ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Χαλκομανίες
Ασυμβατότητα Microscale Liquid Decal Film - μελανιών HP
gkontog:
Λοιπόν, αγόρασα ένα HP D5160 και τύπωσα τα πρώτα μου σήματα (φώτα, μουσική, βεγγαλικά, ::danseuse::).
Στη συνέχεια τα πέρασα με Microscale Liquid Decal Film με ένα φαρδύ πινέλο για να ανακαλύψω οτι το εν λόγω υλικό χαλάει τα χρώματα της HP. Από την εκτύπωση μέχρι την "βαφή" είχε περάσει 1.5 ώρα, πιστεύω αρκετή για να στεγνώσουν εντελώς τα μελάνια της HP
Θα δοκιμάσω αύριο να ψεκάσω το ίδιο υλικό για να δω τι αντίδραση θα έχω. Πάντως είναι αρκετά πηχτό και δεν ξέρω αν τελικά θα περάσει από τον αερογράφο ή θα μπω σε νέους μπελάδες. Να τονίσω οτι η Microscale προτείνει εφαρμογή με πινέλο. Παραδόξως η ζημιά ήταν πολύ μεγαλύτερη στο κόκκινο χρώμα ενώ στα κίτρινο και μπλε είχε τη μορφή chipping.
Μήπως κάποιος συνάδελφος το έχει ήδη χρησιμοποιήσει να μου πει καμμιά γνώμη; Κάποιο άλλο υλικό ίσως;
ΥΓ
Και παρακαλώ να μην αρχίσουν οι κρυάδες, τα σήματα τα θέλω για ένα περουβιανό Α-37 για το οποίο έχω ποστάρει και παλιότερα...
CROW:
Γιωργο σου εχω την λυση!Θα αραιωσεις το decal film με καθαρο οινοπνευμα σε αναλογια 1/1 και θα ψεκασεις 2-3 ελαφρια χερια.Ασε 1 λεπτο αναμεσα σε καθε περασμα.Το πρωτο χερι ΠΟΛΥ απαλα και αφου στεγνωσει-το λεπτο που λεγαμε-αλαξε του τα φωτα.
stelios2000:
Ean to Decal sheet einai gloss nomizo oti etsi tha ginete sinexeia.....an tora den exeis matt decal sheet tote psekase to(perase to me pinelo) me Matt berniki PRIN to baleis ston printer...ase to na stegnosei kai meta dokimase pali na to ektiposeis.
Auto ekana ego kai petixe....To ugro auto pou anafereis de to exo upopsin mou....Isos omos mporeis na dokimaseis na kaneis to idio....
Bale to prota....ase to na stegnosei kai meta kane to print.
Sorry an de se boithisa
stelios2000:
An telika den ta katafereis
[ebay]160142623695[/ebay]
apo oti blepo exei kai ta perouviana simata pou theleis
kai me $2,5 metaforika gia ellada. Arkei bebaia na to kerdiseis
anyway
kali epitixia se oti kai an epilexeis
JohnMet:
το future κάνει;;;
κάπου μου φένεται πως διάβασα πως γίνεται...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση