Γεια σου ρε Κώστα καλλιτέχνη της χαλκομανίας και...ψηλέ (πια)!
Ε όχι και δεν θα ξαναπιάσεις Phantom γενικά και αόριστα επειδή προέκυψαν κάποιες αναποδιές...! Εμείς τι θα κάνουμε τότε...για σύνελθε σε παρακαλώ (όπως είδα ότι έπραξες αμέσως μετά την εν θερμώ πληκτρολόγηση αυτής της φράσης σου)

Ναι, είναι σαν κάποιους μοντελιστές που θυμούνται να αγοράζουν kitάκια σε σακουλάκι και όχι σε κουτάκι... ʼλλες εποχές... Προσοχή λοιπόν!
Γιάννη τι μου θύμισες τώρα....κάποτε, προ αμνημονεύτων ετών στον παιδικό σταθμό σε μια εκδήλωση που είχε γίνει, είχα πάρει/κερδίσει (δεν θυμάμαι) ένα πλαστικό αεροπλανάκι (Spitfire??) (Airfix??) σε σακουλάκι. Δεν θυμάμαι άλλα, μόνο ότι ήταν μικρό (1/72 κατά πάσα πιθανότητα) και πλαστικό γκρί χρωματος.
Ωραιότατο το F-4!
Προσοχή Κώστα: μην λές ονόματα (kareem) γιατί φαίνονται οι ηλικίες...
Τίς προάλλες είπα σε νέο συνάδελφο (αρκετά νεότερό μου) για τους Duran Duran και με κοίταγε σαν ufo... Την επόμενη στιγμή κοίταζα στον καθρέφτη πόσο μπορεί να έχουν αρχίσει να ασπρίζουν οι κρόταφοι...
...δηλαδη που να ανεφερες και τον mc hale που φαινεται διπλα στη φωτο.....
Πάνε αυτές οι εποχές παίδες....εμείς μεγαλώσαμε με Kareem, Bird και Magic (ο πλέον αγαπημένος μου) και Duran Duran (ακόμη θυμάμαι ότι στο Δημοτικό τσακώνονταν 2 κορίτσια στην τάξη συνέχεια για το αν η σωστή προφορά ήταν "Σάϊμον Λε Μπον" ή "Σιμόν Λε Μπόν"
Δηλαδή στην συναυλία του George Michael θα είμαστε όλοι Γερουσία, Δεινόσαυροι (gkontogsauriae εξαιρούνται (?) κλπ. ;