Αποστολέας Θέμα: Εσείς σε τι συνθήκες μοντελάρετε? "Εργαστηρια!"  (Αναγνώστηκε 120724 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Moufas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Stonecity
    • http://www.opelclub.gr
Απ: Εσείς σε τι συνθήκες μοντελάρετε? "Εργαστηρια!"
« Απάντηση #150 στις: Μαΐου 02, 2006, 09:33:15 πμ »
Και εγω στην κουζινα,αλλα σε περειπου δυο χρονια που θα παντρευτω θα εχω τον δικο μου χωρο. :lol: :lol: :lol:

Θα σε κυνηγάει η Γιάννα με την παντόφλα καημένε μου.
Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος opelcorsa-a

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λουτσα-Αρτεμις
  • R/C,slot cars και αυτοκινητομοντελισμος
    • HELLENIC-SLOT-CAR-CLUB
« Απάντηση #151 στις: Μαΐου 02, 2006, 03:11:56 μμ »

Θα εχω δικο μου δωματιο ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος RHO.Steel

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΡΟΔΟΣ
  • Αντώνης
« Απάντηση #152 στις: Μαΐου 04, 2006, 02:10:44 πμ »
Όχι δεν πρόκειται για τον δικό μου χώρο εργασίας. Επειδή διάβασα μέσα στο forum μας περί διάδοσης του χόμπι σε μικρότερες ηλικίες
σας παρακαλώ να δείτε αυτό.

http://www.modellversium.de/galerie/artikel.php?id=511

Δεν κατάφερα να το μεταφράσω, αλλά τέτοιες εικόνες στην Ελλάδα ούτε σε 40 χρόνια δεν θα της δούμε.
Πιτσιρίκια σε μεγάλο τραπέζι με εργαλεία ένα κόφτη, μια κόλλα, ένα ντουκόχαρτο.
Μοντελάρουν όλοι μαζί με καθοδήγηση των πατεράδων ή και παππούδων.
Μπράβο τους.

Ρε παιδιά μεταφράστε το μην έχω κάνει μ@

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #153 στις: Μαΐου 04, 2006, 03:27:51 πμ »
η μετάφραση είναι αυτή ------> : Το Msc οι hans βαθμοί είχε το πρόβλημα τα τελευταία χρόνια αρκετά με την εργασία νεολαίας. Εκτός από μια φυλή επιδιόρθωσης με τις εκθέσεις η εργασία νεολαίας ήταν πραγματικά λόγω του χώματος. Το φθινόπωρο ετήσιου το 2002 ι, ως πρόεδρο του Msc, έλαβε την πρώτη επαφή στη λέσχη νεολαίας στο δήμο που επανδρώνει το χωριό. Εκεί έκανα την πρόταση επιδιορθώνοντας το μεσημέρι OH στη σειρά της πλαστικής πρότυπης κατασκευής που ολοκληρώνει. Προϊστάμενος της νεολαίας η λέσχη ήταν ισοδύναμη που εμπνεύστηκε από την πρότασή μου. Εξηγήθηκα ότι που προμηθεύω αναμένω όλα τα υλικά. Εργασία νεολαίας με τους βαθμούς Msc hans από τέτοια υπερβολικά αιτήματα τύπων μιας συνεδρίασης επίσης το πορτοφόλι μου, ήρθα σε επαφή με τον κ. Ulli Taubert της επιχείρησης Revell. Αυτό το sponserte το κυρίαρχο μέρος των εξαρτήσεων και των περαιτέρω υλικών. Το απόγευμα μια πλήρης επιτυχία και οι νέοι εμπνεύστηκαν. αυτό το απόγευμα που βγάζεται, το οποίο είναι νέοι κάτω από το που θέλουν να καταληφθούν πιό εντατικά με την πλαστική πρότυπη κατασκευή. Αφότου μερικές συζητήσεις με τους νέους ήταν σίγουρες, ανοίγουμε μια ομάδα νέων. Η εργασία νεολαίας με τους βαθμούς Msc hans από την αρχή ετήσιου το 2003 οι νέοι και τα μέλη του Msc συναντιέται το κάθε Σάββατο στις η ώρα 10:00 στη λέσχη νέος-παραμένοντη στην οποία χωριό ατόμων. Η συμμετοχή είναι απολύτως εθελοντική. Δεν υπάρχει κανένας πρέπει. Πέτυχε σε με επίσης εδώ για να κερδίσει την επιχείρηση Revell για την έναρξη. Κατ' αυτό τον τρόπο θα επιθυμούσα να σας ευχαριστήσω η επιχείρηση και ο κ. Taubert για την υποστήριξη. Η εργασία νεολαίας με τους βαθμούς Msc hans η μικρή ομάδα αποτελείται τώρα από έναν κορμό 6 νέων στην ηλικία 10 έως 15 ετών, τα οποία είναι με τη μεγάλη προθυμία με το πράγμα. Επίσης οι φιλοξενούμενοι προκύπτουν επανειλημμένως, οι οποίοι θέλουν απλά μόνο τους χρόνους reinschnuppern. Μακριά-δεν στέλνεται κανενός. Έχουμε μια μικρή εξάρτηση πάντα διαθέσιμη. Από την πλευρά μας δεν κάνουμε για τους νέους οποιουσδήποτε κανονισμούς που για να χτιστούν πρόκειται. Κατά συνέπεια στην περασμένη εβδομάδα ήδη σχεδόν όλα εμφανίστηκαν στον πίνακα. Κάθε κριτήριο στις 1:144 στις 1:24 και σχεδόν όλες οι κατηγορίες, όπως στρατιωτικό των οχημάτων και των αεροπλάνων, πολιτικά επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά, καθώς επίσης και σκάφη. Σχεδόν το ολόκληρο πλάτος της πλαστικής πρότυπης κατασκευής βγάζεται. Η εργασία νεολαίας με τους βαθμούς Msc hans ο στόχος που μας δεν πρόκειται εδώ να εκπαιδευθεί αυτό κυριαρχεί του θέματός τους και δίνεται την προσοχή σε μικρότερο Deteilierungen. Θα επιθυμούσαμε να τακτοποιήσουμε τις δυνατότητες για τους νέους ένα πρότυπο από το κιβώτιο που χτίζει και επίσης ακόμα αφότου έχει η χαρά εβδομάδων στην εργασία. Ο χειρισμός του υλικού των πλαστικών και ο χειρισμός των εργαλείων πρόκειται να τακτοποιηθούν για το νεαρό άτομο. Κατ' ευθείαν να χειριστεί το αιχμηρό Cuttermessern και τα μαλακά πλαστικά είναι συχνά ένα πρόβλημα. Είναι γρήγορος κάπως περισσότεροι κόπηκε από προορισμένος. Η εργασία νεολαίας με τους βαθμούς Msc hans επίσης η δόση της κόλλας είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Πρέπει να κατά συνέπεια-δειχτεί το συχνότερο, πολύς βοηθά όχι πάντα πολύς. Επίσης δίνουμε Tipps, πώς τα μικρά λάθη μπορούν να διορθωθούν πάλι. Παρουσιάζει εντούτοις επανειλημμένως, που πρέπει να μελετηθεί την καθοδήγηση οικοδόμησης σωστά, προκειμένου να αποφευχθούν οι περιττές διορθώσεις. Ο στόχος μας πρόκειται να το εμπνευστεί οι νέοι για την πρότυπη κατασκευή και να μην ληφθεί από τη σταθερή κριτική σε σας τη διασκέδαση στην πρότυπη κατασκευή. Εργασία νεολαίας με τους βαθμούς Msc hans μέχρι τώρα πρέπει να μας υπολογίσω η έναρξη αρκετά που πετυχαίνουν καλά. Δεδομένου ότι αφήσαμε στους νέους την ελευθερία επιλογής τους, παραμείνατε με το φραγμό. Ένα περαιτέρω ερέθισμα είναι η έκθεσή μας στην οποία το χωριό ατόμων τον Αύγουστο πραγματοποιείται. Σας υποσχέθηκα έναν πίνακα, όπου μπορούν να εκδώσουν τα πρότυπά τους. Εργασία νεολαίας με τους βαθμούς Msc hans για να σας ευχαριστήσω θα με ήθελα στην επιχείρηση Revell, η οποία μας υποστήριξε κατά τον έναρξη. Οι ευχαριστίες Weitrer πηγαίνουν στο δήμο που επανδρώνουν το χωριό, το οποίο μας κάνει διαθέσιμων τις εγκαταστάσεις για τη διασκέδαση επιδιόρθωσης. Επίσης οι συντροφικοί πολεμιστές μου του αγρότη Msc Juergen, του Bernd Heyer και του Maik Henning, καθώς επίσης και σε όλο το Ungenanten, που μας κάνουν αυτήν την νεολαία απασχολούνται σε πιθανό. Έχω μια επιθυμία ακόμα στο τέλος. Πρέπει όχι μόνο να συμμετέχετε η επιχείρηση Revell επίσης όλα τα άλλα πλαστικά πρότυπα κατασκευαστικά εταιρεία στη νεολαία να εργαστεί. Είμαι με ευγνωμοσύνη για κάθε υποστήριξη και θα ήμουν παρακαλεσμένοι περαιτέρω συνεργάτες στην πίστωση.

