Αποστολέας Θέμα: Γειά σας φίλοι μοντελιστές.....  (Αναγνώστηκε 1661 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος grgsam

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Περιστέρι
Γειά σας φίλοι μοντελιστές.....
« στις: Σεπτεμβρίου 22, 2005, 09:44:23 πμ »
Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι ξανά με τον μοντελισμό ύστερα από μία διακοπή ορισμένων χρόνων (Περίπου 15 ώστε να παντρευτώ και να κάνω και 2 παιδιά). Παλιά έβαφα τα μοντέλα μου μόνο με πινέλο ενώ τώρα έχω οργανωθεί καλύτερα. Εχω ένα κομπρεσσέρ με ρυθμιζόμενη πίεση και έναν Budger 155 αερογράφο (Ο οποίος ακόμα με παιδεύει, αλλά κάθε μοντέλο το βάφω και καλύτερα). Ασχολούμαι τόσο με αεροπλάνα ΒΠΠ αλλά και με νεότερα καθώς και με πολιτικής αεροπορίας. Θα ανεβάσω μερικές φωτό απο αυτά που έχω φτιάξει μέχρι σήμερα τις επόμενες μέρες. Το forum το είχα ανακαλύψει εδώ και πολύ καιρό και με βοήθησε ήδη πάρα πολύ σε θέματα τεχνικών βαψίματος αλλά κα άλλων θεμάτων που αφορούσαν τις κατασκευές. Πρίν από λίγες μέρες αποφάσισα να γίνω λίγο ποιό ενεργό μέλος και απ'ότι είδα πρέπει να είμαι και το 100ο μέλος. Μην σας κουράσω άλλο, θα τα λέμε πιστεύω μέσα από το forum ποιό συχνά. Ευχαριστώ.
Σαμαρτζής Γεώργιος

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2005, 10:18:31 πμ »
Καλωσήλθες φίλε Γιώργο στο forum!
Το ότι συνέχισες τον μοντελισμό μετά από τόσα χρόνια διακοπή,δείχνει την αγάπη σου στο αντικείμενο...
Εύχομαι να συνεχίζεις να ασχολείσαι πολλά πολλά χρόνια και φυσικά τα παιδιά σου να πάρουν απ τον πατέρα τους!

Έχουμε τον ίδιο αερογράφο...
Ο Anthem είναι καλός αλλά λόγω περίεργης μύτης(χοντρή για να μην στραβώνει,αλλά λεπτένει απότομα στην μύτη) χρειάζεται πολύ δουλειά και σταθερό χερι, για να ψεκάσεις καλές λεπτές δέσμες.
Καλωσήλθες λοιπόν και πάλι και ελπίζω να γνωριστούμε και να τα πούμε και από κοντά κάποια στιγμή.
(Έχουμε συνάντηση στην Ιπποκράτους το Σάββατο μετά τις 3 το μεσημέρι)
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Brutalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθήνα, Ζωγράφου
  • Αθήνα, Ζωγράφου
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2005, 10:23:26 πμ »
Είναι πάντα ευχάριστο να βλέπουμε παλιούς (είμαι και εγώ ένας από αυτούς, είχα παρατήσει τον μοντελισμό περίπου 13 χρόνια πριν) μοντελιστές να επανέρχονται! Καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλό modelling!!
Αν μένεις Αθήνα τότε θα μπορούσες να έρθεις στην συνάντηση του Σαββάτου (μοντελοσύναξη τρελή  :lol: ). Χαιρόμαστε πάντα όταν βλέπουμε να μεγαλώνει αυτή η ιδιάζουσα παρέα  :lol:  8)
Ανδρέας Αποστολόπουλος

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2005, 02:51:37 μμ »
καλως ηλθες στη παρεα μας :wink:

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2005, 03:37:22 μμ »
Καλώς όρισες και από εμένα... Τελικά οι περισσότεροι το είχαμε παρατήσει και το ξαναρχίσαμε...

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2005, 09:20:47 μμ »
Kαλως ορισες και απο μενα φιλε grgsam καλη παραμονη και καλο μοντελαρισμα!

Αποσυνδεδεμένος zimmerman

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Melbourne-Australia
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2005, 11:30:05 μμ »
καλως τον.και μεις ειχαμε διακοψει καποια στιγμη αλλα το σαρακι δε μας αφησε....μπρος ξεσκονιστε τους μοντελιστικους παγκους...
Γιώργος Παπανικολάου

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2005, 12:54:48 πμ »
Καλώς ήρθες. Τελικά πολύς κόσμος ξαναγυρίζει. Άλλοι δύο φίλοι μου σκέφτονται να ξανά ασχοληθούν. Ο ένας μάλιστα έχει ξεκινήσει το FW-190d9 της Trumpeter στην 1/24 :shock:  :shock: . Δυστυχώς το Hobby στηρίζεται για νέο αίμα μόνο από τους ανανήψαντες, γιατί από ότι παρατηρώ στα Μοντελάδικα οι πραγματικά καινούργιοι πρέπει να είναι πολύ λίγοι. Οι ηλικίες 12-16 σπανίζουν, ενώ στην εποχή μου γινόταν λαϊκό προσκύνημα από την πιτσιρικαρία κάθε Σάββατο πρωί.
Πρώην Hartman

Αποσυνδεδεμένος grgsam

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Περιστέρι
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2005, 08:49:39 πμ »
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα....  Θα το ήθελα πάρα πολύ να βρισκόμασταν αλλά δυστυχώς θα είμαι εκτός Αθηνών για ένα γάμο. (Από αρχές Σεπτέμβρη έως και τα τέλη Οκτώβρη παντρεύονται πολλοί).  Σίγουρα όμως θα βρεθούμε στην επόμενη συνάντηση που θα κάνουμε. Μέχρι τότε θα τα λέμε από εδώ. Ευχαριστώ και πάλι.
Σαμαρτζής Γεώργιος

Tags: