0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξερω αν θα κατσουν σωστα οι εισαγωγες γιατι υπαρχει αρκετα μεγαλο κενο στο μπροστινο μεροςδοκιμασε να τις κολλησεις απο μπρος προς τα πισω με κυανοακρυλικη κολλα σιγα σιγα και στο τελος να εχεις το σκαλοπατι στη μεσηεκει βεβαια θα πεσει τριψιμο αλλα θα ειναι πιο ευκολο απο το να εχεις το κενο στο μπροστα μερος
Λοιπον δουλεια μαλλον εγινε και με τη βοηθεια του πιο εμπειρου "γερολυκου" στο μοντελισμο Danaos -Γιαννη Κουταλη- αν και θα χρειαστει αρκετο και σχολαστικο λογο περιοχης στοκαρισμα και τριψιμο! Αναμεινατε...
Παράθεση από: Geokid στις Μαΐου 09, 2007, 05:36:53 μμΛοιπον δουλεια μαλλον εγινε και με τη βοηθεια του πιο εμπειρου "γερολυκου" στο μοντελισμο Danaos -Γιαννη Κουταλη- αν και θα χρειαστει αρκετο και σχολαστικο λογο περιοχης στοκαρισμα και τριψιμο! Αναμεινατε...Τον ίδιο βοηθώ - συμβουλάτορα έχουμε νομίζω. Το δικό μου εκείνος το έσωσε από βέβαιο πέταγμα στην θάλασσα....
Εγώ πάντως το δικό μου το έχω καθυστερήσει πόλυ έχω καταστρέψει κατα λάθος την μία Νεκροκεφαλή του κάθετου σταθερού!!!!!