Φιλαράκια καλησπέρα.....ευχαριστώ και πάλι για την "συμπαράσταση" σας

Ελπίζω να "βαδίζω" σε σωστό δρόμο με την "φλόγα"
Απ' όσες φώτο είδα και με τις "συστάσεις" σας, κατάλαβα οτι η "φλόγα", όπως το σύνολο των F-86 μας, είχανε "σπαστά" αλεξινέμια. Βρήκα ενα "σπαστό" ειδικά για F-86E απο την cutting edge στην 1/48 αλλά είναι future production item.....οπότε ή περιμένω και παραγγέλνω ή πιάνω αυτό του κιτ και το τροποποιώ

Πάντως δεν φαίνεται και καμμιά τρομερή μετατροπή, μόνο που είναι διαφανές και αυτό ίσως δημιουργήσει προβλήματα. Πάντως θα το προσπαθήσω μιάς και αφού θα "βγεί" που θα "βγεί", άμα την "καταστρέψω" τώρα θα την παραγγείλω μετά
Βρε Παναγιώτη που θα έρθεις από δω - οπότε - να σου έχω μερικά μοντέλα για να μην σκουριασεις
: 
Καλή συνέχεια 
φίλε μου Δημήτρη, ήταν να έρθουμε Ζάκυνθο όπως είπαμε και στο τηλ. Όλα ok έστειλα προκαταβολές κτλ.....αλλά λίγο πρίν ξεκινήσουμε μάθαμε, οτι η σύζυγος εγκυμονεί δίδυμα, και ο ιατρός απαγόρευσε κάθε μετακίνηση τουλάχιστον τώρα στην αρχή

Πάντως ευχαρίστως "ανέβα" να συν-μοντελάρουμε
Σήμερα θα γίνει και home made το έμβλημα (θυρεός) του ακροβατικού σμήνους και θα δανειστώ εθνόσημα απο καρτέλα της Icarus. Τώρα ερώτηση
η καλύπτρα άνοιγε συρόμενη προς τα πίσω
:
Το ξέρεις οτι ο αγαπητός μας JBOT
δίνει θυρεούς και για φλόγα 1 (F-84G) και για φλόγα 2 (F-86E)
: Oσο για το ερώτημα σου πως άνοιγε η καλύπτρα, ναι είχε δύο ράγες οδηγούς και άνοιγε συρταρωτά. Δεν πας στο γνωστό βενζινάδικο να ρίξεις μια ματιά
: 
φίλε μου έχω τα σήματα απο Jbot αλλά 1/72

Απ' αυτά θα "ξεκινήσω" για να γίνουν 1/48. Τώρα άμα τα έχει κανένας φίλος και τα δίνει

Πάντως το F-84G ως "Ακροβατικόν Σμήνος" ετοιμάζεται σε tamiya 1/48

Είναι η επόμενη "εκπληξούλα"

Τις ράγες δεν τις έχει το κιτ, αλλά τις έκανα home made p.e.