Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με χαρά βλέπω οτι ο Μιχάλης άρχισε τα μαγικά του. Δε διαφωνώ ως προς το τρόπο τοποθέτησης των συρματόσχοινων, αλλά θα βρεθείς με συρματόσχοινα παραλλαγής μετά το βάψιμο...
συνεχιζω τρυπωντας τις εξατμισεις (χωρις να αιμορραγησω Γιωργο)
Αμα δεν πέσει αίμα Μιχάλη, εξάτμιση δε γίνεται

Λοιπόν, στα δικά μου. Χθες ξεκίνησα σε ένα διάλλειμα από το Β-25 να καθαρίζω τα δύο μισά της ατράκτου και την κάτω πτέρυγα για να κάνω ένα dry fit. Τρόμος με κατέλαβε! Η εφαρμογή ήταν ανύπαρκτη, ούτε Airfix στα χειρότερά της δεν πλησιάζει καν αυτό το χάλι. Οπως και να τα έβαζα έπρεπε να αποφασίσω που θα ήθελα το 1mm σκαλοπάτι, στην πάνω ή στην κάτω ένωση. Τέλος πάντων, ας πάει στο καλό και δοκιμάζω την πτέρυγα. Κλαυθμός και οδυρμός

Ουδεμία σχέση με μοντέλο, προϊστορική λιθογλυπτική ίσως, αλλά πλαστικό μοντέλο με τίποτα... Και αυτό το αίσχος στην τιμή των 25 EUR όταν με 6 EUR παίρνω το αστέρι Ρ-47 της Revell και με 12 EUR το πολύ καλό Ρ-40Ν της Academy

Επειδή ο ελεύθερος χρόνος μου είναι ελάχιστος και πολύτιμος η πρώτη σκέψη ήταν να αποσυρθώ, ατιμασμένος μεν αλλά ψυχοσωματικά ακέραιος. Μετά είπα να το πάρω πιο ήρεμα, έβαλα το κιτ στην άκρη προς αναμονή αποφάσεων. Ευτυχώς όμως οι θεοί του μοντελισμού αποφάσισαν να φανούν γενναιόδωροι με τον μικρό gkontog, και σήμερα σε επίσκεψή μου στην Αργυρούπολη βρήκα επιμελώς κρυμμένο κάτω από έναν πάγκο ένα Gladiator της παλιάς καλής Matchbox

Οπως θα περίμενε κανείς η εφαρμογή είναι κάτι σαν Revell στα καλύτερά της και η χαραγμένη γράμμωση είναι σκάλες ανώτερη από τα ασαφή σχέδια της Pavla. Και σε τιμή λιγότερη από τη μισή

Η απόφαση λοιπόν πάρθηκε σε 4ms. Θα κατασκευάσω το κιτ της Matchbox προσθέτοντας όση λεπτομέρεια μπορώ και χρησιμοποιώντας τις ρητίνες της Pavla όπου είναι απαραίτητο. Και αν ξαναπάρω ποτέ Pavla θα απαιτήσω να ανοίξω επιτόπου το κιτ και να ενώσω τα δύο μισά της ατράκτου...