Αποστολέας Θέμα: UH-1C GUNSHIP 1/72 ITALERI  (Αναγνώστηκε 1660 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος papaxrist

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς-Κορυδαλλός
UH-1C GUNSHIP 1/72 ITALERI
« στις: Μαρτίου 11, 2012, 10:54:33 μμ »
Καλησπερα σε ολους ... Για να ξεφυγω λιγακι απο τα αρματα ειπα να ασχοληθω λιγακι με τα πετουμενα ... Το μοντελακι τελειωσε κακην κακως με αρκετα λαθη απο υπερβολικη απροσεξια δικια μου αλλα  νομιζω οτι απεκτησα αρκετη εμπειρια για το επομενο αφου τελικα νομιζω οτι θα ασχοληθω ξανα με ροτορες και ισως ξαναφτιαξω το ιδιο ... Με ταλαιπωρησε στο κλεισιμο μπροστα που επεσε τελικα πολυ τριψιμο κ εξαφανιστηκε το πριτσινωμα η χαλκομανια με τα δοντια φαινεται σε μια φωτο που θελει συμπληρωμα ενα δοντι με βαψιμο...Δεν εχω κανει ακομα wash και καποιες μικρες ψιλοδιορθωσεις για να το σωσω λιγακι... Μοναδικες βελτιωσεις να δειξει λιγακι οι ζωνες των πιλοτων τα καθιματα τους που μπηκε τσιροτο πισω απο τα καθισματα τα ελατηρια ... Μην περιμενετε να δειτε πριτσινωμα ... :lol:Ελπιζω καλυτερα την επομενη φορα...Κραξτε ελευθερα...

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: UH-1C GUNSHIP 1/72 ITALERI
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 12, 2012, 09:00:24 πμ »
Εμένα μου αρέσει. Αν θες μπορείς να διοσθώσεις τον σωλήνα pitot και να τον κάνεις κάποιο ασημί χρώμα όπως επίσης και το μακρόστενο καρούμπαλο (RDF) στο πάνω μέρος της ατράκτου να το κάνεις μαύρο.

Στα πέδιλα προσγείωσης σου έχει ξεφλυγει και φαίνεται το σημάδι από το καλούπι.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Νασος

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 12, 2012, 12:12:40 μμ »
Καλή σου ημέρα φίλε μου.Και εμένα μου αρέσει πολύ.Αv μάλιστα ακολουθήσεις και τις προτροπες του gkontog πιστέυω ότι θα είσαι οκ.Και έτσι πάντως είναι μια χαρά!!

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 12, 2012, 12:42:46 μμ »
Το βαψιμο ειναι τελειο!Κατασκευαστικα εχει καποιες ατελειες αλλα τι να κανεις,πολλα προβληματα το συγκεκριμενο κιτ. ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 12, 2012, 02:29:04 μμ »
Εσύ μια χαρά τα πήγες! Για την Ιταλερι δεν ξέρω... Καλή συνέχεια στο επόμενο.

Tags: