0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σιγκαπουριανέ κλέφτη p/e βελτιωτικών (θα σε καταγγείλω στο Hannants έννοια σου ) με εκπλήττει η ευρηματικότητά σου Όσο για το 1973 !!! καλά του έκανες και το άφησες. Καλή συνέχεια, δώσε μόνο πλιζζζζζ καμμιά επιπλέον πληροφορία για το Zip kicker, που το βρίσκουμε, πόσο κάνει κλπ.
Έστειλα ένα βιαστικό function στο μυαλό μου και πήρα μηδενική απάντηση. Πες μας λίγο σε παρακαλώ πως υπολόγισες την κλίμακα και εκτύπωσες τα photoetched.
Παράθεση από: Getsa στις Ιανουαρίου 18, 2008, 10:50:54 πμΈστειλα ένα βιαστικό function στο μυαλό μου και πήρα μηδενική απάντηση. Πες μας λίγο σε παρακαλώ πως υπολόγισες την κλίμακα και εκτύπωσες τα photoetched.Εκλεισα δοκιμαστικά τα δύο μισά της ατράκτου και μέτρησα το άνοιγμα στο οποίο θα έπρεπε να μπει το διαχωριστικό. Ανοιξα το jpg στο Corel και έβαλα 2 rulers σε απόσταση ίδια με το άνοιγμα της ατράκτου. Αυξομείωση τη διάσταση έτσι ώστε το διαχωριστικό με έχει στο ζητούμενο σημείο τη διάσταση που όρισαν οι δύο rulers. Λόγω του ότι η αυξομείωση του μεγέθους γίνεται αναλογικά χωρίς παραμόρφωση του λόγου μήκους/πλάτους, αρκεί να φέρεις στο σωστό μέγεθος μία μόνο διάσταση, η άλλη θα ακολουθήσει.
Γιωργο, προσοχη φιλε στις αναθημιασης αυτου του υλικου ειναι τοξικες.Θα βρω τα απαραιτιτα και θα τα βαλω εδω, αναμεινατε Des sto link sthn selida auti ekei poy leei click for MSD sheet (Safety data sheet) koinoshttp://zap.supergluecorp.com/pt15.html
Aστο καλύτερα Αλέξη το δώρο του. Το συγκεκριμένο κιτ το έχει και άλλο μέλος του forum και το χαζεύαμε αφτιακτο προχτές. Οτι και να γράψω λίγα θά ναι με τα photo-etched που έχει. Και μια που τό έφερε η κουβέντα, ποιά είαι η απόψη σου για χρήση photo-etched βελτιωτικών που τα έχει κατασκευάσει ο μοντελιστής :
Παράθεση από: ramfighter στις Ιανουαρίου 18, 2008, 12:32:47 μμ Aστο καλύτερα Αλέξη το δώρο του. Το συγκεκριμένο κιτ το έχει και άλλο μέλος του forum και το χαζεύαμε αφτιακτο προχτές. Οτι και να γράψω λίγα θά ναι με τα photo-etched που έχει. Και μια που τό έφερε η κουβέντα, ποιά είαι η απόψη σου για χρήση photo-etched βελτιωτικών που τα έχει κατασκευάσει ο μοντελιστής : Αχχχχχ.....μα αυτά ειναι ...βιολογικά προιοντα Γιαννο!!!!! Εχουν άλλη γευση!!!!
Αρχικά με Tamiya masking tape ένωσα δύο μήκη πλάτους περίπου 1mm και στο σημείο σύνδεσης τύλιξα ένα μικρό κομμάτι αλουμίνιο από καπάκι Nescafe (όχι ντεκαφεϊνέ, κανονικό ).
Ωραία δουλίτσα Γιώργη!Το κάθισμα απο που είναι?
Παράθεση από: gkontog στις Ιανουαρίου 27, 2008, 08:48:26 πμΑρχικά με Tamiya masking tape ένωσα δύο μήκη πλάτους περίπου 1mm και στο σημείο σύνδεσης τύλιξα ένα μικρό κομμάτι αλουμίνιο από καπάκι Nescafe (όχι ντεκαφεϊνέ, κανονικό ). ... δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχείς Mike, εγώ πάντως ανησυχώ γιατί ενώ η όλη κατασκευή του Γιώργου είναι στα κλασικά στάνταρντ ΤΟΥ, πάει και χρησιμοποιεί αλουμίνιο από όχι ντεκαφεϊνέ...και μαμάει την όλη κατασκευή, κρίμα... ,
Παράθεση από: philio στις Ιανουαρίου 27, 2008, 10:33:01 πμΠαράθεση από: gkontog στις Ιανουαρίου 27, 2008, 08:48:26 πμΑρχικά με Tamiya masking tape ένωσα δύο μήκη πλάτους περίπου 1mm και στο σημείο σύνδεσης τύλιξα ένα μικρό κομμάτι αλουμίνιο από καπάκι Nescafe (όχι ντεκαφεϊνέ, κανονικό ). ... δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχείς Mike, εγώ πάντως ανησυχώ γιατί ενώ η όλη κατασκευή του Γιώργου είναι στα κλασικά στάνταρντ ΤΟΥ, πάει και χρησιμοποιεί αλουμίνιο από όχι ντεκαφεϊνέ...και μαμάει την όλη κατασκευή, κρίμα... , Αυτό το χιούμορ της τρίτης ηλικίας...