι..." άρα μιλάμε για RSAF-if....

Ε και? Και παλι πιο ωραιο θα ειναι ετσι παρα γκρι!

Tags: