0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ηθελα να κανει εξωτικό , εσκεμμένα είναι 'εντονο. Μια που δεν θα κάνω διακοπές να τις σκέφτομαι τουλάχιστον !!!!!
ελα να δουλευεις εσυ εδώ και να περνανε τα στριγκάκια απέξω και θα καταλάβεις Φάτε μάτια ψάρια
Παράθεση από: Major_Goose στις Μαΐου 17, 2007, 12:15:07 μμελα να δουλευεις εσυ εδώ και να περνανε τα στριγκάκια απέξω και θα καταλάβεις Φάτε μάτια ψάρια Αν θες μπορώ να ερθω εγώ να σε εξυπηρετήσω...εσυ θα δουλεύεις και εγω θα σε βοηθώ με τις κοπέλες
Παράθεση από: Trutch στις Μαΐου 17, 2007, 12:42:26 μμΠαράθεση από: Major_Goose στις Μαΐου 17, 2007, 12:15:07 μμελα να δουλευεις εσυ εδώ και να περνανε τα στριγκάκια απέξω και θα καταλάβεις Φάτε μάτια ψάρια Αν θες μπορώ να ερθω εγώ να σε εξυπηρετήσω...εσυ θα δουλεύεις και εγω θα σε βοηθώ με τις κοπέλες Ναι και το βραδυ μοιρασια στα δυο, δικαια πραγματα
Παράθεση από: sirhogr στις Μαΐου 17, 2007, 01:00:17 μμΠαράθεση από: Trutch στις Μαΐου 17, 2007, 12:42:26 μμΠαράθεση από: Major_Goose στις Μαΐου 17, 2007, 12:15:07 μμελα να δουλευεις εσυ εδώ και να περνανε τα στριγκάκια απέξω και θα καταλάβεις Φάτε μάτια ψάρια Αν θες μπορώ να ερθω εγώ να σε εξυπηρετήσω...εσυ θα δουλεύεις και εγω θα σε βοηθώ με τις κοπέλες Ναι και το βραδυ μοιρασια στα δυο, δικαια πραγματα Διαχειριστές ανθρωπίνων πόρων....