Με την έλευση των διδύμων πήρα έξωση από το πρώην περισσευούμενο δωμάτιο όπου και οι συνθήκες ήταν ιδανικές. Μετά από πολλά πειράματα και μία επίσκεψη στο Practiker βρήκα την βαλιτσούλα που βλέπετε με κόστος λιγότερο από 30 ευρώπουλα.
Σας πληροφορώ ότι μου έλυσε τα χέρια γιατί χωράει ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ! όλα μου τα εργαλεία / υλικά (έχω και την λίγο γεροντίστικη συνήθεια να μαζεύω και να μαζεύω...) εκτός χρωμάτων (βάφω στο υπόγειο για λόγους υγιεινής πλέον).

Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι σε δύο λεπτά μπορώ να μετακομίσω το εργαστήριο σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού είναι ελεύθερο, π.χ. σαλόνι , γραφείο , κουζίνα , τουαλέτα , μπαλκόνι....

Λόγω αυξημένου κινδύνου από κατευθυνόμενα βλήματα MIGATO (σ.σ γυναικείες παντόφλες..) οφείλω να διατηρώ την τάξη στην επιφάνεια εργασίας (εντάξει παραδέχομαι ότι συμμάζεψα λίγο παραπάνω για τις φωτο...)
Επίσης δύο φωτο από την προθήκη μου, όπου και το εκπαιδευμένο μάτι θα διακρίνει ότι τα μισά μοντέλα είναι ελλιπή!

Τι να κάνω αφού λατρεύω τη στιγμή που θα ξεκινήσω το επόμενο και βαριέμαι όσο πλησιάζει η ώρα για τις τελικές λεπτομέρειες!
Αυτά για τώρα, Corto πολύ ωραία δουλειά με τις φιγούρες και το Harvard..φαίνεσαι νοικοκύρης γι'αυτό έχεις και την υποστήριξη του ανώτατου σοβιέτ!
Ευγένιος