Απλά καταπληκτικό λέω εγώ! 
μια αποριούλα όμως... επειδή το φτιάχνω και εγώ, αλλά σε γκρι παραλλαγή, τι χρώμα να χρησιμοποιήσω για τις φθορές (κυρίως για την σκουριά εννοώ)
πρωτο ας το πουμε 'tip'.
απο οτι γνωριζω γκρι tiger mid δεν υπηρχαν.ολα ηταν με παραλλαγη.Το γκρι ηταν περισσοτερο στα early prod.Εσυ εχεις αυτο το συγκεκριμμενο?(mid )
Αυτο στο λεω πληροφοριακα γιατι οτι θελεις το βαφεις.Οτι μας γεμιζει και μας ευχαριστει ειναι το θεμα!

Για τις φθορες για την σκουρια εγω χχρησιμοποιησα το rust της mr hobby.Το χρησιμομοιησα σε πολυ μικρες ποσοστητες με dry brushing σε σημεια που προεξεχουν και μπορει να εχουν σκουριαστει.
Γδαρσιματα εγιναν με το ιδιο χρωμα αλλα με ενα πολυ σκληρο πινελο παλι στεγνωμενο καλα.Στις εξατμισεις αφου βαφτικαν με το rust λιγο πριν στεγνωσει το χρωμα και ηταν ακομη λιγο υγρο προσθεσα σκονες light rust και russian earth.
Οσον αφορα λοιπες φθορες γιατι ειναι θα ειναι γκριζο το αρμα δοκιμασε το burnt iron της mr hobby καλα διαλυμενο.Αυτο ειναι γκρι με κοκκους(στυλ ριζισματα)απο steel.Θα δεσει ωραια πιστευω.Αυτα απο εμενα υπαρχουν και αλλοι που μπορουν να σε βοηθησουν εδω με αλλες τεχνικες.
@Liverpool
θα το δοκιμασω αυτο στο μοντελο Στελιο και σε επομενα

Ευχαριστω για την συμβουλη
Για αεροπλανακιας ξερεις πραγματα....