Αγαπητοί μου συνάδελφοι,
Σήμερα και επίσημα η κατασκευή έφτασε στο τέλος της και αισθάνομαι ειλικρινά την ανάγκη να ευχαριστήσω:
Ιδιαίτερα τους
Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου,
Γιώργο Κοντογιάννη για την πολύτιμη και ανυπολόγιστης αξίας, βοήθεια τους στην παροχή εξειδικευμένου φωτογραφικού υλικού και χρωματικών πληροφοριών.
Επίσης τον αξιότιμο και μη εξαιρετέο συμπέθερο,
Θάνο Μεντζελοπουλο, για την προτροπή του να ξεκινήσω αυτή την κατασκευή.
Και φυσικά
τα μέλη του Model Club, που με συντρόφευσαν με την παρέα τους όλο αυτό το διάστημα στο συγκεκριμένο τοπικ, άλλος πολύ, άλλος λιγο.
117tacan, 5leptos, ALEX_SSGTi, Alexander the Gr, Aviator, BLACK SHEEP, CNC man, Corto, Danaos, Dimis, DJ ANAS, Eagle, Emilios, Farao Mike, Felix, Getsa, Gkalfop, gkontong, GregFilos, Geokid, George R Harris Haralampous, Hartman, HFAISTOS, jim-eta, jogiav, Kostas, Kostas T, LAMPAKIAS, Leopard, LIVERPOOL, Melpas1013, Mmaker, Μarkpa, Mirage, Nick the G, nino1969, Pan Pan, Peter, Philio, pinboy, procroust, Pz-Panos, Ramfighter, Raw_Shooter, Siva, Souplaman, STARFIGHTER, STAVROS, Symeon, Viper, Thanosmen, Theios Nontas, Wildcat, Yiannis L, Βαγγέλης, Δόξας Ιωάννης, ΕΥΓΕΝΙΟΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ, Μάστορας και Περικλή.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ με ΟΛΗ την καρδιά μου!Δεν χρειάζεται να αναφέρω πόσα κομμάτια έφτασε η κατασκευή στο τέλος από τα 160 της Τρομπέτας inbox, αν κρίνουμε ότι πχ το σκοπευτικό έκλεισε με 21 κομμάτια, και το ακροπτερυγιο με 36! Να μην αναφέρω τον κινητήρα και κοκπιτ.
Διάρκεια κατασκευής ακριβώς 90 μέρες. Βέβαια προηγήθηκε το διάστημα των 8 μηνών, μελέτης υλικού, οργάνωση κατασκευαστικού, εξεύρεσης υλικών, μεθοδολογίας, επίλυσης προβλημάτων. Σαφώς κατά τη διάρκεια, προέκυψαν προβλήματα και αναποδιές, οπότε ας είναι καλά η Novalac!!! Eιδικά στο συγκεκριμένο, ο μοντελιστής δεν έχει επιλογές βελτιωτικών, αφού δεν κυκλοφορεί τίποτα στη πιάτσα!!! Οπότε μόνο σκρατσάτα βελτιώνεται. Τα υλικά μου σχεδόν όλα αναφέρονται μέσα στο κατασκευαστικό. Δηλαδή απλά και καθημερινά πραγματάκια που τα βρίσκεις ακόμα και σε ψιλικατζίδικο της Μυτιλήνης!!!
Κλείνοντας το project, ένα μικρό δωράκι!!!!

(κατεβάστε το στο σκληρο, δειχνει πιο σωστό)
To είδατε να φωτίζει, ας το δείτε και να αναπνέει...
(μόνο προσέξτε λιγο τι γινεται με τις εξατμισεις

....καίνε!)
http://img532.imageshack.us/my.php?image=zeroso0.flvΚαι πάμε για τον Θόδωρο!!!!
TEΛΟΣ