Αποστολέας Θέμα: ΠΑΝΘΗΡΑΣ 1:35  (Αναγνώστηκε 5379 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Κωστας Τσιγαριδας

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: farwest
Απ: ΠΑΝΘΗΡΑΣ 1:35
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 05:24:31 μμ »
Τι ξερετε εσεις....( Greg-Melpas ) απο φωτο...εδω μιλαμε για ''sferics-statics'' καταστασεις ........ ::eusa_dance::.... ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:::oops: :oops: ::eusa_whistle::   

::arrowred::Μονο ο Φιλιππος και ο Νικος με καταλαβαινουν .... ::devil023:: ::devil023::

::arrowred:: Περα απο την πλακα παιδια,απο εσας μαθαινω, του παλαιοτερους και νεοτερους ..... 
    Γρηγορη  , Νικο  , Κωστα  , Φιλιππε  , Jim-eta  , Αλεξη  , Γιαννη , Περικλη αλλα και others σας ευχαριστω. ::salut:: και  ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::                                   

Ωραίος βγήκε ο Πανθηράκος!!!!!!

Μαματος!!! Να ρωτησω κατι πανω στο βαψιμο...

Γιατι το εβαψες κανονικα αφου ειχες σκοπο να το ''ασπρισεις''? Μονο με το βασικο της ρεημου δεν θα γινοταν καλη η δουλεισ?  :roll:

Ηθελα να το κανω κι εγω στο jagdtiger που εφτιαξα πριν λιγους μηνες αλλα φοβομουν μηπως δεν μου πετυχει και το παρατησα τελειως, μισοφτιαγμενο!  :?

Γιαννη οπως ειδες εβαψα κανονικα με την οπια παραλο-pattern .και μετα επεσα στα '' βαρια '' . Πιο πολυ για πειραματισμο οπως και το zimmerit. 
Αν μου βγει μου βγηκε αν δεν μου βγει...να ...πα'να...να...να
Υπαρχει και η χλωρινη.
Αφου περνας καλα και σε γεμισει αυτο που φτιαχνεις .τελος ,ολα τα αλλα ερχονται. ::salut::

Tags: