Αποστολέας Θέμα: Bv-141B 1/48 HiPM ΤΕΛΟΣ!!!!  (Αναγνώστηκε 20265 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
Απ: BV141-B 1/48 HiPM
« Απάντηση #75 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2007, 01:31:01 πμ »
... συνέχεια του update λοιπόν...

Σειρά είχαν τα παράθυρα τα οποία είχα κόψει και είχα καλουπώσει διαφανή ζελατίνα για να τα ανρικαταστήσω.
Αφού κόπηκε το πρώτο κομμάτι ζελατίνας λίγο μεγαλύτερο από το παράθυρο άρχισε το τρίψιμο με συνεχείς δοκιμές και επιτέλους έφτασε στη σωστή διάσταση και η δοκιμαστική εφαρμογή με άφησε αρκετά ικανοποιημένο:

...το πιο δύσκολο κομμάτι λόγω μεγέθους ήταν το μπροστινό μικρό παραθυράκι αλλά έγινε κι αυτό:

Τα διαφανή αυτά κομμάτια αφέθηκαν στην άκρη και θα κολληθούν αργότερα.

Τέλος, με RLM02 της Gunze ψεκάστηκαν οι φωλέες και όλα τα μέρη του ΣΠ και μόλις στεγνώσουν καλά θα γίνει wash και στεγνό πινέλο.

Αυτά προς το παρόν...  ::salut::
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος Corto

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: San Mateo, CA
« Απάντηση #76 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2007, 01:35:31 πμ »
 ::eusa_clap:: Γιάννη, όπως πάντα ωραιότατη δουλειά - περίεργο που τα πλαστικά κομμάτια έχουν τέτοια διαφορα και σε χρώμα... Αυτά τα limited run μοντέλα έχουν πάντα πολλές εκπλήξεις! Οι εξατμίσεις μου θυμίζουν ποιότητα πλαστικού Fonderie... :evil:
Να'στε πάντα καλά,
Γιάννης (IPMS Hellas 594 - IPMS USA 44615)

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #77 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2007, 01:38:57 πμ »
::eusa_clap:: Γιάννη, όπως πάντα ωραιότατη δουλειά - περίεργο που τα πλαστικά κομμάτια έχουν τέτοια διαφορα και σε χρώμα... Αυτά τα limited run μοντέλα έχουν πάντα πολλές εκπλήξεις! Οι εξατμίσεις μου θυμίζουν ποιότητα πλαστικού Fonderie... :evil:

Ευχαριστώ Γιάννη!
Για το διαφορετικό χρώμα έχεις δίκιο, το έχω συναντήσει και σε άλλα limited run kits
Και να σκεφτείς ότι τα περισσότερα κομμάτια είναι όπως οι εξατμίσεις!  :evil:
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #78 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2007, 01:40:18 πμ »
Αυτά προς το παρόν...  ::salut::
Ευτυχώς γιατί βραδυάτικα εγώ δεν άντεχα άλλο!

Γιάννη άψογος! Ειδικά να σου πω οτι θαυμάζω την υπομονή σου με τις εξατμίσεις, οι οποίες τελικές έγιναν πολύ όμορφες. Ανθρωπέ μου αυτές δεν ήταν εξατμίσεις, γωνία από κανταϊφι ήταν :shock: Και η λεπτομέρεια στις φωλιές πολύ καλή.

Για τα διαφανή τμήματα,  ::proskino:: Τίποτα άλλο...

Εδώ ξεφεύγουμε από το μοντελισμό και περνάμε στους άθλους! Καλό κουράγιο για τη συνέχεια.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #79 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2007, 01:47:51 πμ »
Ανθρωπέ μου αυτές δεν ήταν εξατμίσεις, γωνία από κανταϊφι ήταν :shock:

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Μεταξύ μας, με έπιασε μια λιγούρα με τη μαγική λέξη "κανταϊφι"  ::eetsmakelijk::

Για τα διαφανή τμήματα,  ::proskino:: Τίποτα άλλο...

Εδώ ξεφεύγουμε από το μοντελισμό και περνάμε στους άθλους! Καλό κουράγιο για τη συνέχεια.

Σ' ευχαριστώ πολύ!!
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #80 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2007, 12:56:39 μμ »
Α! πα...πα... δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic...μόνο ψυχολογικά προβλήματα μου δημιουργεί...
Όταν το τελειώσεις καλέ μου άνθρωπε βάλε ΤΕΛΟΣ στην επικεφαλίδα να το θαυμάσουμε μιά καλή, σύμφωνοι;;;;
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #81 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2007, 08:57:28 πμ »
Α! πα...πα... δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic...μόνο ψυχολογικά προβλήματα μου δημιουργεί...
Όταν το τελειώσεις καλέ μου άνθρωπε βάλε ΤΕΛΟΣ στην επικεφαλίδα να το θαυμάσουμε μιά καλή, σύμφωνοι;;;;
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut::

Σύμφωνοι αγαπητέ!
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #82 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2007, 09:18:59 πμ »
...συναδελφε η δουλια σου ειναι παραδειγμα προσοχης και μεθοδικοτητας...δεν υπαρχει καμια αμφιβολια για το τελικο αποτελεσμα..... ::salut:: ::salut::
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #83 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2007, 10:06:47 πμ »
Τι ωραία να ξεκινάς την μέρα σου έτσι!! Γιάννη τι να πω??  :shock: :shock: Εξαιρετικός φίλε μου!! Νιώθω πολύ τυχερός που μέσω του forum μπορώ και βλέπω τόσο ποιοτική δουλειά βήμα βήμα!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut:: ::salut::

Υ.Σ. μιας που αναφέρατε το κανταΐφι, με έπιασε και εμένα μια λιγούρα σήμερα κατά τις 6 το πρωί.  ::eetsmakelijk:: Ευτυχώς που στο ψυγείο υπήρχε ένα μαγικό κουτάκι από τον Χατζή (ξέρεις εσύ όπως και μερικοί άλλοι τι εστί Χατζής...) με μικρά λιλιπούτεια κομμάτια κανταϊφιού..   :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #84 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2007, 10:24:34 πμ »
...συναδελφε η δουλια σου ειναι παραδειγμα προσοχης και μεθοδικοτητας...δεν υπαρχει καμια αμφιβολια για το τελικο αποτελεσμα..... ::salut:: ::salut::

Συνονόματε σ'ευχαριστώ πολύ!  ::salut::

Τι ωραία να ξεκινάς την μέρα σου έτσι!! Γιάννη τι να πω??  :shock: :shock: Εξαιρετικός φίλε μου!! Νιώθω πολύ τυχερός που μέσω του forum μπορώ και βλέπω τόσο ποιοτική δουλειά βήμα βήμα!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut:: ::salut::

Ευχαριστώ Ιωάννη!

Υ.Σ. μιας που αναφέρατε το κανταΐφι, με έπιασε και εμένα μια λιγούρα σήμερα κατά τις 6 το πρωί.  ::eetsmakelijk:: Ευτυχώς που στο ψυγείο υπήρχε ένα μαγικό κουτάκι από τον Χατζή (ξέρεις εσύ όπως και μερικοί άλλοι τι εστί Χατζής...) με μικρά λιλιπούτεια κομμάτια κανταϊφιού..   :roll: :roll:

Τώρα με ρήμαξες!
 Ευτυχώς όμως πριν από μια εβδομάδα ήμουν Θεσσαλονίκη και επισκέφτηκα τον Χατζή, οπότε δεν έχω ακόμη στέρηση. Θα ανέβω άλλωστε και για τις εκλογές...  ::eetsmakelijk::

Διαφορετικά θα είχε καταγγελία!
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #85 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 12:19:15 πμ »
Λόγω των διακοπών είχα χάσει  τις εξελίξεις στο project!!!! Γιάννη παρά τις δυσκολίες το καταφέρνεις το μοντέλο και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εξαιρετικο!!! Θα τρίβουμε τα ματάκια μας.... Καλή συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #86 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 10:53:03 πμ »
Λόγω των διακοπών είχα χάσει  τις εξελίξεις στο project!!!! Γιάννη παρά τις δυσκολίες το καταφέρνεις το μοντέλο και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εξαιρετικο!!! Θα τρίβουμε τα ματάκια μας.... Καλή συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #87 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2007, 01:01:23 πμ »
Νέο update (πήρα φόρα)...

Τα παράθυρα από διαφανή ζελατίνα κολήθηκαν στη θέση τους και τρίφτηκαν με νοτυκόχαρτα διαφόρων βαθμών για να ενοποιηθούν στο σκελετό:

Και μετά περάστηκαν 4 χέρια παρκετίνης για να αποκατασταθεί η διαφάνειά τους:

Στη συνέχεια κολλήθηκε το αριστερό φτερό στην άτρακτο καθώς και το ουραίο με το στυλίδιο στήριξής του. Να επισημάνω ότι το κιτ είναι επιεικώς απαράδεκτο με πάρα πολλές μικρές τρυπίτσες στο χάλια πλαστικό του οι οποίες δεν είναι δυνατόν να σβηστούν όλες γιατί είναι και σε περίεργα σημεία. Σβήστηκαν οι περισσότερες αλλά συνεχώς ανακάλυπτα νέες οπότε παραδόθηκα. Ίσως έπρεπε να περαστεί όλο το μοντέλο με στόκο και να επαναχαραχθούν οι γραμμώσεις, αλλά τόσο τρελλός δεν είμαι (προς το παρόν). Οι ενώσεις φτερών/ατράκτου πάσχουν αρκετά και ΖΤΠ και στόκος χρησιμοποιήθηκε για να εξαφανιστούν τα κενά.

Κατόπιν, μασκαρίστηκαν και βάφηκαν εσωτερικά με RLM66 τα διαφανή που στο τέλος θα μείνουν ανοικτά καθώς επίσης και τα διαφανή που κατασκεύασα και τοποθέτησα στο επάνω μέρος της καλύπτρας

...ως συνήθως μη φύγετε έχει κι άλλο post  ::glossa::
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #88 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2007, 01:15:09 πμ »
... και η συνέχεια.

Τα διαφανή κομμάτια που θα μείνουν ανοικτά κολλήθηκαν προσωρινά με maskol στη θέση τους, έγινε και η κόλληση / στοκάρισμα / τρίψιμο του δεξιού φτερού (αυτού που έχει πάνω την καλύπτρα), και τοποθετήθηκε και το cowling και ο κουασιμόδος άρχισε να παίρνει σχήμα. Το αεροπλάνο είναι τεράστιο για μονοκινητήριο, συγκριτικές φωτό θα σας δείξω όταν τελειώσει!Ακολούθησε το μασκάρισμα φωλέων κλπ και η προετοιμασία για το βάψιμο:

...και ενώ ετοιμαζόμουν για το βάψιμο, είπα κι εγώ ο κακομοίρης να κάνω για πρώτη φορά στη ζωή μου το περίφημο preshading. Σκέφτηκα να ψεκάσω πρώτα όλο το μοντέλο με άσπρο ώστε να είναι εντονότερη η διαφορά με το σκούρο των γραμμώσεων:

Επειδή το RLM65 είναι πολύ ανοικτό χρώμα, σκέφτηκα ότι η αντίθεση με το μαύρο θα ήταν άσχημη και γι' αυτό έκανα preshading στις κάτω επιφάνειες με mahogany και στις επάνω με μαύρο (φωτό με το μαύρο στο επόμενο update):

στη συνέχεια ψεκάστηκε το RLM65 σε απαλά στρώματα και όταν είδα ότι μου αρέσει αυτό που βλέπω σταμάτησα. Στις παρακάτω φωτό έχω επέμβει μειώνοντας τη φωτεινότητα γιατί με το φλας δεν φαινόταν καλά και αυτό που βλέπετε είναι όπως περίπου φαίνεται με γυμνό μάτι (αγνοήστε το πολύ σκούρο RLM02 στις φωλέες, είναι λόγω της επέμβασης).

Πώς σας φαίνεται παιδιά;
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #89 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2007, 01:28:15 πμ »
 :shock: :shock: :shock: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: ::award_1:: ::thumbleft:: ::thumbleft:: ::thumbleft:: :P Τι πώς μας φαίνεται, τα σπάει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήδη άρχισε να δείχνει τρελά!!! Η κάτω περιοχή είναι πολύ όμορφη, ανυπομονώ να δω και το υπόλοιπο!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #90 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2007, 01:42:22 πμ »
Ρε συ, δεν άντεξα και ξαναμπήκα στο topic, sorry !!!
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #91 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2007, 09:32:22 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μπράβο Γιάννη! Το κενό μεταξύ κάθετου και οριζόντιου σταθερού στην ουρά είναι για να μπει πολυβολητής ή αντιαεροπορικό 88άρι! Πως το έκλεισες;

Ωραίο και το preshading, δίνει άλλη οψη στο μοντέλο. Από πάνω για το RLM71 είναι εντάξει το preshading, με το RLM70 πας αναγκαστικά για postshading.

Αντε όρμα του, το 'φαγες το θηρίο!

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #92 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2007, 09:58:46 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #93 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2007, 10:15:00 πμ »
Τα παράθυρα από διαφανή ζελατίνα κολήθηκαν στη θέση τους και τρίφτηκαν με νοτυκόχαρτα διαφόρων βαθμών...
Αυτό τι υλικό είναι :?: :shock:

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #94 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2007, 10:25:32 πμ »
Γιαννης ΟΛΕ!!!!   ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #95 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2007, 12:35:27 μμ »
:shock: :shock: :shock: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: ::award_1:: ::thumbleft:: ::thumbleft:: ::thumbleft:: :P Τι πώς μας φαίνεται, τα σπάει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήδη άρχισε να δείχνει τρελά!!! Η κάτω περιοχή είναι πολύ όμορφη, ανυπομονώ να δω και το υπόλοιπο!

σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

Ρε συ, δεν άντεξα και ξαναμπήκα στο topic, sorry !!!
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Φίλιππε βλέπω δεν τηρούμε τις υποσχέσεις μας  ::glossa::
Σ' ευχαριστώ!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μπράβο Γιάννη! Το κενό μεταξύ κάθετου και οριζόντιου σταθερού στην ουρά είναι για να μπει πολυβολητής ή αντιαεροπορικό 88άρι! Πως το έκλεισες;

Αν κάνεις τον κόπο να ξανακοιτάξεις το υλικό που μου έστειλες θα διαπιστώσεις ότι το κενό υπήρχε στο πραγματικό ::glossa::
Αλλά θα μου πεις, με τόσες παραξενιές που έχει το μοντέλο, τι να πρωτοπροσέξεις!

Ωραίο και το preshading, δίνει άλλη οψη στο μοντέλο. Από πάνω για το RLM71 είναι εντάξει το preshading, με το RLM70 πας αναγκαστικά για postshading.

Αντε όρμα του, το 'φαγες το θηρίο!

Όντως, στο RLM70 θα κάνω και postshading
Το' φαγα το ρημάδι! ::eetsmakelijk::

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!

Ευχαριστώ Ιωάννη!

Τα παράθυρα από διαφανή ζελατίνα κολήθηκαν στη θέση τους και τρίφτηκαν με νοτυκόχαρτα διαφόρων βαθμών...
Αυτό τι υλικό είναι :?: :shock:

Είναι ντουκόχαρτα, αλλά επέτρεψα μια πολυτέλεια στο εαυτό μου και αγόρασα ντουκόχαρτα Nautica ::glossa::

Γιαννης ΟΛΕ!!!!   ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Σ' ευχαριστώ πολύ!
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #96 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2007, 01:04:51 μμ »
Είναι ντουκόχαρτα, αλλά επέτρεψα μια πολυτέλεια στο εαυτό μου και αγόρασα ντουκόχαρτα Nautica ::glossa::
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χλιδή!

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #97 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2007, 11:34:34 πμ »
Αυτό το μοντέλο θέλω να το δω από κοντά! :shock:
Γιάννη να ξέρεις ότι όλο το βάρος της παρατήρησης θα πέφτει στα διαφανή,οπότε έχε το νου σου στα μασκαρίσματα!
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #98 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2007, 11:39:47 πμ »
Αυτό το μοντέλο θέλω να το δω από κοντά! :shock:
Γιάννη να ξέρεις ότι όλο το βάρος της παρατήρησης θα πέφτει στα διαφανή,οπότε έχε το νου σου στα μασκαρίσματα!

Έχεις απόλυτο δίκιο Γιώργο!!!
Θα κάνω ό,τι μπορώ!!!
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος Lucas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Cochem
« Απάντηση #99 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2007, 02:05:19 μμ »
Μπραβο....πολυ ορεο ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
μου θυμηζει λιγο το Millenium Falcon απο το Star Wars...... :?: :?: :?: θα αναροτιεστε τωρα.....ναι επιδη το πιλοτηριο εινε στο πλαι..............ορε φαντασια Λουκα ::glossa::

Lucas

Tags: bv-141