όντως  κάπως έτσι έιναι.....απο τα έλληνικά δρώμενα πήραν παράδειγμα :( :? :( :?
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #154 στις: Μαΐου 09, 2006, 12:16:10 πμ »
Όχι δεν πρόκειται για τον δικό μου χώρο εργασίας. Επειδή διάβασα μέσα στο forum μας περί διάδοσης του χόμπι σε μικρότερες ηλικίες
σας παρακαλώ να δείτε αυτό.

http://www.modellversium.de/galerie/artikel.php?id=511

Δεν κατάφερα να το μεταφράσω, αλλά τέτοιες εικόνες στην Ελλάδα ούτε σε 40 χρόνια δεν θα της δούμε.
Πιτσιρίκια σε μεγάλο τραπέζι με εργαλεία ένα κόφτη, μια κόλλα, ένα ντουκόχαρτο.
Μοντελάρουν όλοι μαζί με καθοδήγηση των πατεράδων ή και παππούδων.
Μπράβο τους.

τέτοιες σκηνές μπορούσες να δεις στα δωρεάν μαθήματα μοντελισμού σε παιδιά του Δημοτικού - Γυμνασίου που διοργάνωνε και έκανε η IPMS Ελλάδος σε συνεργασία με το Πνευματικό κέντρο του Δήμου Καισαριανής.
επίσης στα σεμινάρια που διοργάνωνε η IPMS Ελλάδος στο Γαλάτσι.
περασμένα μεγαλεία?
ελπίζω όχι.
Σ.Σ.

• Scale 1/48
  • *
  • Αντώνης
« Απάντηση #155 στις: Μαΐου 09, 2006, 12:57:36 πμ »
Ουπςςς, τώρα το είδα, τι λες ρε φίλε Σταύρο, ειλικρινά δεν το ήξερα, βλέπεις ζώ στην Ρόδο, και γιατί σταμάτησαν?   :cry:

Οφείλω να πώ ΜΠΡΑΒΟ Χ 1000 στην IPMS Ελλάδος, να συνεχίσουν αυτό το λειτούργημα και μάλιστα γρήγορα.

• Scale 1/48
  • *
  • Αντώνης
« Απάντηση #156 στις: Μαΐου 09, 2006, 01:04:05 πμ »
Και ύστερα παραπονιόμαστε γιατί ο μοντελισμός στην Ελλάδα είναι άγνωστη λέξη.  :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(ο Μπαμπινιώτης την έχει?)

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #157 στις: Μαΐου 09, 2006, 01:43:13 πμ »
Tι είπες ρε Σταύρο!!!
Που το θυμήθηκες ρε φίλε?
Σεμινάρια στο στενάκι στο Γαλάτσι,και εγώ είχα για το πως να βελτιώσετε άρματα στην 1/72 και εσύ στην 1/35!
Είμασταν 10-15 άτομα σε κάθε σεμινάριο και κάναμε τρελλό χαβαλέ και κουβέντα!
Ούτε Ιντερνετ,κάτι σχέδια με Ρώσσικα που είχαμε βγάλει φωτοτυπίες απ τον Μπάμπη...
Αχχχ...καλές εποχές!
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
« Απάντηση #158 στις: Μαΐου 15, 2006, 01:07:41 πμ »
Μιας κι επεσε μια μηχανη στα χερια μου εβγαλα μερικες φωτο απο τη δικη μου φωλιτσα, η οποια προσφατα πηρε σαρκα και οστα :oops: :twisted:
ζητω συγνωμη απο αυτους που εχουν αργες συνδεσεις :oops:

μια απο τις βιβλιοθηκες μου με ολα σχεδον τα τευχη απο MODELLING,MODEL EXPERT,MONΤΕΛΟ,SAM,ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,WING MASTERS,μοντελιστικους καταλογους και διαφορα ξενα περιοδικα...

ο παγκος εργασιας :arrow: κατω δεξια δεσποζουν κομπρεσερ κι αερογραφος,αριστερα και κατω ενα συρταρωτο ντουλαπι με χρωματα,κολλες κι αλλα υλικα ενω μερικα μοντελιστικα project περιμενουν στωικα τη σειρα τους.

τα μεταλλικα Α/Φ θα παρουν δρομο σε λιγο καθως τα IN ACTION & WALKAROUND αυξανονται επικυνδινα τελευταια :mrgreen:

μπορειτε να διακρινετε το αγαπημενο μου βιβλιο το LUFTWAFFE CODES,MARKINGS & UNITS 1939-1945 της SCHIFER :mrgreen:
ακριβως πανω κ στη προηγουμενη φωτο ενα αλλο αγαπημενο βιβλιο το CENTURY JETS

Ντουλαπα κι αυτη πηγμενη σε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΡΑΤΟ,ΠΟΛΕΜΟ & ΙΣΤΟΡΙΑ

Ραφι με τα περισσοτερα DVD κ CD σχετικα με αεροπορικα θεματα κυριως στο κατω ραφι υπαρχει θηκη με καμια 100στη VCD ντοκυμαντερ, αεροπορικα κυριως :twisted: ο Heater ξερει τι εννοω :mrgreen:

πολλα τευχη ΠΤΗΣΗΣ,COKPIT,ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ & ΝΑΥΤΙΚΟ κ.λ.π κι αλλα τοσα στην αποθηκη!!!

το SEAWOLF ετοιμο και για νας προλαβω το βαψιμο δεν ανταποκρινετε στη πραγματικοτητα :!: :oops: :?

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #159 στις: Μαΐου 15, 2006, 01:16:34 πμ »
Προσκυνώ... ʼψογη οργάνωση και τάξη... Ζηλεύω αρχηγέ για τον όγκο της βιβλιογραφίας... ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ.... :D :D

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #160 στις: Μαΐου 15, 2006, 01:19:01 πμ »
Προσκυνώ... ʼψογη οργάνωση και τάξη... Ζηλεύω αρχηγέ για τον όγκο της βιβλιογραφίας... ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ.... :D :D

Κοιτα δεν εχω κι αλλα ,(μερικα για πειραματα εμειναν μονο) :!: :oops: τα υπολοιπα τα φαγε ο σεισμος του 99 :cry: ξεκινησα δημητριος ομως :twisted: :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #161 στις: Μαΐου 15, 2006, 02:32:27 πμ »
Μπράβο οργάνωση.... :shock:
Και έχεις και μερικά ενδιαφέροντα βιβλιαράκια.... :twisted:
Όσο για το Seawolf εμένα μ αρέσει και δεν βλέπω που είναι το λάθος στα χρώματα.Μια χαρά είναι και πολύ γομάρι!
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #162 στις: Μαΐου 15, 2006, 03:46:56 πμ »
μπορειτε να διακρινετε το αγαπημενο μου βιβλιο το LUFTWAFFE CODES,MARKINGS & UNITS 1939-1945 της SCHIFER :mrgreen:
ακριβως πανω κ στη προηγουμενη φωτο ενα αλλο αγαπημενο βιβλιο το CENTURY JETS

Ο αρχηγός δείνει το παράδειγμα... Είδα κάπου κι εγώ ένα απ'τα αγαπημένα μου. Το "F-4 Phantom,Spirit in the Skies" , Ιερή Βίβλος για το F-4...

Αποσυνδεδεμένος Corto

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: San Mateo, CA
« Απάντηση #163 στις: Μαΐου 15, 2006, 08:15:09 πμ »
Viper φοβερός! Το υποβρύχιο ειδικά απίθανο!

Να και η δίκια μου συλλογή - μονο προπέλες  :mrgreen: και ότι υπάρχει σε 1/48 για Ελληνικά θέματα.

Όσον αφορά τη βιβλιοθήκη έχουμε και λέμε - Όλα τα WWII της Squadron In Action:

Osprey, Mushroom και Maru Mechanics - Τα τελευταία "A MUST" για θέματα ιαπωνικής αεροπορίας:

Χάρη στο φίλτατο Μάστορα απέκτησα βιβλία θησαυρούς του Η. Καρταλαμάκη και του "ΠΑΣΥΒΕΤΑ":

Η "βίβλος" του Spitfire και του Blenheim ανάλογα. Μερικά σπανια βιβλία για αναγνωριστικά αεροσκάφη και η βιογραφία του Warburton - άσσο αναγνωριστικών αεροσκαφών.

Μονογραφίες Datafile και αρκετά Kagero, ΑJ Press:

Warpaint, SAM Specials και αρκετά βιβλία για "μικρές" αεροπορίες, σήματα και περίεργες παραλλαγές. (Τα δικά μας Ραφαηλ... mrgreen:)

Να'στε πάντα καλά,
Γιάννης (IPMS Hellas 594 - IPMS USA 44615)

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #164 στις: Μαΐου 15, 2006, 09:08:24 πμ »
Έχω μείνει άφωνος!!! :shock: :shock: :shock:
Ότι και να πω είναι λίγο για τη συλλογή του Viper...

Αποσυνδεδεμένος Brutalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθήνα, Ζωγράφου
  • Αθήνα, Ζωγράφου
« Απάντηση #165 στις: Μαΐου 15, 2006, 09:57:24 πμ »
Μας στείλατε αδιάβαστους πρωϊνιάτικα... Λάμπρο τρομερή βιβλιογραφία (και εγώ ζήλεψα τον όγκο της  :mrgreen: :mrgreen:), και πολύ οργάνωση στον πάγκο σου βρε αδερφέ!! :lol: :lol: Το υποβρύχιο μου άρεσε ιδιαίτερα, το λάθος που λες είναι στην επιλογή του μαύρου? Μια χαρά φαίνεται πάντως.
Γιάννη και εσύ δεν πας πίσω! Με τόσους τόμους πριν ξεκινήσεις ένα μοντέλο έχεις να διαβάσεις τόση βιβλιογραφία, που ίσως σου πάρει περισσότερο το διάβασμα από το μοντελάρισμα  :mrgreen: :mrgreen:.
Ανδρέας Αποστολόπουλος

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #166 στις: Μαΐου 15, 2006, 06:35:14 μμ »
Cortακο εισαι μεσ'τη τρελα κι εσυ :twisted:

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #167 στις: Μαΐου 15, 2006, 11:04:45 μμ »
Φοβερή βιβλιογραφία έχετε και οι δυο σας - Viper , Corto  :shock: :shock: :shock: :shock:

Έχω πάθει πλάκα από την οργάνωση σου Λάμπρο  :wink: :!: :!: :!:

Τι σε νοιάζει για το χρώμα του υποβρύχιου,  μια χαρά είναι  :wink:
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #168 στις: Μαΐου 15, 2006, 11:08:21 μμ »
δε με πολυνοιαζει Μητσο ετσι κι αλλιως δοκιμη του αερογραφου εκανα :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Kisifer

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #169 στις: Μαΐου 17, 2006, 12:56:56 μμ »
Πάγκοι αποκλειστικά για το βάψιμο φιγουρών επιτρέπονται?? Χεχεχε εντάξει μην βαράτε όλοι μαζί. Αυτό είναι το τεράστιο εργαστήριο μου... έτσι είναι όταν δουλεύω κάποια φιγούρα.Καθώς επίσης κάποιο από το stock μου σε φιγούρες και την βιτρίνα που μπαίνουν οι τελιωμένες φιγούρες.

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #170 στις: Ιουλίου 02, 2006, 02:27:59 μμ »
Mia pou ewala se lathos katigoria to diko mou Ergastirio edo tora stin sosti thesi tou.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #171 στις: Ιουλίου 02, 2006, 02:55:19 μμ »
Ωραίος χώρος... Και πολλά άφτιαχτα...
Εμένα πλέον μου είναι αδύνατο να σκεφτώ να μοντελάρω χωρίς pc μπροστά μου... Είτε για φωτογραφίες, είτε για επαφή με το club...

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #172 στις: Ιουλίου 02, 2006, 03:02:51 μμ »
Simfono apolitos.

Alla pros to paron den eho Pc(distihos ehoume ke alla hopi).Eftihos ehi o Aderfos mou ke kapos lino to Prowlima afto. :?

Tasos

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #173 στις: Ιουλίου 04, 2006, 12:19:50 μμ »
Αυτός είναι ο καινούριος μου μοντελιστικός παράδεισος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:. Φτιάχτηκε με πολύ μεράκι. Σήμερα ολοκληρώθηκε και ξεκινάμε δουλειά :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:. Καλή μου αρχή λοιπόν.
Ελπίζω να σας αρέσει.

Υ.Γ: Και φυσικά το απαραίτητο PC δίπλα μου για επικοινωνία, τις ώρες της δημιουργίας, με την παρέα μας.  :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #174 στις: Ιουλίου 04, 2006, 12:27:14 μμ »
Πολύ ωραίος χώρος Μιχάλη, φτιαγμένος με μεράκι και έτοιμος .............. για κατασκευή πολλών μοντέλων ελπίζω!!!
 :wink: :wink: :wink:
Ο έλληνας στραιτώτης, στα δεξιά της πρώτης φώτο, πολύ καλός!!!
Καλή αρχή και καλή δουλειά λοιπόν!!!
 :wink: :wink: :wink: