Αποστολέας Θέμα: HPI Savage X  (Αναγνώστηκε 1297 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NeVeN

• Scale 1/144
  • *
HPI Savage X
« στις: Ιουνίου 13, 2007, 12:00:05 πμ »
Γεια σας. Νεος στο forum oσο και νεος στο μοντελισμό.

Πριν απο λίγους μήνες αγόρασα ενα HPI SAVAGE X 4.1 RTR.
Επειδή η ψώρα μου στα πραγματικά αυτοκίνητα είναι η βελτίωση, πολύ γρήγορα ψαχτηκα να βάλω οτιδήποτε extra είχε για το νεό μου "παιχνιδάκι".

Με τα λίγα κ τα πολλά (κ επειδή δεν ηξερα τπτ απολύτως - οχι πως ξερω κ πολλά τώρα), είχα την ατυχία να απευθυνθώ σε ενα "επαγγελματία" του είδους,
ο οποίος κυριολεκτικα μου κατάστρεψε το savage.
'H δεν θαπαιρνε όπισθεν, ή κολλούσε σε νεκρα πάνω στα γκάζια, ή έπαιρνε πάνω στο τρέξιμο την όπισ8εν, ενώ οταν ήταν στα 4 κ χωρίς γκάζι, προχωρούσε πάντα μόνο του.
Στο τέλος ο κορμός της μηχανής έσπασε κ είμαι βέβαιος πως φταιν τα παραπάνω..

Τελικά αποφάσισα να ασχοληθώ μόνος μου κ μέχρι στιγμής μπορώ να πω πως κάτι καταφέρνω.
Αγόρασα κ εγκατέστησα μια 4.6cc μηχανή καθώς κ πολλά extra ακόμα.

Τελευταία άλλαξα καμπάνα σε 14Τ και το γρανάζι που δίνει κίνηση (σε 47Τ) καθώς αυτό που είχα ηταν πλαστικό κ είχαν φαγωθεί τα δόντια του.

Προφανώς όμως έκανα κακή επιλογή των παραπάνω γραναζιών γιατι δεν συνεργάστηκαν, αφού μια έπιαναν τα δόντια και μιά χτυπούσαν βγάζοντας σπίθες.

Το κακό είναι πως το πρόβλημα με την όπισθεν συνεχίζεται αφού όταν έχει χαμηλή μπαταρία, ή όταν ανοίγω το receiver για να βάλω μπροστά εξακολουθεί να βάζει όπισθεν (ακούω το servo)!
Πρέπει όμως να αναφέρω πως η όπισθεν δε μπαίνει στην ουσία ποτέ κ το αμαξι είναι σαν να έχει νεκρο (δεν κουνιέται με γκάζι).

Σύντομα θα βγάλω φωτογραφίες για να σας δείξω τι έχω κάνει στο savage μου.
Ζητώ τα φώτα σας στα προβληματα μου!
Ευχαριστώ,
Νικος

(πωωω μια ώρα μου πήρε να κανω τα greeklish σε ελληνικά...)

Αποσυνδεδεμένος opelcorsa-a

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λουτσα-Αρτεμις
  • R/C,slot cars και αυτοκινητομοντελισμος
    • HELLENIC-SLOT-CAR-CLUB
Απ: HPI Savage X
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 16, 2007, 04:27:32 μμ »
Καλως ηρθες στην παρεα μας.
Δεν ξερω που το πιγες να τα φτιαξουν αλλα θα επρεπε να το ειχες παει στο καταστιμα που το αγορασες η να το πας στην αντιπροσοπεια που ειναι εδω.

Tags: