0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gkontog στις Αυγούστου 09, 2007, 10:53:44 μμΑλέξη καλό κουράγιο!Φιλική συμβουλή: Φρόντισε να, πως να το πω, ξέρεις, στα διαλλείματα, ρε παιδί μου να multiply που λένε και οι αγγλοσάξωνες! Μην την πατήσεις σαν τους δεινοσαύρους και στο μέλλον βλέπουμε Αλεξάκια μόνο στα μουσεία Φυσικής Ιστορίας...Πες τα ρε μεγιστε!!!!!!Ο αθεοφοβος 30 μερες αδεια και δεν θα παει ουτε μια μονοημερη εκδρομη για να μην χασει το μοντελαρισμα!!!!!!Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! Εχεις δει τι σορτσακι και τι μπουστακι παιζει εκει εξω????????
Αλέξη καλό κουράγιο!Φιλική συμβουλή: Φρόντισε να, πως να το πω, ξέρεις, στα διαλλείματα, ρε παιδί μου να multiply που λένε και οι αγγλοσάξωνες! Μην την πατήσεις σαν τους δεινοσαύρους και στο μέλλον βλέπουμε Αλεξάκια μόνο στα μουσεία Φυσικής Ιστορίας...
Ο αθεοφοβος 30 μερες αδεια και δεν θα παει ουτε μια μονοημερη εκδρομη για να μην χασει το μοντελαρισμα!!!!!!Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! Εχεις δει τι σορτσακι και τι μπουστακι παιζει εκει εξω????????
Ο Τσίτσος τώρα ετοιμάζει το νοικοκυριό του... Που να πιάσει κόλλα.. Θα τον κολλήσουνε
Εχω ήδη βάψει τον χώρο του κινητήρα Περικλή και θα ανεβάσω φωτογραφίες και ναι, θα φαίνονται όλα αυτά μιας και δεν θα έχει τίποτα από πάνω!