Πραγματικά πολύ καλά νέα.
Καταλαβαίνω βέββαια την δυσπιστία πολλών (μετά και το φιάσκο του Αρχάγγελλου 2007) για το άν θα δούμε το Spitfire στόν αέρα σε 9 μήνες.Ελπίζω να μήν συμβεί το ίδιο.Μακάρι να προχωρήσει το θέμα και άς το δούμε σε 12 αλλά να προχωρήσει.Γιατί ίσως άν αύριο-μεθαύριο ο Πέτρος Δούκας "πάει σπίτι του" (όπως ο πρώην Α/ΓΕΑ Αλωνίτης) ίσως το θέμα να μήν προχωρήσει άν και νομίζω πώς το έχουν πάρει πολύ σοβαρά το θέμα τόσο το Μ. ΠΑ όσο και το ίδιο το ΓΕΑ.
Και εγώ θα ήθελα να το δω να πετά και σίγουρα το οτι έχει ελληνικά χρώματα με συγκινεί ακόμα περισσότερο.
ʼλλα λέτε για τα φράγκα που πρέπει να δίνονται σταθερά και την βούληση κτλ.
Όπως προείπα θεωρώ πολύ συγκινητικό το να ξαναπετάξει το spitfire αλλά δεν θα αγωνιούσα ποτέ τόσο για αυτό
όσο για το χάλι της διαφθοράς, το χάλι των σχολικών κτηρίων, της υγείας, του ασφαλιστικού.
Καλό το spitfire αλλά δεν νομίζω πως είναι πρωτεραιότητα.
Γνωστή αυτή η καραμέλα φίλε μου.Αλλά ακόμα και να μήν είχαμε ΕΔ το ίδιο χάλι θα είχαν τα σχολεία-νοσοκομεία.Γιατί δυστυχώς το 99% της νοοτροπίας των κατοίκων αυτής της χώρας είναι πώς θα τα αρπάξουν απο οπουδήποτε αδιαφορόντας για το συνολικό αποτέλεσμα αλλά και κατηγορόντας οι ίδιοι το "σύστημα".
Αλήθεια με 500000 Ευρώ που λένε θα κοστίσει η αποκατάσταση πόσα σχολεία φτιάχονται 1?Εκεί θα περιοριστεί η ευαισθησία μας.
Στά κάποια εκατομμύρια ευρώ που ξοδεύονται κάθε χρόνο για το πανηγυράκι της Eurovision (που ασχολούμαστε μόνο εμείς,οι Τούρκοι και όλοι οι ξεπεσμένοι του τέως ανατολικού μπλόκ) δέν λέμε τίποτα...
Ε λοιπόν ακόμα και 1 εκ. ευρώ να δωθεί μετά απο 60 χρόνια για την αεροπορική ιστορία είναι ψίχουλα στα εκ. που έχουν σπαταληθεί σε ένα σωρό... επιεικώς αϊδίες.
Δηλαδή αν το πλήρωνε γιά παράδειγμα ο Κυριακού,που γουστάρει κιόλας,εμείς θα είχαμε κανένα πρόβλημα?
Ή θα μας χάλαγε να βλέπαμε καί την Catalina του στο μουσείο κι ας μην ήταν ιδιοκτησία της π.α.
1)Εσένα θα σε χάλαγε να το έβαφε στα χρώματα του ΑΝΤ1? Έτσι ήταν τα 2 Catalina όταν αγοράσθηκαν.Βέββαια ιδιοκτησία του είναι ότι θέλει κάνει ο άνθρωπος.Και στόν Κόκκαλη άν του έλεγαν να το αναλάβει Ερυθρόλευκο θα το έβαφε

2)Ποιός σου είπε ότι τα αεροπλάνα του τα διαθέτει στό Μουσείο

: