Στο τελευταιο τεύχος του Model Expert, διαβασα το άρθρο για το σεμιναριο που είχε κάνει πριν καιρό ο Χ.Αποστολόπουλος με θέμα τις βινιέτες ή τα μικρά διοράματα κλπ με τη βοήθεια του συλλόγου Star Club, στην έδρα του συλλόγου στην οδό Μαυρομιχάλη στην Αθήνα.
Ηθελα να ρωτήσω εάν το συγκεκριμένο σεμινάριο είχε γίνει γνωστό εκ των προτέρων στο κοινό, ή ήταν "κλειστό" , μόνο για τα μέλη του Star Club.
Προσωπικά, έχω παρακολουθήσει μόνο ένα προηγούμενο σεμινάριο του star Club, αυτό του Major Goose για τις βάσεις φιγουρών (πριν δυο έτη περίπου), το οποίο ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.
Είναι εντύπωση μου ότι οι "εκδηλώσεις" του Star Club παραμένουν κλειστές για το ευρύ κοινό;
Για ποιο λόγο; Γνωρίζει κανείς;
Πάντως σήμερα που πηγα στην έκθεση τους στο Γαλάτσι, είδα πολύ όμορφες φιγούρες, μεταξύ των οποίων τρεις απο τιε καλύτερες σύγχρονες που έχω δει ποτέ, με εξαιρετικά βαψίματα σύγχρονων στολών παραλλαγής του αμερικανικού στρατού (από την Think 1/80th στην 1/35).
Μου άρεσε και η ιδέα των εθνικών συμμετοχών με το βάψιμο ίδιων θεμάτων για να υπάρχει καλύτερη και αμεσότερη σύγκριση.
Αναμένω τις απαντήσεις και τις εντυπώσεις σας.
Σ.Σ.