Αποστολέας Θέμα: Knight rider  (Αναγνώστηκε 5247 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Speedst3r

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιάννης
Απ: Knight rider
« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 30, 2007, 02:09:26 μμ »
Πινελάκι και φακό... Καλομάθαμε απο την τεχνολογία και στο τέλος θα ξεχάσουμε τα πάντα....

Καλή συνέχεια με τον ΚΙΤΤ.. Ο κινητήρας είναι πολύ όμορφος  ::icon_thumright::

Εχεις δικιο Gfilos απλα καμια φορα η τεχνολογια βοηθαει στο καλυτερο αποτελεσμα αλλα καλο ειναι να μην γινεται καταχρηση.

ʼλλη ιδέα. Εκτύπωσε μικρές φωτογραφίες και κανε χαρτοκοπτική στα όργανα που σου ταιριάζουν

Δεν ξερω Γιαννο δεν ακουγεται και τοσο ευκολο αυτο που λες.Θα αρχισω να το βαφω σιγα σιγα με το πινελακι γιατι  η επιχειρηση εκτυπωση θα παρει τελικα περισσοτερο χρονο με αμφισβητουμενο αποτελεσμα κιολας

Never ride faster than your angel is able to fly...

Συνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 30, 2007, 03:00:32 μμ »

ʼλλη ιδέα. Εκτύπωσε μικρές φωτογραφίες και κανε χαρτοκοπτική στα όργανα που σου ταιριάζουν

Δεν ξερω Γιαννο δεν ακουγεται και τοσο ευκολο αυτο που λες.Θα αρχισω να το βαφω σιγα σιγα με το πινελακι γιατι  η επιχειρηση εκτυπωση θα παρει τελικα περισσοτερο χρονο με αμφισβητουμενο αποτελεσμα κιολας
Kαι εγώ δεν έχω δοκιμασει ποτέ κάτι τέτοιο. Με το κλασσικό πινελάκι που το ξέρουμε, το αποτέλεσμα θα είναι πιο σίγουρο.

• Scale 1/48
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 30, 2007, 05:10:24 μμ »
Τελοσπαντων το αρχειο ειναι αυτο.Αν καποιος εχει καποια ιδεα πως μπορει να γινει στο photoshop με πλατος 1 εκατοστο η καθε κονσολα (δλδ αριστερα και δεξια απο το voicebox του κιττ ακουω.Εγω ο μονος τροπος που ξερω στο photoshop ειναι resize  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #28 στις: Αυγούστου 30, 2007, 05:26:52 μμ »
Έλα ΄φιλε μου πόσα θέλεις τέτοια  :?: :?: :?: Δώσε με p.m. στοιχεία αποστολής  :wink:

• Scale 1/48
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #29 στις: Αυγούστου 30, 2007, 05:29:20 μμ »
Έλα ΄φιλε μου πόσα θέλεις τέτοια  :?: :?: :?: Δώσε με p.m. στοιχεία αποστολής  :wink:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2007, 06:17:20 μμ »
Αυτό θα πει "κατασκευή - retro" και μάλιστα με όμορφες λεπτομέρειες!

Efkaristo Express Service!

[youtube=425,350]_4IqmSR93ew[/youtube]

(Σημαντική Σημείωση: ΜΗΝ κάνετε το λάθος να τσεκάρετε τα υπόλοιπα βιντεάκια με παλιές ελληνικές διαφημίσεις ΑΝ ΔΕΝ έχετε αρκετό χρόνο διαθέσιμο. Υπάρχει κίνδυνος να κολλήσετε για πολλή ώρα εκεί... :D )

Υπάρχει κάποια εξέλιξη με τα όργανα του ΚΙΤΤ; Πάντως αν δεν πετύχει με τα σήματα, οπλίσου με ένα καλό πινέλο (όχι απαραίτητα με πάνω από ένα μηδενικό), χρωματάκια (λίγο αραιωμένα μάλιστα) και πολλή υπομονή και όρμα του να το βάψεις ωραία και καλά.
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Μaverick

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2007, 01:36:03 μμ »
ρε παιδια εχω κολλησει ασχημα με ολα αυτα που βλεπω....ηθελα να ρωτησω πως μπορω να Βρω αυτο το μοντελο του ΚΙΤΤ...απο καμια σελιδα στο Νετ?και αν ναι απο ποια?

• Scale 1/48
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 01:56:55 πμ »
Υπάρχει κάποια εξέλιξη με τα όργανα του ΚΙΤΤ; Πάντως αν δεν πετύχει με τα σήματα, οπλίσου με ένα καλό πινέλο (όχι απαραίτητα με πάνω από ένα μηδενικό), χρωματάκια (λίγο αραιωμένα μάλιστα) και πολλή υπομονή και όρμα του να το βάψεις ωραία και καλά.
 ::icon_thumright::

Τελικα καταφερα να τα εκτυπωσω και μαλιστα βγαινουν και πολυ καλα μαλιστα (σε γυαλιστερο χαρτι δοκιμασα οχι σε χαλκομανια).Δυστυχως ομως θα το συνεχισω απο Φλεβαρη μιας και φευγω ταξιδι σε λιγες μερες (ναυτικος βλεπετε)

ρε παιδια εχω κολλησει ασχημα με ολα αυτα που βλεπω....ηθελα να ρωτησω πως μπορω να Βρω αυτο το μοντελο του ΚΙΤΤ...απο καμια σελιδα στο Νετ?και αν ναι απο ποια?

Το ειχα δει αρκετες φορες στο ebay αλλα επειδη δεν εχω πιστωτικη καρτα δεν μπορουσα να το παρω.Επισης ειχα επικοινωνησει το πασχα περιπου με GEHOBBIES και μου ειπαν οτι δεν το εβρισκαν σε στοκ εκεινη την περιοδο.Δοκιμασε παλι αλλιως ebay...

ebay knight rider

Tags: