Λοιπόν εγώ θα ήθελα να πω τα εξής:
Τυγχάνει να έχω μιλήσει τηλεφωνικά μια δυο φορές με τον καθόλα συμπαθή αλλά και πολύ καλό μοντελιστή, ιδιοκτήτη του εν λόγω καταστήματος, ο οποίος ήταν εξυπηρετικότατος και ευγενικότατος με μεγάλη διάθεση να βοηθήσει.
Μια δυο φορές μάλιστα έχω παραγγείλει και τηλεφωνικά πραγματάκια που δεν τα έβρισκα πουθενά αλλού. Επειδή το εν λόγω κατάστημα ήταν και πριν, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ είναι ακόμα περισσότερο από τα πιο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ μοντελιστικά καταστήματα σε ΟΛΗ την Ελλάδα και κυρίως σε αυτά τα πιο εξωτικά υλικά που μόλις τα βλέπουμε μας τρέχουν όλων τα σάλια και επειδή η κίνηση αυτή (για on line κατάστημα) είναι και πάλι πρωτοποριακή ... ε λοιπόν ΜΠΡΑΒΟ του.
Πουθενά δε σας βρίσκει κανένας εσάς όλους μωρέ. Εντάξει οι τιμές μπορεί να είναι λίγο διαφορετικές (και τσιμπημένες) με ότι είμαστε συνηθισμένοι, μήπως όμως πρέπει να σκεφτούμε ότι αν όντως του ''βγει'' η όλη κίνηση μπορεί στο μέλλον να γίνουν καλύτερες προς συμφέρον όλων;;; Στο κάτω κάτω αν τις βρίσκετε ακριβές μη ψωνίζετε, ψωνίστε από αλλού. Επειδή όμως όπως παντού ισχύει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης έτσι κι εδώ κερδισμένος θα βγει ο πιο έξυπνος και αυτός που θα παίξει σωστά το παιχνίδι, ... στο χέρι όλων μας είναι... απλά πάψτε να βλέπετε τα πράγματα πάντα από την αρνητική τους πλευρά (και μιλά αυτός που βλέπει πάντα το ποτήρι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο)
ΥΓ εκτός κι αν όντως χαβαλεδιάζετε που και πάλι δεν το βρίσκω σωστό, όταν κάποιος κάνει μια σοβαρή προσπάθεια.