Καλημέρα σας, για να φύγουμε λοιπόν από τα ιστορικά και να περάσουμε στο ζουμί, λίγα λόγια για το κιτ.

Πρόκειται για το κλασικό Ferdinand premium edition της "μαμάς" Dragon, το οποίο είναι φορτωμένο με όλα τα καλούδια.
ʼπειρα photoetched κομμάτια, για τα φτερά (τα οποία μάλιστα διαθέτουν την κλασική "μπιμπικωτή" αντιολεισθητική επιφάνεια ΚΑΙ από τις δύο μεριές!!). Περιλαμβάνεται ακόμα το tool box, πολλές δέστρες και όλα τα διάφορα άλλα συνηθισμένα ψιλολόγια, διαφανή περισκόπια, ένα κομμάτι αλυσίδας, μεταλλικά "κλειδιά" για τα συρματόσχοινα καθώς και ένα κομμάτι συρματόσχοινο μεταλλικό και τέλος τρία μεταλλικά βλήματα για το 88άρι πυροβόλο. Φυσικά δίνονται και οι συνηθισμένες κομμάτι-κομμάτι magic tracks σε 2 σακουλάκια. Να μην ξεχάσω να παραλείψω και την μεταλλική κάνη εκτός από την στάνταρ πλαστική.

Εκεί που είναι η διαφορά του cyber-hobby από το προηγούμενο premium ed. της Dragon είναι στην καρτέλα των σημάτων, όπου δίνεται μια σχετικά σεβαστών διαστάσεων νέα καρτέλα, πολύ καλής ποιότητας, (τυπωμένη από την cartograf) με όλα τα "σλόγκαν" για να αναπαρασταθεί το συγκεκριμένο όχημα.

Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει, είναι η ποιότητα του κιτ. Και το λέω αυτό γιατί μου φαίνεται ότι είμαι από τους λίγους που έχω εμφανισθεί πολύ γκρινιάρης για τα κιτ της συγκεκριμένης εταιρείας, έχοντας μέχρι τώρα εμπειρία από κάποια άλλα κομμάτια της όπως το Panther D mit stadtgas, ή το TauchPanzer IV Ausf D. Το συγκεκριμένο κιτ λοιπόν, είναι ότι καλύτερο έχω δει μέχρι σήμερα από άποψη χύτευσης, αποτύπωσης λεπτομέρειας, έλλειψης "flash" ή οτιδήποτε άλλο. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.