Παρα πολυ ομορφο και προσεγγμενο . Μπραβο για την προσεκτικη και με λεπτομερεια εργασια . Αφου ρωτας ομως την γνωμη μας επιτρεψε μου με παρα πολυ φιλικη προθεση και παρειστικη διαθεση να σου πω τα εξης μετα τηνι 30 χρονια ασχολιας μου με τα βιβλια και τη ιστορια ειδικοτερα ! Αναφερες στην αρχη οτι τα θελεις ετοιμοπολεμα και σχεδον μεσα στην μαχη . Αν διαβασεις αρκετα και δεις σχετικη βιβλιογραφια πανω σε ενα γερμανικο τεθωρακισμενο αρμα στο τελος σχεδον του πολεμου θα διαπιστωσεις οτι μονο τοσο γυαλισμενα και καθαρα με επικαλυψη απλης σκονης δεν ηταν ! Αλλη η λογικη μοντελου μουσειου και αλλο η λογικη μοντελου μεσα στην μαχη ! Πολεμος το 1944 και 1945 σημαινε αν μη τι αλλο τρομερη πιεση χρονου , ελλειψεις και απελπιστικα ασχημες καταστασεις που δεν αφηναν περιθωριο αν μη τι αλλο για συντηρησεις , καθαρισμους και γυαλισματα ! Αν ειχες ασχοληθει λιγο περισσοτερο με την βιβλιογραφια και την ιστορια θα καταλαβαινες και θα εβλεπες ακομα και στην πιο απλη φωτογραφια της εποχης : λασπες , βρωμια , καπνες , βαφες με τον κουβα και με την βουρτσα , λαδια , γρασσα , τσαλακωμενες επιφανειες , τρυπες και φθορες τρομερες . Ολα αυτα βεβαια δεν αναιρουν την πραγματικα ομορφη δουλεια σου (μακαρι να μπορουσαν και αλλοι να κανουν κατι τετοιο , και μεσα σε αυτους και εγω ο ιδιος ) αλλα απο την αλλη αλλο μοντελισμος μουσειου και αλλο ρεαλιστικος μοντελισμος πραγματικου χρονου ! Συνεχισε την ομορφη δουλεια σου και ελπιζω να μην παρεξηγηθω για τις καλοπροαιρετες παρατηρησεις μου γενικοτερα . Να εισαι καλα .