Αποστολέας Θέμα: HEAVY METAL  (Αναγνώστηκε 10704 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
Απ: HEAVY METAL
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 22, 2007, 07:06:08 μμ »
Τέλος κολλήθηκε η οροφή της καμπίνας με το φίλτρο εξαερισμού, οι πόρτες καθώς και όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του τράκτορα. Αλλά πολύυυ p.e. ρε "παιδί" μου  :roll:

και μερικές λεπτομέρειες

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 22, 2007, 07:17:24 μμ »
 ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia::
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 22, 2007, 07:44:27 μμ »
 :o Αυτό θα πεί ταχύτητα!
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 22, 2007, 08:04:59 μμ »
ρε σεις μπας και μαζεύεστε οι Θεσσαλονικείς και φτιάχνετε  όλοι μαζί τα μοντέλα του Παναγιώτη κι μας δουλεύετε ψιλό γαζί  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 22, 2007, 08:53:27 μμ »
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Panagiotis Model Building SA. Better than reality, faster than light!

Παναγιώτη έλεος! Και να τα έκανες ματάρα θα έλεγα κοίτα βιάζεται και τα κάνεi χάλια, αλλά εσύ ρε παιδί μου δεν αφήνεις καμμία ελπίδα στον μοντελιστικό αυτοσεβασμό μας! Πότε μωρέ παλαβέ το ξεκίνησες, το κόλλησες, το έβαψες, το σκόνισες και κόλλησες και τρεις καγγελόπορτες pe;

Πάντως θα ήθελα να το δω από κοντά. Πέτα του πάνω και κανένα γερανοφόρο για να έχει έξτρα όγκο και βάλτο σε διόραμα όπου προσπαθεί να στρίψει και το έχει κλείσει ένα Hyunday Atos από το οποίο έχει κατεβεί τρυφερά τινά ύπαρξις και εξηγεί στα φαντάρια γιατί έχει προτεραιότητα...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 22, 2007, 09:04:42 μμ »
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Σε βλέπω σε λίγο με πτυσσόμενο βαλιτσάκι στον Κίτσο...   ::pop:: ::pop:: ::violent1:: ::painting:: ::Alcooli5:: ::icon_pidu::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 22, 2007, 09:10:22 μμ »
Να πω ότι ζηλεύω..... Το λέω.....
Να πω ότι μου τρέχουν τα σάλια..... Μου τρέχουν.....
 :mrgreen:
Και για να σε βοηθήσω......

Καλή συνέχεια και καλά τελειώματα :!:
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 22, 2007, 10:52:32 μμ »
Και εγώ που νόμιζα ότι φτιάχνω γρήγορα τα μοντέλα μου!

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 23, 2007, 12:18:02 μμ »
Φίλοι μου ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια  :oops: :wink: χρόνο έχω αρκετό (έως πάρααα πολύ) οπότε αφιερώνω αρκετό στο modelling καθημερινά..... Βέβαια έχω και λίγο  ::haushalt_001:: αλλά με κανά  ::gift:: όλα καλά  ::icon_pai:: ::057love::  :wink:
 Τώρα σχετικά με τον Oshkosh, πέρα της καμπίνας που "τρώει" τον περισσότερο χρόνο, η υπόλοιπη κατασκευή είναι σχετικά εύκολη  ::icon_thumright:: αρκεί να "καταλάβεις" τις οδηγίες μιάς και "σε πάνε μπρός πίσω"......... πρέπει πρώτα να διαβάσεις όλα τα στάδια και μετά να ξεκινήσεις  :roll:
 Σήμερα θα ασχοληθώ με το τρέιλερ, δεν είναι πολλά κομμάτια αλλά πρέπει να προσέξω την κατεύθυνση των τροχών, και είναι πολλοί  :shock:
Θα "ανεβάσω" αργότερα φώτος απο την διαδικασία, αν θέλετε. Γιώργο για διόραμα δεν ξέρω ακόμα αλλά σίγουρα θα φορτωθεί κατιτίς...πάντως σίγουρα κάτι μεγαλύτερο απο το 500αράκι  :mrgreen: :mrgreen: Ίσως τον άλλο τράκτορα της Oshkosh, σαν τον ελληνικό, με σκασμένα λάστιχα  :roll: :roll: Δεν ξέρω αν χωράει βέβαια......ίδωμεν
 Ίσως το φέρω στου Κίτσου να το "πάρουμε" μάτι............. Έλεγα να το τελειώσω για τον Πήγασο αλλά "δεν το βλέπω"......... βλέπεις έλλειψη χρόνου έως την έκθεση......
 Πάντως εντελώς πληροφοριακά, όσοι έχετε μοντέλα Accurate μην δοκιμάσετε τα decals, απογοήτευση σκέτη  :(  Πρέπει να τα αλλάξω όλα, δεν "ξεκολλάνε" με τπτ απο το "χαρτί" τους, έβαλα απο χλιαρό μέχρι καυτό νερό ---> ΤΙΠΟΤΑ  :shock: :shock:

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 02:04:56 μμ »
Συνέχεια του αρματοφορέα........... τελικά χθές το βράδυ ολοκληρώθηκε η κατασκευή και του τρέιλερ. Πέρα της περίεργης και πολύπλοκης κατασκευής του συστήματος κατεύθυνσης των τροχών, η κατασκευή είναι σχετικά εύκολη, για ρητινένιο κιτ, και "κυλά" ευχάριστα. Μόνη προσοχή είναι οτι δεν φτάνει το μήκος του σύρματος που δίνει η Accurate για όλες τις λαβές κτλ  :roll: Έτσι αναγκαστικά πρέπει να αγοράσεις extra.
 Το πολύπλοκο σύστημα διεύθυνσης "δίνονται" οι "μπουκάλες" απο τα υδραυλικά, οι οποίες είναι "λειτουργικές"  :shock: , ώστε να στρίβουν οι τελευταίοι άξονες πίσω. Προσοχή θέλει γιατί αλλιώς "στρίβει" η μεταλλική πλάκα που στηρίζονται οι μπουκάλες και αλλιώς οι άξονες  :shock: :shock:
 Τελικά έχουμε την "σαρανταποδαρούσα"  οι υπόλοιποι άξονες στρίβουν ή ανάλογα με τους πίσω ή τελείως αντίστροφα, μέσω "μπράτσων". Τελικά μετά απο όλο αυτό το σύστημα, ΔΕΝ φαίνεται τπτ μιάς και "κλείνει" με "φύλλα"  :D
 Το τελειωμένο μοντέλο είναι έτσι
Το "έκανα" να "πέρνει" μια πολυ "κλειστή" στροφή μιας και είναι αρκετά μακρύ σαν σύνολο και θέλω να το βάλω σε μια βάση ή διόραμα  :roll:
Τώρα πρέπει να σκεφτώ φόρτωμα μιάς και ο άλλος τράκτορας Oshkosh που έχω (ο "ελληνικός" ) είναι πολύ μακρύς για να φορτωθεί  :shock:
Σειρά έχει το αστάρωμα και μετά το βάψιμο........για πείτε τώρα τον άσχετο.....τί χρώμμα έχουν τα αμερικάνικα στον Κόλπο  :?: :?: :?:

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 02:18:44 μμ »
 Και μερικές λεπτομέρειες.......
 ο "λαιμός χήνας" του τρέιλερ που ενώνει με τον τράκτορα
[ η καρότσα μπρός - πίσω έχει υδραυλικά υποστηρίγματα ώστε να "κάθεται" σ' αυτά όταν δεν ρυμουλκείται. Φαίνεται και η αριστερή υδραυλική "μπουκάλα" που βοηθά να ανεβοκατεβαίνει ο "λαιμός"
στο κιτ δίνονται επίσης και καλώδια pvc "κούφια" ώστε να αναπαραστήσουν τους σωλήνες που διοχετεύουν υδραυλικά υγρά τις "μπουκάλες"
τα πίσω "πέδιλα - ράμπες" για το φόρτωμα, τα οποία έχουν ελατήρια και πείρους ώστε να είναι 100% λειτουργικά
ένας απο τους 42 τροχούς του τρέιλερ (2 ρεζέρβες) με ανάγλυφο το λογότυπο Michelin X
και ένας απο τους 9 τροχούς του τράκτορα (1 ρεζέρβα) με ανάγλυφο επίσης το λογότυπο Michelin X και τις διαστάσεις 16.00 R20 XZL  :roll:

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα...Ostfront
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 02:24:12 μμ »
Και εγώ ζηλεύω...ζηλεύω πολύ ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Λέω να μαζευτούμε όλοι και να κάνουμε ριφιφί στο σπίτι σου (γιατί ένας δεν φτάνει να το μεταφέρει το "τέρας") ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: :lol: :lol:

Τέλος η πλάκα, πολύ καλό το κτήνος ::icon_thumright::
Καλή συνέχεια με το βάψιμο και μην το λυπηθείς, ρίξτου μπόλικη σκόνη και λασπουριά
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 02:34:42 μμ »
Ε ρε γλέντια, στριβουν και οι υπόλοιπες ρόδες :!: Ηθελα να ήξερα πόσο υδραυλικό υγρό παίρνει αυτό το τέρας. Ή μήπως είναι με αέρα;

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 02:54:43 μμ »
Βρε Παναγιώτη, χαζεύω (με) τα θέματα που κατασκευάζεις και αναρωτιέμαι τι κάνω εγώ βρε παιδιά εδώ μέσα...ελπίζω να μην σε πειράζει που ζηλεύω πολύ την θεματολογία σου. ::icon_thumright::
Πάντως μπράβο, γιατί ότι βλέπω το σκίζεις... ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #39 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 02:58:23 μμ »
Παναγιώτη,

Βάλτου πάνω έναν εκτοξευτή SCUD ψιλοταλαιπωρημένο, με τον πύραυλο στη θέση του, μπίχλικο και βρωμισμένο μέχρι αηδίας. Και καλά λάφυρο πολέμου που το πάει να το εξετάσουν. Βάζω στοίχημα οτι έχεις τουλάχιστον έναν SCUD στο μαγαζί σπίτι σου...

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #40 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 03:07:29 μμ »
Λέω να μαζευτούμε όλοι και να κάνουμε ριφιφί στο σπίτι σου (γιατί ένας δεν φτάνει να το μεταφέρει το "τέρας") ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: :lol: :lol:
Έχω βάλει συναγερμό  ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ε ρε γλέντια, στριβουν και οι υπόλοιπες ρόδες :!: Ηθελα να ήξερα πόσο υδραυλικό υγρό παίρνει αυτό το τέρας. Ή μήπως είναι με αέρα;
Γιώργο με υδραυλικά δουλεύει.....ʼσε φίλε οι ρόδες για να "βρείς" που "πάει" κάθε ζεύγος είναι μαρτύριο
Παναγιώτη,

Βάλτου πάνω έναν εκτοξευτή SCUD ψιλοταλαιπωρημένο, με τον πύραυλο στη θέση του, μπίχλικο και βρωμισμένο μέχρι αηδίας. Και καλά λάφυρο πολέμου που το πάει να το εξετάσουν. Βάζω στοίχημα οτι έχεις τουλάχιστον έναν SCUD στο μαγαζί σπίτι σου...
Πώ πω ιδέα  :!: :!: :!:  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: Scud έχω 4-5 αρκεί να είναι εντάξει στο τονάζ του  :roll: :roll: έρευνα άμεση  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα...Ostfront
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #41 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 03:13:11 μμ »
Έχω βάλει συναγερμό  ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τότε λέω να το γυρίσουμε σε απαγωγή με λύτρα...το Oshkosh ::mastigoma::
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 03:26:52 μμ »
Τρομερή δουλειά Raw και φοβερή ιδέα Gkontog. Κρίμα που δεν υπάρχει κανένα Μιg σε 1/35. (σαν αυτά τα ιρακινά τα θαμένα - φαντάζεστε θέαμα :?:)

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 03:29:44 μμ »
Λοιπόν έχουμε και λέμε για το MAZ 543 + Scud "B" που αναπαριστά η Dragon---> MAZ 543: Length 11.7m, width 3.0m, ground clearance 450mm, track 2375mm, wheelbase 2.2m + 3.3m + 2.2m. Weight 17,300kg (chassis), payload 15,000kg. Engine D12A-525 V12 diesel, 525hp at 2100. Central tyre inflation system. ʼρα το MAZ 543 = 17.300 κιλά και ο Scud = 15.000 κιλά μάξιμουμ έχουμε 17,300+15,000 = 32,300 κιλά. Ok το Oshkosh μπορεί να "σηκώσει" άρματα άνω των 70 τόννων....άρα το MAZ είναι "παιχνιδάκι".....τις διαστάσεις του φοβάμαι και κυρίως το πλάτος των θηριών τροχών του......πάω για fitting  ::sprint::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 03:30:50 μμ »
Παναγιώτη από ότι βρήκα στο βιβλίο της Osrpey Scud Ballistic Missile and Launch Systems 1955-2005 το όχημα MAZ 543 P TEL με φορτωμένο τον SCUD ζυγίζει 37400 Kgr και έχει μήκος 13.36m. Από βάρος καλά πας, από μήκος;

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 03:31:50 μμ »
Τρομερή δουλειά Raw και φοβερή ιδέα Gkontog. Κρίμα που δεν υπάρχει κανένα Μιg σε 1/35. (σαν αυτά τα ιρακινά τα θαμένα - φαντάζεστε θέαμα :?:)
και όμως ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ MIGs........Trumpeter 1/32  :wink: :wink: :wink: :wink: ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 03:33:49 μμ »
Γιώργο  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: σ' ευχαριστώ για την πληροφορία  ::icon_thumright::  Έφυγα να "προβάρω" το Maz και να βγάλω φώτος  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 03:38:52 μμ »
και όμως ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ MIGs........Trumpeter 1/32  :wink: :wink: :wink: :wink: ::icon_thumright::

Εγώ έγω ένα έτοιμο 32άρι με ιρακινά σήματα.... Βέβαια του χω σπάσει το αλεξήνεμο και τον ένα κύριο τροχό αλλά εδώ τσάμπα σκονίζεται..... Ψήνεσαι;;;;
 :wink:
Και με scud πάντως θα ναι τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 04:04:49 μμ »
Φίλε μου Παναγιώτη 1000 ευχαριστώ, μάλλον θα του φορτώσω το Scud  :wink:
 Λοιπόν απο τονάζ είμαστε ok  ::icon_thumright:: Απο διαστάσεις  :?:  Δοκιμές λοιπόν με το Scud της Dragon......
   ::alarm::  "Houston we got a problem"  ::axeman:: Φτούυυυ είναι μακρύ  ::eusa_wall::
 ΝΑΙ αλλά γιατί υπάρχει αυτό  :?: :?: :?: :?: :?: --> ........... ΜΑ ΝΑΙ......... Γιατί το όχημα δεν ακουμπά κάτω το σασί του  :shock: :shock: :shock: Έτσι ο "λαιμός" έχει αυτά τα "σκαλοπάτια" γιατί το όχημα είναι ψηλό  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: δλδ με τους τροχούς του το MAZ θα φτάσει εκεί  ΟΠΟΤΕ "σηκώνεται" όλο το σασί οπότε = ΧΩΡΑΕΙ  ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance::
 Το πλάτος  :roll: :roll: :roll:  ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: --->   ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ΧΩΡΑΕΙ και εδώ  ::icon_thumright:: (οι ρόδες είναι κάτω απο αυτά τα πλαίσια άρα αυτό είναι το max πλάτος του MAZ)
   "Έφυγα" για το MAZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 04:12:31 μμ »
Ωραία! Τι έχουν να δουν τα ματάκια μας :shock:
Ελπίζω μέχρι το απόγευμα να είναι το ΜΑΖ έτοιμο... Δεν καθόμαστε, πετάμε!

ΥΓ
Μα και εσύ βρε Παναγιώτη πήγες να το βάλεις στη θέση του χωρίς να είναι σηκωμένο! ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Tags: