Αποστολέας Θέμα: Πυροσβεστικά αεροπλάνα  (Αναγνώστηκε 12719 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
Απ: Πυροσβεστικά αεροπλάνα
« Απάντηση #75 στις: Ιουλίου 19, 2012, 12:08:42 πμ »

Με συγχωρείτε που η ποιότητα των φωτογραφιών μου δεν είναι πολύ καλή. Τις αφιερώνω στους ιπτάμενους ήρωες που αγωνίστηκαν με αυτοθυσία σήμερα για την Ελλάδα που χάνεται. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #76 στις: Ιουλίου 19, 2012, 08:40:35 πμ »
Α, ρε Ελιξίριε και σε σκεφτόμουν χθες, γιατί θυμόμουν ότι έμενες στην Αχαΐα και -απ' ότι είχα καταλάβει- όχι σε αστικό κέντρο.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλους αυτό το καλοκαίρι, γιατί την καταστροφή τέτοιων πυρκαγιών την έχω ζήσει από πρώτο χέρι και ξέρω τον πόνο να χάνεις την περιουσία σου.

Spoiler (hover to show)
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

Αποσυνδεδεμένος vla

• Βλάσσης
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι
« Απάντηση #77 στις: Ιουλίου 19, 2012, 09:53:24 πμ »
Spoiler (hover to show)
Οι άνθρωποι είναι για να αγαπιούνται και τα αντικείμενα για να χρησιμοποιούνται. Όχι το αντίθετο!!!

Αποσυνδεδεμένος Stormeagle

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #78 στις: Ιουλίου 20, 2012, 03:06:59 μμ »
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=n-LYhdHY-SY[/youtube]
Είναι σοβαροί οι τύποι?????

Από τόσο ψηλά που πετάν το νερό το μόνο που θα καταφέρουν πάνω από πυρκαγιά είναι να την αναζωπυρώσουν με το έξτρα οξυγώνο που θα παρέχουν................τρία πουλάκια κάθονται.....όλα για τη πώληση....Γιατί δεν βάζουμε κοινοτικούς πόρους να παραγγείλουμε 5-10 Β-200 με κατασκευή και συντήρηση όλων των κλιμακ΄λιων στην ΕΑΒ να τελειώνουμε?
Αμάν πιά με τις μίζες και τα πολιτικά τερτίπια, νισάφι πιά.  Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια.

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #79 στις: Ιουλίου 20, 2012, 04:49:07 μμ »
Παράθεση
Να προσθέσω κι εγώ μια άλλη λυπηρή για μένα σχετική είδηση.
http://www.zougla.gr/greece/article/pgdm-sti-dia8esi-tis-eladas-pirosvestika-aeroplana-se-periptosi-anagis
Ελπίζω να μην μας ανάψουν καμία φωτιά μόνο και μόνο για να αναγκαστούμε να τους καλέσουμε... :evil: :evil:

Τι πυροσβεστικά αεροπλάνα διαθέτει η ΠΓΔΜ?????  :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #80 στις: Ιουλίου 20, 2012, 06:46:05 μμ »
Παιδιά, μην σας παίρνει από κάτω...Το χειμώνα τα χαζοκούτια βυρβύριζαν πως το καλοκαίρι την αεροπυρόσβεση θα την αναλάμβαναν φέτος ευρωπαίοι και τούρκοι...Εγώ όσα αεροπλάνα είδα να περνούν πάνω από το κεφάλι μου είχαν εθνόσημα ΕΛΛΗΝΙΚΑ. (Ναι φωνάζω!) Και αν μή τι άλλο, δεν νομίζω πως όλοι αυτοί έχουν περισσότερα μέσα ή εμπειρία από τους δικούς μας αεροπόρους δασοπυρόσβεσης.
Όπότε παρ'όλες τις μεγάλες κουβέντες και τα διπλωματικά πυροτεχνήματα, αν πιάσει φωτιά σε Τουρκία ή Σκόπια, μάλλον το αντίστροφο θα γίνει...Για να είμαστε και λίγο ρεαλιστές....
Και για να ξεφύγουμε από πολιτικά και διπλωματικά-παπλωματικά ας μείνουμε στα αεροπλάνα! 

Tags: