ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Βάψιμο,Χρώματα & Βερνίκια
Clear Blue / Clear Green ???
(1/1)
Heater:
Παιδια εχω ενα προβληματακι. Προσπαθω να βαψω το κεντρικο κομματι του αλεξινεμιου του Α-7 και του F-4 με Clear Blue της Gunze αλλα τζιφος. Μια βγαινει πολυ σκουρο σε σημειο να μην φαινεται τιποτα απο εξω προς τα μεσα, το αριαωνω με οινοπνευμα και βγαινει σχεδον αορατο!!!! Μου εχει σπασει τα νευρα!!!. Ξερει κανεις πως μπορω να πετυχω αυτο το ωραιο εφε, υπαρχει καποια αλλη εταιρια με διαφανη χρωματα που να συμπεριφερονται καλυτερα??? Καποια συμβουλη οσον αφορα τις αναλογιες χρωματος/διαλυτικου/πιεση αερα/αποσταση ψεκασματος??
Jet72:
Αν και δεν ξέρω από αερογράφους, εγώ θα δοκίμαζα μία μίξη χρώματος και βερνικιού... (τουλάχιστον αυτό θα έκανα με τα πινέλα μου!!!)
mmaker:
Κάνε μια μίξη 3μέρη πράσινο με 1 μέρος μπλε.Αν θές βάζεις και ένα μέρος Smoke. Σε αυτή την μίξη προσθέτεις και μπόλικο γυαλιστερό βερνίκι.
Προσοχή στο ψέκασμα.Πρέπει να ψεκάζεις σαν overspray και με σχετικά μεγάλη δέσμη και από αρκετά μακρυά.
Δεν προσπαθείς να καλύψεις με την μία αλλά τουλάχιστον 5 χέρια μέχρι να κρίνεις ότι έχεις καλό αποτέλεσμα..
Α...βάφεις από μέσα προς τα έξω...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση