0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Περιμενω αυριο πανο για την συνεχεια το αλλο φαντομι στην φωτογραφια τι θα το κανεις?τελικα οι χαλκομανιες ειναι υπεροχες,δειχνει το αεροσκαφος ακομα πιο ωραιο
Παρα πολυ ωραιο Πανο Αντε αντε, γρηγορα να τελειωσει να το θαυμασουμε και ετοιμο
Μπραβο Πανο, φοβερο, και τα σηματα εκατσαν πολυ καλα!!!!Αντε καλα τελειωματα!!!!
Η μετάλλαξη του F16arh σε Phantomarh Αυτά τα βελτιωτικά για τις χαλκομανίες ποιάς εταιρείας είπες είναι ? Της gunze είναι καταπληκτικά και της microscale είναι τέλεια Αυτά χρησιμοποιώ εγώ.
Μπράβο Πανούλη... Πολύ όμορφο, και ξεφεύγεις λίγο και από τα Ελληνικά...
Μάστορα εκτός από πολύ καλός τεχνικά είσαι και πολύ θεαματικός αυτή τη φορά!
Εξαιρετικός αρχηγόπουλο!!! Είδες τι κάνει ο αερογράφος?
Αψογο!!! τα Α/Φ του USN με την παραλλαγη Gull Grey/White και τα εντονα βαψιματα που εχει η εκαστοτε μοιρα ειναι ακρως εντυπωσιακα και καλοδεχουμενα Γιωργος
Πανο μου ζωγραφιζεις! Εμπαινε φιλε,αλλαξε του τα φωτα!
Για αυτό με "έπαιρνες" συνέχεια τηλέφωνο Χάλια είναι Καλή συνέχεια
S P E C T A C U L A R Κι εμένα αυτά τα φανταχτερά Hi-viz με τρελαίνουν!!!Πολύ όμορφο Πάνο, δώσε φωτό και χρώμα στο λαό
Μπραβο βρε Πανο, φοβερο!!!!!! Μια παρατηρηση, μηπως σου εχει θολωσει το αλεξηνεμιο? η ειναι απο τη φωτο?Εαν ναι πιστευω οτι αμα το βαψεις γιατι ειναι χαμηλα απο οτι βλεπω δεν θα τρεχει τιποτα !!!Τα κτανη αλλο πραγμα!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο Πάνο, φοβερό!!!!!!
Ωρε Πανο??? Κεινο το 32ρι Jason τι απόγινε???? Συνενοημενος με τον Μεντζελοπουλο εισαι???? Πακετο πάτε στην κατασκευή και στην καθυστερηση???? Ηθελα να ξερα πως δουλευεις ταυτοχρονα τοσα μοντελα!!! Και το ωραίο ειναι οτι τα μαστορευεις υπέροχα, σε εκτυφλωτικό βαθμό!!!Μπράβο!!!
Εντυπωσιακός!!!
Φυσαει το μοντελακι σου Πανο Με εχεις μπριζωσει και αρχιζω να ψαχνω F-4B ή J για να γινει old navy... Για να παμε αυριο μια βολτα στο τριγωνο...
Βρήκα και το profile του Cunningham!!!
Βαλε και εσυ λιγο afterburner φιλος να το καμαρωσουμε τελειωμενο!