Xαιρομαι που σας αρεσε παιδια!!

Για το τζαμι,μετρησα το δικο του και εκοψα απο διαφανες πλαστικο συσκευασιας ενα λιγο μεγαλυτερο(~1mm).
Ουσιαστικα εκανα με ενα καλο κοπιδι τοξοειδη σπασιματα(χωρις να κοπει ολο)
Διαλεξα σε πιο σημειο θα λειπουν τα κομματια και τα αφαιρεσα σε ακανονιστα σχηματα.
Για να σπασει η μονοτονια του απλα ραγισμενου τζαμιου,απομακρυνα και καποια μεγαλα κομματια το ενα απο το αλλο.
Τωρα πλεον το τζαμι ειναι ενα ψιλοκουρελι και το μονο που θα το κρατησει ενωμενο ειναι ο σκελετος.
Λεπτο flat sprue Evergreen και εγινε κανονικα ο σκελετος και απο τις δυο πλευρες ετσι ωστε να μεσολαβει το τζαμι μεταξυ τους.
Οπου το τζαμι ηταν σπασμενο για να μην βγει λεπτοτερος ο σκελετος μπηκε κομματι sprue.
Κατι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ που εγω δυστυχως το ξεχασα!!
Ακριβως στο σημειο που το τζαμι μπαινει αναμεσα στα κομματια πλαστικου με ενα
μαυρο μαρκαδορακι βαψτε εκεινο το σημειο.
Αυτο θα εξαφανισει την ασπρη γραμμη εσωτερικα και περιμετρικα που φαινεται απο το ασπρο πλαστικο.
ΤΙΡ.Το ιδιο ισχυει και για τα ιδια τα τζαμια των κιτ που επειδη ειναι χοντρα,βαφουμε το
πλαινο μερος ετσι ωστε να εξαφανιστει η κλασικη γυαλαδα που μαρτυραει το παχος στα ορια.
Προσοχη διαλεξτε μια κολλα που να μην κανει ασπραδες στο πλαστικο
Εγω χρησιμοποιω την ΖΑΡ.
Στη συνεχεια με την καυτρα απ'το τσιγαρο(οι μη καπνιστες πρεπει να βρειτε αλλο τροπο ζεσταματος χωρις φλογα

)ζεστανα το σημειο που ηθελα και το λυγισα.
Μασκαριστηκε με Tamiya Tape και φτιαχτηκανε οι μικρες βασουλες δεξια και αριστερα.
Βαψιμο-ξεμασκαρισμα και κολλημα και τερμα

Τωρα το κατα ποσο ειναι σωστο το σπασιμο στο τζαμι δεν το γνωριζω μιας και δεν νομιζω κατα τον ΒΠΠ να βαζανε ζελατινα στα τζαμια των αυτοκινητων οποτε τα σπασιματα ακολουθησαν την λογικη του κλασικου τζαμιου.
Σε πιο συγχρονα το σπασιμο ειναι τελειως διαφορετικο...
@Philio-λιγα απο τα ρεστα απο τα τζαμια θα ειναι μπροστα!

@Νικο και Γρηγορη,θα εχει και πραγματα μεσα οποτε ουτως η αλλως θα ψιλοκαλυφθει το πατωμα(ευτυχως

)
@Γιωργη(gkontog)...στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο!

!Ασε να δουμε που θα παει το πραγμα... :roll:Πειραμματα κανω κι εγω..
Η σκεψη γενικα ειναι η εξης-πισω απ'το παρκαρισμενο κουμπελ σκαει βομβα στο κτιριο...
Φανταστειτε μεχρι που φτασανε τα κομματια του κτιριου απο την εκρηξη το οποιο και κατερρευσε διπλα στο κουμπελ!!!
Ουτε εγω θελω να πεσει πολυ πραμα αλλα πως να μην βαλω μπαζα μεσα που θα εχουν φτασει στην αλλη ακρη του δρομου!!

Αυτα προς το παρον.Η συνεχεια στις οθονες σας

Τασος.