0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Symeon στις Νοεμβρίου 03, 2010, 05:56:39 μμΦελλό τυλιγμένο με μεμβράνη για τα φαγητά για να εφαρμόζει καλά. τι σκεφτηκε το ατομο....... ο Μαγκαιβερ και εσυ....
Φελλό τυλιγμένο με μεμβράνη για τα φαγητά για να εφαρμόζει καλά.
Spoiler (hover to show)Παράθεση από: dive στις Νοεμβρίου 03, 2010, 06:01:27 μμΠαράθεση από: Symeon στις Νοεμβρίου 03, 2010, 05:56:39 μμΦελλό τυλιγμένο με μεμβράνη για τα φαγητά για να εφαρμόζει καλά. τι σκεφτηκε το ατομο....... ο Μαγκαιβερ και εσυ.... Μμμμμ, σιγά την πρωτότυπη ιδέα
Παράθεση από: dmoshid στις Δεκεμβρίου 01, 2010, 09:23:53 μμΑδερφέ θα είσαι πρώτος, εγώ τις αναμονές τις έχω για την τουαλέτα αλλά δεν την έχω κάνει ....! είναι πολύ δύσκολο από την ταράτσα να κατέβεις κάτω σε περίπτωση ανάγκης!!!!! φαντάσου να ανέβεις 4 ορόφους!! Σε καταλαβαίνω φίλε μου. Θα το φροντίσω οπωσδήποτε. Φαντάσου να βάφεις με τον αερογράφο και να πρέπει να .... που να τ'αφήσεις όλα στη μέση? Θα στεγνώσουν τα πάντα μέχρι να ανέβεις - κατέβεις. Πάντως το κυριότερο είναι ο χώρος. Εγώ λέω να τον κάνω σαν γκαρσονιέρα και όταν ξεφεύγω απ' την γυναίκα θα αράζω εκεί. Ξέρετε μοντέλα, internet, μουσική, ύπνο, ps3 κ.τλ.
Αδερφέ θα είσαι πρώτος, εγώ τις αναμονές τις έχω για την τουαλέτα αλλά δεν την έχω κάνει ....! είναι πολύ δύσκολο από την ταράτσα να κατέβεις κάτω σε περίπτωση ανάγκης!!!!! φαντάσου να ανέβεις 4 ορόφους!!