Ψηφοφορία

Ðïéü óýóôçìá êñéôéêÞò ðñïôéìÜôå ãéá ôçí åôÞóéá Ýêèåóç ôçò IPMS?

ÊñéôéêÞ åðéôñïðÞ
Øçöïöïñßá ôùí óõììåôå÷üíôùí óå êÜèå êáôçãïñßá
ÊñéôéêÞ åðéôñïðÞ êáé øçöïöïñßá óõììåôå÷üíôùí (60%-40%)
ÊñéôéêÞ åðéôñïðÞ êáé øçöïöïñßá óõììåôå÷üíôùí (40%-60%)

Αποστολέας Θέμα: Διαδικασία κρίσης του διαγωνισμού.(Ψηφίστε, δικαιολογήστε, σχολιάστε)  (Αναγνώστηκε 20872 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω και εγώ για  την τιμή που μου έκανε το Δ.Σ. της ένωσης να μετέχω στην κριτική επιτροπή όμως για λόγους που εξηγώ στο τόπικ περί νόμιμου,νομότυπου και ηθηκού δηλώνω την παραίτηση μου και παρακαλώ να γίνει αποδεκτή!Ευχαριστώ πολύ το Δ.Σ. και καλή επιτυχία στην διεξαγωγή του διαγωνισμού!Χρήστος Αποστολόπουλος ::salut::
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
Εγώ λέω ο καθένας να ψηφίσει το δικό του σε περίπτωση ισοβαθμίας με κάποιον άλλο να γίνεται ένας γυρος κατσ(ολα μέσα) αυτός που κερδίζει προχωράει με τον επόμενο και ούτος καθεξείς.....σημεία και άλλα τέτοια δεν παίζουν.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω και εγώ για  την τιμή που μου έκανε το Δ.Σ. της ένωσης να μετέχω στην κριτική επιτροπή όμως για λόγους που εξηγώ στο τόπικ περί νόμιμου,νομότυπου και ηθηκού δηλώνω την παραίτηση μου και παρακαλώ να γίνει αποδεκτή!Ευχαριστώ πολύ το Δ.Σ. και καλή επιτυχία στην διεξαγωγή του διαγωνισμού!Χρήστος Αποστολόπουλος ::salut::

το θέμα της παραίτησης σου Χρήστου, όπως και του Κώστα λίγο πιο πάνω, επαναλαμβάνω πως θα συζητηθούν απο το ΔΣ στην προγραμματισμένη συνάντηση της κυριακής 3/10/2010.
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Γράφτηκε κι αλλού, απλά το βάζω κι εδώ που είναι πιο εξειδικευμένο θέμα.
Από τον επερχόμενο, 30ο Διαγωνισμό της IPMS Ελλάδος (Οκτωβρίου 2011), θα εφαρμόζουμε το σύστημα Open
το οποίο δεν περιορίζει στον αριθμό των χρυσών, ασημένιων και χάλκινων μεταλλίων που θα δίνονται σε κάθε κατηγορία.
Eπίσης οι κλάσεις του διαγωνισμού, ακολουθώντας τα διεθνή στάνταρ (εαν θεωρήσουμε οτι υπάρχουν τέτοια), θα είναι
Νέοι (Junior) - Ενήλικες (Standard) - Πεπειραμένοι (Master).
Ολόκληρη η προκήρυξη, μαζί με κάποιες αλλαγές που έχουν προκύψει στις κατηγορίες, θα δημοσιευτεί εντός των επόμενων ημερών.
Μείνετε συντονισμένοι
 ::salut::
Σ.Σ.

Tags: