0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οχι,μόνο με βούτυρο ή Φιλαδέλφεια,το τζατζίκι προκαλεί ερεθισμό στις ευαίσθητες περιοχές..
Παράθεση από: Mastoras στις Αυγούστου 18, 2007, 10:11:05 πμΟχι,μόνο με βούτυρο ή Φιλαδέλφεια,το τζατζίκι προκαλεί ερεθισμό στις ευαίσθητες περιοχές.. Και εσύ που το ξέρεις :
Παράθεση από: gkontog στις Αυγούστου 18, 2007, 10:34:14 πμΠαράθεση από: Mastoras στις Αυγούστου 18, 2007, 10:11:05 πμΟχι,μόνο με βούτυρο ή Φιλαδέλφεια,το τζατζίκι προκαλεί ερεθισμό στις ευαίσθητες περιοχές.. Και εσύ που το ξέρεις :Από ...την...wikipedia.........
Παράθεση από: Mastoras στις Αυγούστου 18, 2007, 10:42:46 πμΠαράθεση από: gkontog στις Αυγούστου 18, 2007, 10:34:14 πμΠαράθεση από: Mastoras στις Αυγούστου 18, 2007, 10:11:05 πμΟχι,μόνο με βούτυρο ή Φιλαδέλφεια,το τζατζίκι προκαλεί ερεθισμό στις ευαίσθητες περιοχές.. Και εσύ που το ξέρεις :Από ...την...wikipedia......... Θα λες προφανώς για το [wiki=]tzatziki[/wiki]. Δεν είδα να λέει κάτι για ερεθισμούς...
Αρχηγέ μας ξέχασες βέβαια να αναφέρεις και την παρουσία 2 κυριών που είπαν τα καλύτερα για την παρέα μας
Παράθεση από: leopard στις Αυγούστου 18, 2007, 10:56:20 μμΑρχηγέ μας ξέχασες βέβαια να αναφέρεις και την παρουσία 2 κυριών που είπαν τα καλύτερα για την παρέα μας Tη συζυγο σου προλαβα μονο Φανη αληθεια γιατι μολις της ειπες ποιος ειμαι πηγε να μου πεταξει τη τουρτα?
Δεν ήθελα να το θίξω αρχικά, αλλά αφου το έφερε η κουβέντα.Κάθησα δίπλα στην μελλοντική κυρία Leopard. Χτές φορούσα το αυτοσχέδιο ταμπελάκι μου που έγραφε Ramfighter. Δεν μου μίλησε καθόλου η γυναίκα σου Φάνη. Μήπως έχει νευριάσει με το καναδικό Loe2A6 :
ισα που προλαβα να τραβηξω το χερι και δεν μου το εφαγε ο gkontog!! ουφ ευτυχως θα μοντελαρω για πολλα χρονια ακομα
Παράθεση από: ΛΕΥΤΕΡΗΣ στις Αυγούστου 19, 2007, 09:49:45 μμισα που προλαβα να τραβηξω το χερι και δεν μου το εφαγε ο gkontog!! ουφ ευτυχως θα μοντελαρω για πολλα χρονια ακομα Και συ όμως βρε Λευτέρη.........Ενώ ξέρεις πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει, πήγες και έκατσες δίπλα του Δε έβλεπες πώς γλυκοκοίταζε τον jim-eta :Μία χαψιά θα τον έκανε