Αποστολέας Θέμα: Ελληνικο RF-4E 1/48 SEA CAMO  (Αναγνώστηκε 28772 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kostas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: εκεί που με πορδές βάφουν αυγά
Απ: Ελληνικο RF-4E 1/48 SEA CAMO
« Απάντηση #150 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 03:03:10 πμ »
Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά? Τελικά έτριψα στόκαρα ξαναέτριψα και ξαναέβαψα. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες από την αποκαρδιωτική διαδικασία, αλλά ποστάρω αρκετές από το τελικό αποτέλεσμα έχοντας βάλει και μερικά από τα σήματα.  Περιμένω σχόλια και ότι άλλο μπορεί να δει το αδηφάγο :oops: μάτι σας για να το διορθώσω τώρα που πήρα φόρα :lol: μόνο με το μαλακό έτσι  :mrgreen:  H γυαλάδα είναι από την γεναία ποσότητα future που ψεκάστηκε στο φαντόμι.

Και για να σπαμάρω λίγο το δικό μου τόπικ:

ΟΧΙ  ΑΛΛΟ  ::spam_smilie:: ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ  FORUM  ::please::

Αποσυνδεδεμένος ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ

• at Ormond VOR, radial 260, 3500ft...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Daytona Beach
  • Παντέλας
    • http://www.airclub-larissa.gr
« Απάντηση #151 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 04:33:58 πμ »
Κώστα τα έβγαλες με πολύ προσοχή, μη μασάς, τα καταφέρνεις μια χαρά!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Πάμε να δούμε και την συνέχεια!!  ::icon_thumright:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #152 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 04:45:07 πμ »
Formation lights σε πρώην γερμανικό RF-4E :?:  Εγώ δεν είδα τίποτα.... ::eusa_naughty::

::sprechende_007:: Μεταξύ μας τώρα, μόνο στα ακροπτερύγια σου έμειναν...

Τέλειο γίνεται και τέλειο θα τελειώσει... ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Harris Charalambous

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Maryland, USA
  • IPMS 410 MC 85
« Απάντηση #153 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 05:08:39 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::   Proxora Kosta eimaste mazi sou  ::icon_thumright::
Μοντελιστής από Αμερική

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #154 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 06:18:12 πμ »
Κώστα έχει γίνει απίστευτα όμορφο... Όλα δείχνουν όπως πρέπει...

• Scale 1/35
  • *
  • Παντέλας
« Απάντηση #155 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 06:45:15 πμ »
Αρχηγέ μου ξέχασα να σου πω ότι τα flaps πρέπει να τα κατεβάσεις μαζί, έχεις κατεβάσει τα ailerons, κάνε την παλικαριά και τσέκαρέ το  ::icon_thumright:: ::salut:: Δηλαδή τα από μέσα πηδάλια πρέπει να είναι μαζί κατεβασμένα    ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #156 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 09:14:03 πμ »
Τα formation lights στα ακροπτερύγια? Υπάρχουν ακνονικά?
DIO
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #157 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 12:39:55 μμ »
Παναγιά Παρθένε!!!!!!
Αυτο ειναι....... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!

Μπραβο ρε Κωστα!!Δωσε πραμα!

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #158 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 12:44:41 μμ »
Μπράβο Κώστα! Βγαίνει φοβερό!
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #159 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 12:55:33 μμ »
Μπράβο ρε Κωστή  ::icon_thumright::
Επέμβαση ακριβείας  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #160 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 01:04:00 μμ »
Πολύ όμορφη δουλειά!

Αρχηγέ μου ξέχασα να σου πω ότι τα flaps πρέπει να τα κατεβάσεις μαζί, έχεις κατεβάσει τα ailerons, κάνε την παλικαριά και τσέκαρέ το  ::icon_thumright:: ::salut:: Δηλαδή τα από μέσα πηδάλια πρέπει να είναι μαζί κατεβασμένα    ::icon_thumright::
Όχι κατ' ανάγκη Παντέλο...

• Scale 1/35
  • *
  • Παντέλας
Απ: Απ: Ελληνικο RF-4E 1/48 SEA CAMO
« Απάντηση #161 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 10:27:52 μμ »
Πολύ όμορφη δουλειά!

Όχι κατ' ανάγκη Παντέλο...
Γίνεται να τα πηδάλια κλίσης στο Phantom να είναι και τα 2 κάτω ταυτόχρονα?  :shock: :shock: :shock: :shock:

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #162 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 10:34:33 μμ »
Παντέλα τα flaps είναι ανεξάρτητα των ailerons... Μπορούν να κατέβουν χώρια ή και όλα μαζί...

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #163 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 10:38:20 μμ »
Παντέλα τα flaps είναι ανεξάρτητα των ailerons... Μπορούν να κατέβουν χώρια ή και όλα μαζί...

Και εγώ είμαι περίεργος... Μπορούν τα πηδάλια να είναι κατεβασμένα μαζί? Γιατί στις "δικές μας"  τις προπέλες, όχι...
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Moderator
  • Scale 1/35
« Απάντηση #164 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 10:43:13 μμ »
ναι αμέ... τα ailerons στη φωτό είναι κάτω ενώ τα flaps όχι...

http://www.militaryaircraft.de/pictures/military/aircraft/F-4F/F-4E_RIAT2006_001_800.jpg

Αποσυνδεδεμένος STEF

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: KERATSINI
  • Superdetail madness
« Απάντηση #165 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 10:46:45 μμ »
Καλησπέρα σας κύριοι,καλά τα λέτε αλλά στο περίπου.Τα airlerons των φαντασμάτων έχουν και συνδιασμένη κίνηση σαν flap,ανεξάρτητα απο αυτά,αλλά ποτέ με την ίδια γωνία το δεξί με το αριστερό.Αυτό εξαρτάται από την κλίση που έχει το χειριστήριο.Έτσι όταν είναι τραβηγμένο πίσω και δεξιά,το δεξί airleron έχει μικρότερη γωνία με την θέση 0 από το αριστερό.Και επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις η φώτο νομίζω να σας βοηθήσει καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #166 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 10:52:33 μμ »
ελευθερο χερι??? :shock: :shock: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::φαντασου να μασκαρεις παλλικαρι μου τι θα γινει!!!!!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Moderator
  • Scale 1/35
« Απάντηση #167 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 10:57:35 μμ »
Κώστα μια ερώτηση... πετάει κιόλας;;; :mrgreen:

γιατί από το βάψιμο μου κάνει για πραγματικό!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος xaris_the greek

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • ΠΑΡ ΕΚΑΣΤΟΝ ΤΕΓΓΟΝΤΑΣ ΤΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ
« Απάντηση #168 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 11:21:54 μμ »
Λοιπόν για λυθούν οι απορίες και να ξεκαθαριστεί το τοπίο:

Το Phantom στρίβει με συνδυασμό aileron και spoiler. Δηλαδή όταν π.χ. μπει το χειριστήριο αριστερά το αριστερό aileron θα  ανέβει για να φθαρεί η άντωση της ημιπτέρυγας, ενώ το δεξί θα κατέβει για τον αντίθετο λόγο. Στην ημιπτέρυγα που θέλουμε να μείνει χαμηλότερα στη στροφή ανεβαίνει και το spoiler, ενώ στην άλλη όχι. Αυτό δεν έχει σχέση με τη θέση των flaps. Όταν πάντως τα flaps είναι κάτω η επίδραση στα κλίσεως ενεργοποιεί το σύστημα ARI (Ailerons - Rudder Interconnect) οπότε κινείται ανάλογα και το πηδάλιο διευθύνσεως.

Στα RF-4E τύπου USAF όπως και στα F-4E τα flaps κατεβαίνουν στις 30 μοίρες, ενώ τότε τα slats βγαίνουν έξω, εκτός αν έχει ενεργοποιηθεί ο διακόπτης override. Στην πτήση τα slats είναι αυτόματα, ανάλογα με την ΑΟΑ (Angle Off Attack) του αεροσκάφους. Στα RF-4E τύπου GAF τα flaps μπορούν να κατέβουν 30 ή 60 μοίρες ενώ τότε και μόνο τότε κατεβαίνουν και τα leading edge flaps, αποκαλύπτοντας και τις θυρίδες του συστήματος BLC (Boundary Layer Control). Τα λέω γιατί δεν ξέρω ποιο S/N φτιάχνεις Παναγιώτη.

Όταν οι κινητήρες είναι σβηστοί τότε δε λειτουργούν τα (3) ανεξάρτητα υδραυλικά του συστήματα, οπότε οι περίεργες θέσεις στα πηδάλια είναι δυνατό να παρατηρηθούν. Όταν όμως δουλεύουν τα πράγματα είναι έτσι. Αεροδυναμικά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να πετάει το αεροπλάνο και με τα δύο ailerons κάτω ή πάνω. Να σημειώσω ότι ειδικά σε μεγάλες ταχύτητες είναι πολύ δραστικά, ενώ σε μικρές από ελάχιστα δραστικά έως ... άχρηστα και επικίνδυνα αν δε συνδυάζονται με τα ποδωστήρια. Αυτό αφορά λίγο - πολύ όλα τα αεροσκάφη αυτής της γενιάς με οπισθοκλινή πτέρυγα και ευσταθή ισορροπία, αλλά στο "θηρίο" είναι νόμος....

Ελπίζω να μην τα ξέχασα, έχουν περάσει και τα χρόνια...

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #169 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 11:40:19 μμ »
Μια χαρα!!!!!!
Ετσι τα χω ξανακουσει και γω!!!! ;-)

Χαρη κατω απο τα 150 μιλια επεφτε σε ψαλιδια και τετοια η δεν το διακινδυνευε κανενας?

Επισης κατι σημαντικο που ηθελα να μαθω.Η αεροδυναμικη συμπεριφορα του RF-4E με το F-4E εχει μεγαλες διαφορες????
Γιατι το βαρος του πυροβολου λογικα πρεπει πανω κατω να ειναι το ιδιο με αυτο των μηχανων που ειναι 4...

Αποσυνδεδεμένος kostas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #170 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 11:47:58 μμ »
Γίνεται να τα πηδάλια κλίσης στο Phantom να είναι και τα 2 κάτω ταυτόχρονα?  :shock: :shock: :shock: :shock:
Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα και ούτε καν ήξερα ::dontknow:: αν γίνεται :oops: Απλά έπιασα τον κόφτη και "αυτενεργεισα".
Πάντος σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια όλους και ιδιαίτερα τους συναδέλφους που με στήριξαν ψυχολογικά όταν διαπίστωσα τι μακακία είχα κάνει, βέβαια σιγά σιγά βλέπω ότί έκανα? και άλλες :mrgreen: με την βοήθειας σας.

ελευθερο χερι??? :shock: :shock: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::φαντασου να μασκαρεις παλλικαρι μου τι θα γινει!!!!!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Λευτέρη κάπου μπερδεύτηκες στο διάβασμα, μακάρι να μπορούσα να βάψω έτσι με ελεύθερο χέρι. Στην αρχή ξεκίνησα με αυτόν το σκοπό όμως στην πορεία μάσκαρα. Thanks anyway.
Τα formation lights στα ακροπτερύγια? Υπάρχουν κανονικά?
DIO
Θα απαντήσει κανένας γνώστης με ντοκουμέντα καθότι είμαι οπτικός τύπος  ::noidea::
::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::   Proxora Kosta eimaste mazi sou  ::icon_thumright::
Έλα χαρη που είσαι?  ::icon_thumright::
Κώστα έχει γίνει απίστευτα όμορφο... Όλα δείχνουν όπως πρέπει...

Ευχαριστώ συνονόματε.
Παναγιά Παρθένε!!!!!!
Αυτο ειναι....... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!
Μπραβο ρε Κωστα!!Δωσε πραμα!
Ούτε εγώ το πιστεύω πως το παλεύω ένα 6μηνο και τελειωμώ δεν έχει, σαν την Πηνελόπη κατήντησα. Ευχαριστώ φίλε.
Μπράβο Κώστα! Βγαίνει φοβερό!
Cross your fingers που λένε και οι σύμμαχοι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. ::icon_thumright::
Καλησπέρα σας κύριοι,καλά τα λέτε αλλά στο περίπου.Τα airlerons των φαντασμάτων έχουν και συνδιασμένη κίνηση σαν flap,ανεξάρτητα απο αυτά,αλλά ποτέ με την ίδια γωνία το δεξί με το αριστερό.Αυτό εξαρτάται από την κλίση που έχει το χειριστήριο.Έτσι όταν είναι τραβηγμένο πίσω και δεξιά,το δεξί airleron έχει μικρότερη γωνία με την θέση 0 από το αριστερό.Και επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις η φώτο νομίζω να σας βοηθήσει καλύτερα.
Λοιπόν για λυθούν οι απορίες και να ξεκαθαριστεί το τοπίο:
Το Phantom στρίβει με συνδυασμό aileron και spoiler. Δηλαδή όταν π.χ. μπει το χειριστήριο αριστερά το αριστερό aileron θα  ανέβει για να φθαρεί η άντωση της ημιπτέρυγας, ενώ το δεξί θα κατέβει για τον αντίθετο λόγο. Στην ημιπτέρυγα που θέλουμε να μείνει χαμηλότερα στη στροφή ανεβαίνει και το spoiler, ενώ στην άλλη όχι. Αυτό δεν έχει σχέση με τη θέση των flaps. Όταν πάντως τα flaps είναι κάτω η επίδραση στα κλίσεως ενεργοποιεί το σύστημα ARI (Ailerons - Rudder Interconnect) οπότε κινείται ανάλογα και το πηδάλιο διευθύνσεως.
Στα RF-4E τύπου USAF όπως και στα F-4E τα flaps κατεβαίνουν στις 30 μοίρες, ενώ τότε τα slats βγαίνουν έξω, εκτός αν έχει ενεργοποιηθεί ο διακόπτης override. Στην πτήση τα slats είναι αυτόματα, ανάλογα με την ΑΟΑ (Angle Off Attack) του αεροσκάφους. Στα RF-4E τύπου GAF τα flaps μπορούν να κατέβουν 30 ή 60 μοίρες ενώ τότε και μόνο τότε κατεβαίνουν και τα leading edge flaps, αποκαλύπτοντας και τις θυρίδες του συστήματος BLC (Boundary Layer Control). Τα λέω γιατί δεν ξέρω ποιο S/N φτιάχνεις Παναγιώτη.
Όταν οι κινητήρες είναι σβηστοί τότε δε λειτουργούν τα (3) ανεξάρτητα υδραυλικά του συστήματα, οπότε οι περίεργες θέσεις στα πηδάλια είναι δυνατό να παρατηρηθούν. Όταν όμως δουλεύουν τα πράγματα είναι έτσι. Αεροδυναμικά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να πετάει το αεροπλάνο και με τα δύο ailerons κάτω ή πάνω. Να σημειώσω ότι ειδικά σε μεγάλες ταχύτητες είναι πολύ δραστικά, ενώ σε μικρές από ελάχιστα δραστικά έως ... άχρηστα και επικίνδυνα αν δε συνδυάζονται με τα ποδωστήρια. Αυτό αφορά λίγο - πολύ όλα τα αεροσκάφη αυτής της γενιάς με οπισθοκλινή πτέρυγα και ευσταθή ισορροπία, αλλά στο "θηρίο" είναι νόμος....
Ελπίζω να μην τα ξέχασα, έχουν περάσει και τα χρόνια...
Που να ήξερα ο  άσχετος ότι πιάνοντας τον κόφτη θα έδινα αφορμή για τόσο ενδιαφέρουσα συζήτηση, ευχαριστώ για τις επισημανσεις και τις γνώσεις που μοιράζεστε μαζί μας, αν και κατά 99,999% δεν θα βοηθήσουν το μοντελάκι μου να απογειωθεί παρά μόνο με την δική μου βοήθεια ή των παιδιών μου για την μοναδική του πτήση προς την αιωνιότητα :mrgreen:
Formation lights σε πρώην γερμανικό RF-4E :?:  Εγώ δεν είδα τίποτα.... ::eusa_naughty::
 ::sprechende_007:: Μεταξύ μας τώρα, μόνο στα ακροπτερύγια σου έμειναν...
Τέλειο γίνεται και τέλειο θα τελειώσει... ::icon_thumright::
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,. αλλά τι γράφεις για τα ακροπτερύγια βάλε καμιά φωτο να καταλάβω και να γουστάρουμε κιόλας ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος xaris_the greek

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • ΠΑΡ ΕΚΑΣΤΟΝ ΤΕΓΓΟΝΤΑΣ ΤΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ
« Απάντηση #171 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 11:50:50 μμ »
Μια χαρά πάει και στα 150 και πιο κάτω, για όσους έχουν την εμπειρία να το δουλέψουν. Στην πράξη τα νέα όπλα έχουν καταργήσει τέτοιες πρακτικές. Γενικά αυτές οι ταχύτητες είναι οριακές για όλα τα μαχητικά αυτής της γενιάς. Το πρόβλημα δεν είναι αν ελέγχεται το αεροσκάφος αλλά ότι ουσιαστικά η κινητική του ενέργεια είναι αμελητέα, με ότι αυτό σημαίνει σε μια αερομαχία. Ειδικά το Phantom θέλει προσοχή σε τέτοιες ταχύτητες γιατί η κατάσταση out of control είναι πολύ κοντά.

Το βάρος του πυροβόλου και των πυρομαχικών του εξισορροπείται στο F-4E από μία δεξαμενή, την 7η κατά σειρά στην ουρά του αεροσκάφους. Επιπλέον διαφέρει και το radar. Στο RF-4E δεν υπάρχει αυτή η δεξαμενή. Η συμπεριφορά των αεροσκαφών είναι η ίδια. Οι όποιες διαφορές υπάρχουν υφίστανται μεταξύ των δύο τύπων των RF-4E. Αν μελετήσετε τα διάφορα βιβλία που κατά καιρούς έχουν μνημονευτεί στο forum είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες.

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #172 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 11:54:45 μμ »
Αυτο για την 7η αυτοσφραγιζομενη το γνωριζα αλλα νομιζα οτι υπαρχει και στα RF και που ημουν ετοιμος να σε ρωτησω ποτε γεμιζει στο RF...!

Ναι εχεις δικιο σαφως μια μαχη δεν θα φτασει ευκολα εκει πλεον, η απορια μου βεβαια ηταν περι....αεροδυναμικων συμπεριφορων/ταχυτητα που τωρα τελευταια με εξιταρουν πολυ κατι τετοιες ερευνες...!!

Ευχαριστω για τον χρονο σου!!!!!

Αποσυνδεδεμένος kostas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #173 στις: Φεβρουαρίου 28, 2008, 12:00:12 πμ »
Και μια παραπροτελευταία :lol: ερώτηση μήπως πρέπει να του βάλω και άλλα σήματα ή είναι πολύ φθαρμένο το καμουφλάζ και να το αφήσω έτσι ξεθωριάζοντας και τα υπόλοιπα?

• Scale 1/35
  • *
  • Παντέλας
« Απάντηση #174 στις: Φεβρουαρίου 28, 2008, 12:12:53 πμ »
Κώστα πάρα πολύ όμορφο και προσεγμένο το μοντέλο σου, απλώς μου κίνησε την περιέργεια
Για πηδάλια κλίσης είπα βρε, όχι για φλαπς  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: Τα φλαπς είναι στην από μέσα μεριά και όχι στην απ'όξω :mrgreen:
Ο Χάρης πιστεύω μας έλυσε τις απορίες ::salut::
Βάλε και τα υπόλοιπα σήματα να είσαι κομπλέ, τόση δουλειά κρίμα να είναι ημιτελής ::icon_thumright:: Δώσε και μπιχλίτσα στο τέλος να δέσει και να το καμαρώσουμε!!! ::salut:: ::eusa_clap::

Tags: