Αποστολέας Θέμα: Tank Recovery Yard, Γαλλία Ιούνιος 1944  (Αναγνώστηκε 11400 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Απ: Tank Recovery Yard, Γαλλία Ιούνιος 1944
« Απάντηση #50 στις: Μαΐου 31, 2007, 06:19:09 μμ »
 έχω θηλιές στη 1/1, μία δική μου, περισσεύουν αρκετές....

Α! βρε Γιάννη...Α! βρε Γιάννη...δεν παλεύσαι.  ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #51 στις: Μαΐου 31, 2007, 09:20:24 μμ »
 :mrgreen: :mrgreen:
Αργησα?
Ενταξει,υπαρχουν και ερωτησεις που ξερω πλεον την απαντηση απο πριν!(πχ,θα βαλεις και καγκελακι?Θα βαλεις και βλαστηση[αυτο ειναι πια αυτονοητο :mrgreen:] κλπ)
Η μονιμη απορια μου ειναι η χαραξη της πετρας!!!
Απ'οσο θυμαμαι απο Λωραινη,πριν στεγνωσει τελειως ο γυψος σκαλιζεις τα βασικα περιγραμματα και μετα με καρφιτσα[και φανταζομαι και καποια εργαλεια σκαλισματος οπως πχ τα οδοντιατρικα].
Αυτο ισχυει και σ'αυτη την περιπτωση?
Γιατι σε μερικα σημεια (οπως στην λαξευμενη πετρα κατω απο τις ραγες),δεν μπορω να καταλαβω πως τα κανεις τα ομοιομορφα βαθουλωματα??
Το δεντρο που θα ειναι?
Το παρακατω το ειχα απορια και στου Αλεξ.
Τα χαλικια πως θα τα βαψεις ρε συ Γιαννη?
Δεν ειναι πιο ευκολο να βαφτουν πριν κολληθουν τα ξυλα?[ή μηπως δεν ειναι κολλημενα? :roll:]
Ειπαμε..ΠΜΑ!! :oops: :oops: :oops:
Ρωτοντας πας και στο...Ναυπλιο!! :mrgreen:
Δεν μου την γλυτωνεις θα σου κανω ντου!!! :lol: :lol: :lol:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #52 στις: Μαΐου 31, 2007, 09:26:42 μμ »
ΔΩΣΕ  ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελειο Γιάννη!!!!!!!!!!!

Αλέξη δεν έχω άλλες. Θα ανεβάσω μόλις αρχίσω το δένδρο :wink:

Αν μας βγάλεις και step by step για το δέντρο, είσαι ΑΡΧΗΓΟΠΟΥΛΟ  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 31, 2007, 09:33:00 μμ »
:mrgreen: :mrgreen:
Αργησα?
Ενταξει,υπαρχουν και ερωτησεις που ξερω πλεον την απαντηση απο πριν!(πχ,θα βαλεις και καγκελακι?Θα βαλεις και βλαστηση[αυτο ειναι πια αυτονοητο :mrgreen:] κλπ)
Η μονιμη απορια μου ειναι η χαραξη της πετρας!!!
Απ'οσο θυμαμαι απο Λωραινη,πριν στεγνωσει τελειως ο γυψος σκαλιζεις τα βασικα περιγραμματα και μετα με καρφιτσα[και φανταζομαι και καποια εργαλεια σκαλισματος οπως πχ τα οδοντιατρικα].
Αυτο ισχυει και σ'αυτη την περιπτωση?
Γιατι σε μερικα σημεια (οπως στην λαξευμενη πετρα κατω απο τις ραγες),δεν μπορω να καταλαβω πως τα κανεις τα ομοιομορφα βαθουλωματα??
Το δεντρο που θα ειναι?
Το παρακατω το ειχα απορια και στου Αλεξ.
Τα χαλικια πως θα τα βαψεις ρε συ Γιαννη?
Δεν ειναι πιο ευκολο να βαφτουν πριν κολληθουν τα ξυλα?[ή μηπως δεν ειναι κολλημενα? :roll:]
Ειπαμε..ΠΜΑ!! :oops: :oops: :oops:
Ρωτοντας πας και στο...Ναυπλιο!! :mrgreen:
Δεν μου την γλυτωνεις θα σου κανω ντου!!! :lol: :lol: :lol:

Γειά σου φίλε Τάσο!

Λοιπόν έχουμε και λέμε: κάγκελα δεν θα βάλω, γιατι θα κλείσουν το πεδίο. τα χαλίκια δεν έιναι δυνατόν να κολληθούν μετά τα ξύλα οπότε βάφονται αναφκαστηικά μετά, αλλά είναι απλό το βάψιμο.

Βλάστηση θα μπεί φίλε μου και μάλιστα μπόλικη, Νορμανδία γαρ. Το δένδρο θα είναι στο αριστερό άκρο του διοράματος. Και πριν βιαστείς να μου πεις πως θα εμποδίζει την κίνηση του γερανού σου λέω πως αυτές τις μάντρες οι Γερμανοί τις έφτιαχναν μέσα σε περιοχές με πολύ βλάστηση για απόκρυψη.

Τα υπόλοιπα γιατρέ το Σάββατο από κοντά...

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 31, 2007, 09:44:37 μμ »
ΔΩΣΕ  ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελειο Γιάννη!!!!!!!!!!!

Αλέξη δεν έχω άλλες. Θα ανεβάσω μόλις αρχίσω το δένδρο :wink:

Αν μας βγάλεις και step by step για το δέντρο, είσαι ΑΡΧΗΓΟΠΟΥΛΟ  ::icon_thumright::

Αυτό έχω σκοπό να κάνω με φωτό από όλα τα στάδια! Να και το πρωτότυπο:

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #55 στις: Μαΐου 31, 2007, 09:46:41 μμ »
Ξερεις τι γουσταρω εγω να δω ετσι?
Υγρασια και βλαστηση αναμεσα στις πετρες του τοιχου,κατω διπλα στο νερακι!!!
Εκεινη την πρασινη-σαν σφουγγαρακι γλιτσα λεω! :wink:
Πως λεγεται ρε παιδια?!Βοηθατε καποιος τον αστοιχειωτο! :roll: :mrgreen: :mrgreen:
ΔΕΝΤΡΑΚΙ ετσι?
Ενα τοσοδουλι ΔΕΝΤΡΑΚΙ????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Θα φαει η μυγα σιδεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Υ.Γ.Εχεις πεσει με τα μουτρα σε αυτο το προτζεκτ,ειδαλλως σου ειχα δουλεια (γι'αυτο ρωταω για τα πετρινα!! :wink:)!!! ::eusa_whistle::
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #56 στις: Μαΐου 31, 2007, 10:01:14 μμ »
Ξερεις τι γουσταρω εγω να δω ετσι?
Υγρασια και βλαστηση αναμεσα στις πετρες του τοιχου,κατω διπλα στο νερακι!!!
Εκεινη την πρασινη-σαν σφουγγαρακι γλιτσα λεω! :wink:
Πως λεγεται ρε παιδια?!Βοηθατε καποιος τον αστοιχειωτο! :roll: :mrgreen: :mrgreen:
ΔΕΝΤΡΑΚΙ ετσι?
Ενα τοσοδουλι ΔΕΝΤΡΑΚΙ????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Θα φαει η μυγα σιδεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Υ.Γ.Εχεις πεσει με τα μουτρα σε αυτο το προτζεκτ,ειδαλλως σου ειχα δουλεια (γι'αυτο ρωταω για τα πετρινα!! :wink:)!!! ::eusa_whistle::

Έτσι ακριβώς φίλε μου με πιάνεις!

Τι δουλειά μου έχεις για λέγε

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #57 στις: Μαΐου 31, 2007, 10:03:57 μμ »
Φίλε Γιάννη, ειλικρινά ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ  :shock: :shock: :shock: , πίστεψε με έχω δεί και έχω δεί μακετίστες με @@ να "δουλεύουν" αλλά εσύ φίλε μου είσαι ΑΣΣΟΣ  ::icon_thumright:: ::eusa_clap::
 Χειρίζεσαι τα υλικά με τόση άνεση και ταλέντο που πραγματικά πιστεύω οτι κάτι έχει εκεί το Ναύπλιο....πέρα της πλάκας φίλε μου το έχεις έμφυτο το ταλέντο.....τί να πρωτο θαυμάσω και να πώ.....απλά  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: και  ::proskino::  και στο λέω σαν συνάδελφος αρχιτέκτων μακετίστας
 Είναι πραγματικά κρίμα που δεν το εκμεταλλεύονται κάποιοι ώστε να δημιουργήσεις σχολή φίλε μου (όταν λέω κάποιοι εννοώ έντυπο μέσο, δλδ τί παραπάνω έχει ο Mig που "βγάζει" βιβλία με μεθόδους κτλ) Τέσπα.......
 Συνέχισε έτσι φίλε μου, τιμή μου να σε αποκαλώ φίλε, ενα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στο site που "δίνει το βήμα" για τις παρουσιάσεις απο τις δημιουργίες σου και ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε εσένα που τις "μοιράζεσαι" μαζί μας........να μαθαίνουμε οι "καψεροί" και να προσπαθούμε να κάνουμε έστω το 1/1000 απο τις δικές σου δημιουργίες  :oops: :oops:
 Respect  ::salut::  Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #58 στις: Μαΐου 31, 2007, 10:06:56 μμ »
Επίσης φίλε Γιάννη, παίρνω το θάρρος --> μιάς και το είχαμε συζητήσει τηλ. να σου πώ οτι έχω κάτι σχέδια απο κατασκευή scratch πολύ special για αυτό το διόραμα. Εφόσον ενδιαφέρεσαι μπορώ να σου την στείλω είτε εδώ δημόσια είτε με p.m.
 Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #59 στις: Μαΐου 31, 2007, 10:07:34 μμ »
Φίλε Γιάννη, ειλικρινά ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ  :shock: :shock: :shock: , πίστεψε με έχω δεί και έχω δεί μακετίστες με @@ να "δουλεύουν" αλλά εσύ φίλε μου είσαι ΑΣΣΟΣ  ::icon_thumright:: ::eusa_clap::
 Χειρίζεσαι τα υλικά με τόση άνεση και ταλέντο που πραγματικά πιστεύω οτι κάτι έχει εκεί το Ναύπλιο....πέρα της πλάκας φίλε μου το έχεις έμφυτο το ταλέντο.....τί να πρωτο θαυμάσω και να πώ.....απλά  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: και  ::proskino::  και στο λέω σαν συνάδελφος αρχιτέκτων μακετίστας
 Είναι πραγματικά κρίμα που δεν το εκμεταλλεύονται κάποιοι ώστε να δημιουργήσεις σχολή φίλε μου (όταν λέω κάποιοι εννοώ έντυπο μέσο, δλδ τί παραπάνω έχει ο Mig που "βγάζει" βιβλία με μεθόδους κτλ) Τέσπα.......
 Συνέχισε έτσι φίλε μου, τιμή μου να σε αποκαλώ φίλε, ενα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στο site που "δίνει το βήμα" για τις παρουσιάσεις απο τις δημιουργίες σου και ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε εσένα που τις "μοιράζεσαι" μαζί μας........να μαθαίνουμε οι "καψεροί" και να προσπαθούμε να κάνουμε έστω το 1/1000 απο τις δικές σου δημιουργίες  :oops: :oops:

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Παναγιώτη με τιμούν τα λόγια σου! Όσο για το θέμα του εντύπου θα σου τα εξηγήσω από κοντά όταν θα βρεθούμε

Πάντως ελπίζω οι πληροφορίες που σας δίνω να σας φανούν πραγματικά χρήσιμες και να δω να ξεπετάγοντα όμορφα διοράματα στο φόρουμ :wink:

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #60 στις: Μαΐου 31, 2007, 10:08:09 μμ »

Κοιτα να δεις που βρηκες ακριβως τα λογια που εψαχνα ρε συ Πανο!!! ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #61 στις: Μαΐου 31, 2007, 11:34:53 μμ »
Ευτυχώς δεν άρχισαν ακόμα οι ζέστες  :mrgreen:

::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος Lucas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Cochem
« Απάντηση #62 στις: Ιουνίου 01, 2007, 03:00:31 πμ »
Μπράβο σου μεγάλε καταπληκτική δουλειά και ωραίο το βάψιμο

::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::

Lucas

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 01, 2007, 07:31:22 πμ »
Χ Ω Ρ Ι Σ   Λ Ο Γ Ι Α

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Τι άλλο εξάλλου μπορεί να πει κανείς.

Αποσυνδεδεμένος Major_Goose

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HOLY LAND
« Απάντηση #64 στις: Ιουνίου 01, 2007, 07:50:08 πμ »
Είναι προφανές ότι το παλικάρι , τώρα που αρραβωνιάστηκε , αντι να βελτιωθεί η κατάστασή του χειροτέρεψε. Τι να σου πω που δεν έχω πει...Κάθε κομμάτι ειναι καλύτερο απο το επόμενο. Αν εξαιρέσω ότι έχεις παρατήσει το ......ξέρεις ποιο....κατά τα υπόλοιπα είναι απιστεύτως απίστευτο και θα ναι κουταμάρα σου να μην το κατεβάσεις Euro και όπου αλλού έχουμε πει .  ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::

εγω παω για  ::painting:: ::painting::   

Φιλιά
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #65 στις: Ιουνίου 01, 2007, 08:24:35 πμ »
Μαλιστα ασημακι εχεις βαλθει να μας στειλεις ολους οπως παντα ε??????????

Τι να πω εγω που δεν το εχουν πει ολοι πριν....... Φοβερος!!!!!!! Αξιος!!!!!!!!! Μοναδικος!!!!!!!!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Το δεντρακι μοντελο μου αρεσε πισω απο το Λυκειο..... εκει που ηταν οι τροχοβιλες οταν πηγα λυκειο...... τι μου θυμησες τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος papasmurf

• Modelclub.gr
  • Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #66 στις: Ιουνίου 01, 2007, 09:34:09 πμ »
Ο μοντελισμος σε αλλο επιπεδο.......
Αντε κουραγιο σε λιγο παντρευεται  και θα ησυχασουμε για λιγο δεν αντεχω αλλο τα υπογλωσια χεχεχεχεχεχεχεχχεχεχεχεχεχεχεεχεχχεχχχεχε

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #67 στις: Ιουνίου 01, 2007, 09:48:02 πμ »

Ο Παναγιώτης τα είπε όλα!   

::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #68 στις: Ιουνίου 01, 2007, 12:27:37 μμ »
Αντε κουραγιο σε λιγο παντρευεται  και θα ησυχασουμε για λιγο δεν αντεχω αλλο τα υπογλωσια χεχεχεχεχεχεχεχχεχεχεχεχεχεχεεχεχχεχχχεχε

Φιλαράκο μάλλον την πάτησατε θέλεις να πεις! Παντρεόμαι και μετακομίζω σε μεγάλο σπίτι που σημαίνει μεγαλύτερα διοράματα! Επιτέλους θα τελειώσω εκείνη την γέφυρα με τα τρένα... :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #69 στις: Ιουνίου 01, 2007, 12:29:04 μμ »

Φιλαράκο μάλλον την πάτησατε θέλεις να πεις! Παντρεόμαι και μετακομίζω σε μεγάλο σπίτι που σημαίνει μεγαλύτερα διοράματα! Επιτέλους θα τελειώσω εκείνη την γέφυρα με τα τρένα... :mrgreen:

Τότε είναι που θα μας αποτελειώσεις τελείως!!!!!!!!
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου την γέφυρα, αύριο θέλω να μου πεις για το υπόλοιπο!!!!Καθώς και γω ΠΜΑ είμαι!!!!

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #70 στις: Ιουνίου 01, 2007, 12:31:00 μμ »
Που είναι αυτή η γέφυρα βρε παιδιά? Έχει φωτό εδώ στο forum?
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #71 στις: Ιουνίου 01, 2007, 12:33:12 μμ »
Που είναι αυτή η γέφυρα βρε παιδιά? Έχει φωτό εδώ στο forum?

Οχι ακομα..
Ειναι KinderSurprise εγκεφαλικο αυτο!!!!!!!!! :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #72 στις: Ιουνίου 01, 2007, 12:35:06 μμ »
μιας και το αναφέραμε θα την ανεβάσω το μεσημέρι να πάρετε μια γεύση, μείνετε συντονισμένοι!

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #73 στις: Ιουνίου 01, 2007, 12:42:19 μμ »
Τα φαρμακεια κλεινουν στις 2
Χρειαζεται συνταγη γιατρου το stedon και το lexotanil.
Συνιστομενη δοσολογια -ενα ,μιση ωρα πριν το σοκ και 2 αμεσως μετα
Δοσολογια συντηρησης ενα το πρωι(μισο για οσους χειριζονται βαρια μηχανηματα)και ενα το βραδυ.
ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕΕΕΕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #74 στις: Ιουνίου 01, 2007, 12:56:56 μμ »
Τα φαρμακεια κλεινουν στις 2
Χρειαζεται συνταγη γιατρου το stedon και το lexotanil.
Συνιστομενη δοσολογια -ενα ,μιση ωρα πριν το σοκ και 2 αμεσως μετα
Δοσολογια συντηρησης ενα το πρωι(μισο για οσους χειριζονται βαρια μηχανηματα)και ενα το βραδυ.
ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕΕΕΕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπα, δεν κάνουν τίποτα. Εγώ το έλυσα το πρόβλημα με Lysergic acid diethylamide (C20H25N3O). Πολύ καλό!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Tags: