0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Nα τολμήσω να ρωτήσω ποιός αποφάσισε για την χρήση των υπόλοιπων 18 τμ :
...όσο για τα τετραγωνικά, μάλλον χωρίς τον ξενοδόχο τα υπολόγιζες
Λέω να το μοιραστώ μαζί σας, με ιδιαίτερη χαρά...Χθες ήταν μία συνηθισμένη μέρα για μένα, χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, μέχρι που μπήκα στο σπίτι κατά τις 21:00.Με περίμεναν τα παιδιά και η γυναίκα μου στην πόρτα, μου κλείσανε τα μάτια (στημένη υπόθεση) και με οδήγησαν σ΄ ένα δωμάτιο που μέχρι τότε είχε το computer και...σαβούρα.ʼνοιξα τα μάτια μου και εν μέσω παιδικών χαχανιτών είδα το νέο μου μοντελοδωμάτιο (μέχρι τώρα μοντέλαρα στην κουζίνα με όλα τα συνεπακόλουθα - Τ80 αλά μπιτόκ - Challenger γιαχνί κλπ)Περιττό να σας πώ το τι κουβάλημα είχαν ρίξει και με τι μεράκι, ειδικά ο γιός μου, είχαν φτιάξει - τακτοποιήσει την μοντελοπεριουσία μου.Σας το παρουσιάζω λοιπόν.
Παράθεση από: ramfighter στις Ιουνίου 08, 2007, 03:27:31 μμNα τολμήσω να ρωτήσω ποιός αποφάσισε για την χρήση των υπόλοιπων 18 τμ : Παράθεση από: philio στις Ιουνίου 08, 2007, 03:31:02 μμ...όσο για τα τετραγωνικά, μάλλον χωρίς τον ξενοδόχο τα υπολόγιζες Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται... Πάντως έστω και για αυτή την γωνιά είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν είχα ποτέ αποκλειστικό χώρο για μοντελάρισμα οπότε και αυτός με καλύπτει, τουλάχιστον για την ώρα...
Μη στεναχωριέσε βρε Γιάννη, σιγά σιγά θα σου φάει και αυτά που έμειναν, οπότε νοικιάζεις μια μικρή γκαρσονιέρα και την έχεις όλη δική σου τότε να δεις πως θα σου επιστραφούν το 20 τμ ατόφια
Γιαννη σε πειράζουμε. Καλορίζικο να είναι και πρόσεχε τον αερισμό του
Ακόμα και για να αναπνέεις χρειάσεται έγκριση ?
Τα πράγματα είναι απλά... Ενημερώνεις πώς αν δεν είσαι δίπλα σε παράθυρο, αφενός μεν δε βλέπεις καλά, αφετέρου δε, ο μη αερισμός του χώρου, συνεπάγεται χρώμα σε σκόνη επικαθήμενο παντού...
Παράθεση από: melpas1013 στις Ιουνίου 11, 2007, 11:54:04 πμΤα πράγματα είναι απλά... Ενημερώνεις πώς αν δεν είσαι δίπλα σε παράθυρο, αφενός μεν δε βλέπεις καλά, αφετέρου δε, ο μη αερισμός του χώρου, συνεπάγεται χρώμα σε σκόνη επικαθήμενο παντού...Αυτό το τελευταίο θα έλεγα να μήν το αναφέρεις καθόλου... Πές πως θα ξεμυρίζει ο χώρος πιό γρήγορα...
Γιάννη... μόνο εκεί δίπλα στην μπαλκονόπορτα να προσέξεις να μη βάψεις την κουρτίνα γιατί μετά το ban θα είναι σίγουρο και δικαιολογημένο
Και να συνεχίσετε να με πειράζετε Γιάννο, διαβάζαμε τα post με την κοπέλα μου και πεθάναμε στο γέλιο!!
Παράθεση από: siva στις Ιουνίου 11, 2007, 09:58:27 πμΚαι να συνεχίσετε να με πειράζετε Γιάννο, διαβάζαμε τα post με την κοπέλα μου και πεθάναμε στο γέλιο!! :oops:Ωχ! Ελπίζω να διάβασε μόνο το συγκεκριμένο θέμα και όχι τίποτα καταγγελίες και αυτοκίνητα VIP
Απλά κοιτάξτε τί έχει ο άνθρωπος από κιτ http://www.network54.com/Forum/526495/thread/1181871849/My+modeling+area%27s