... και η συνέχεια.
Τα διαφανή κομμάτια που θα μείνουν ανοικτά κολλήθηκαν προσωρινά με maskol στη θέση τους, έγινε και η κόλληση / στοκάρισμα / τρίψιμο του δεξιού φτερού (αυτού που έχει πάνω την καλύπτρα), και τοποθετήθηκε και το cowling και ο κουασιμόδος άρχισε να παίρνει σχήμα. Το αεροπλάνο είναι τεράστιο για μονοκινητήριο, συγκριτικές φωτό θα σας δείξω όταν τελειώσει!Ακολούθησε το μασκάρισμα φωλέων κλπ και η προετοιμασία για το βάψιμο:

...και ενώ ετοιμαζόμουν για το βάψιμο, είπα κι εγώ ο κακομοίρης να κάνω για πρώτη φορά στη ζωή μου το περίφημο preshading. Σκέφτηκα να ψεκάσω πρώτα όλο το μοντέλο με άσπρο ώστε να είναι εντονότερη η διαφορά με το σκούρο των γραμμώσεων:

Επειδή το RLM65 είναι πολύ ανοικτό χρώμα, σκέφτηκα ότι η αντίθεση με το μαύρο θα ήταν άσχημη και γι' αυτό έκανα preshading στις κάτω επιφάνειες με mahogany και στις επάνω με μαύρο (φωτό με το μαύρο στο επόμενο update):

στη συνέχεια ψεκάστηκε το RLM65 σε απαλά στρώματα και όταν είδα ότι μου αρέσει αυτό που βλέπω σταμάτησα. Στις παρακάτω φωτό έχω επέμβει μειώνοντας τη φωτεινότητα γιατί με το φλας δεν φαινόταν καλά και αυτό που βλέπετε είναι όπως περίπου φαίνεται με γυμνό μάτι (αγνοήστε το πολύ σκούρο RLM02 στις φωλέες, είναι λόγω της επέμβασης).

Πώς σας φαίνεται παιδιά;