Αποστολέας Θέμα: Alpine Russian Tanker 120 mm - Τελειωμένος - Φωτό  (Αναγνώστηκε 3136 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Trutch

• ΕΛΛΗΝ ΟΠΛΙΤΗΣ - ΑΕΘΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • OY ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ..
    • Trutch
Απ: Alpine Russian Tanker 120 mm - Τελειωμένος - Φωτό
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 16, 2007, 11:46:04 μμ »
SIVA παίζει να ετοιμάσω κατι μεγάλο , πολύ μεγάλο , πα΄ρα πολύ μεγαλο ...θα σας ενημερώσω κατάληλα

Panagia mou!!  ::glossa::
Για τον κοσμο εισαι καποιος....για καποιον εισαι ο κοσμος!!! Με αγαπη..ο καποιος! (το avatar μου φιλοτεχνηθηκε απο τον φιλο Corto)

http://trutch.moonfruit.com

Αποσυνδεδεμένος Major_Goose

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HOLY LAND
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 17, 2007, 07:13:35 πμ »
Αν ξεκινήσω χτές πρέπει να βάφω  ::painting::τουλάχιστον μια φιγούρα την βδομάδα για να προλάβω να το χω έτοιμο στην EXPO ...... :cry: :roll: ::violent1:: και να μην εχω χρόνο  ούτε για  ::toualet:: και βέβαια στο τέλος θα καταλήξω  ::brancard:: η αλλιώς  ::Alcooli5::

Θα δείξει ... πάντως την βάση την έχω κόψει ήδη ............. και τα φιγοθρόνια έχουν συναχθεί κατά το μέγιστον .........
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Για τους φιλους Γιωργος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • To create something you must be something.
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 17, 2007, 02:22:48 μμ »
Αν ξεκινήσω χτές πρέπει να βάφω  ::painting::τουλάχιστον μια φιγούρα την βδομάδα για να προλάβω να το χω έτοιμο στην EXPO ...... :cry: :roll: ::violent1:: και να μην εχω χρόνο  ούτε για  ::toualet:: και βέβαια στο τέλος θα καταλήξω  ::brancard:: η αλλιώς  ::Alcooli5::

Θα δείξει ... πάντως την βάση την έχω κόψει ήδη ............. και τα φιγοθρόνια έχουν συναχθεί κατά το μέγιστον .........

Ρε φιλε μας δουλευεις μια φιγουρα τη βδομαδα... Να μιλησω εγω που βαφω μια φιγουρα το μηνα και μετα τη ξεφαφω ενταξει, να το πεις εσυ που βγαζεις μια φιγουρα την ημερα...  ::077devil::
When we accept tough jobs as a challenge and wade into them, miracles can happen!

Αποσυνδεδεμένος Major_Goose

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HOLY LAND
« Απάντηση #28 στις: Ιουλίου 17, 2007, 02:50:43 μμ »
Πλάκα Πλάκα το 120 αρι το ξεπάστρεψα σε 4 μέρες . Οποτε εχω 52 φιγούρες εκ των οποίων 5 εφιππες λες να προλάβω ..εναι καιτα αλλα 3 πρότζεκτ , την τρέλλα μου πάλι φορτώθηκα
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Tags: