Σύνολο ψηφοφόρων: 40
Η ψηφοφορία έληξε: Δεκεμβρίου 01, 2007, 03:30:07 πμ
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ramfighter στις Νοεμβρίου 28, 2007, 10:50:30 μμΠαράθεση από: Greg Filos στις Νοεμβρίου 28, 2007, 10:37:17 μμΠαράθεση από: ramfighter στις Νοεμβρίου 28, 2007, 10:23:02 μμ Greg FilosΣυγκλονιστική η προσπάθεια αλλά λείπουν πολλά.Εαν βαλεις το τείχος και τον αποκλεισμό του Βερολίνου που σίγουρα χρησιμοποιηθηκε και υλικό απο τον Β΄παγκόσμιο πόλεμοαμέσως αμέσως προστίθετια οτι μπορείς να φανταστείς.Μετά υπήρξαν και οι εκατέρωθεν σύμμαχοι και τα υλικά τους. Που είναι οι βρεταννοι (π.χ. Avro Vulcan - θεματάρα ) που είναι οι πολωνοι κτλ ( που είναι το Τrabant και το Skoda 1200 που θελω εγώ). Υπάρχει πολύ υλικό SotirisΘυμησε μου να ψαξω κάπου εχω 72άρες φιγούρες αφγανούς αντάρτες να σου δώσω. Αλλά άστο εκτός GB, σύμφωνοι φίλε μου : Oπότε αδερφέ στο επόμενο group build σηκώνεις εσύ την θεματολογία Προτιμώ ενα ταβερνάκι μετά - την λεγόμενη εκλογοαπολογιστική συνάντηση - παρά μία θεματολογία πριν Αν είναι στα εξάρχεια το ταβερνάκι τότε μέσα
Παράθεση από: Greg Filos στις Νοεμβρίου 28, 2007, 10:37:17 μμΠαράθεση από: ramfighter στις Νοεμβρίου 28, 2007, 10:23:02 μμ Greg FilosΣυγκλονιστική η προσπάθεια αλλά λείπουν πολλά.Εαν βαλεις το τείχος και τον αποκλεισμό του Βερολίνου που σίγουρα χρησιμοποιηθηκε και υλικό απο τον Β΄παγκόσμιο πόλεμοαμέσως αμέσως προστίθετια οτι μπορείς να φανταστείς.Μετά υπήρξαν και οι εκατέρωθεν σύμμαχοι και τα υλικά τους. Που είναι οι βρεταννοι (π.χ. Avro Vulcan - θεματάρα ) που είναι οι πολωνοι κτλ ( που είναι το Τrabant και το Skoda 1200 που θελω εγώ). Υπάρχει πολύ υλικό SotirisΘυμησε μου να ψαξω κάπου εχω 72άρες φιγούρες αφγανούς αντάρτες να σου δώσω. Αλλά άστο εκτός GB, σύμφωνοι φίλε μου : Oπότε αδερφέ στο επόμενο group build σηκώνεις εσύ την θεματολογία Προτιμώ ενα ταβερνάκι μετά - την λεγόμενη εκλογοαπολογιστική συνάντηση - παρά μία θεματολογία πριν
Παράθεση από: ramfighter στις Νοεμβρίου 28, 2007, 10:23:02 μμ Greg FilosΣυγκλονιστική η προσπάθεια αλλά λείπουν πολλά.Εαν βαλεις το τείχος και τον αποκλεισμό του Βερολίνου που σίγουρα χρησιμοποιηθηκε και υλικό απο τον Β΄παγκόσμιο πόλεμοαμέσως αμέσως προστίθετια οτι μπορείς να φανταστείς.Μετά υπήρξαν και οι εκατέρωθεν σύμμαχοι και τα υλικά τους. Που είναι οι βρεταννοι (π.χ. Avro Vulcan - θεματάρα ) που είναι οι πολωνοι κτλ ( που είναι το Τrabant και το Skoda 1200 που θελω εγώ). Υπάρχει πολύ υλικό SotirisΘυμησε μου να ψαξω κάπου εχω 72άρες φιγούρες αφγανούς αντάρτες να σου δώσω. Αλλά άστο εκτός GB, σύμφωνοι φίλε μου : Oπότε αδερφέ στο επόμενο group build σηκώνεις εσύ την θεματολογία
Greg FilosΣυγκλονιστική η προσπάθεια αλλά λείπουν πολλά.Εαν βαλεις το τείχος και τον αποκλεισμό του Βερολίνου που σίγουρα χρησιμοποιηθηκε και υλικό απο τον Β΄παγκόσμιο πόλεμοαμέσως αμέσως προστίθετια οτι μπορείς να φανταστείς.Μετά υπήρξαν και οι εκατέρωθεν σύμμαχοι και τα υλικά τους. Που είναι οι βρεταννοι (π.χ. Avro Vulcan - θεματάρα ) που είναι οι πολωνοι κτλ ( που είναι το Τrabant και το Skoda 1200 που θελω εγώ). Υπάρχει πολύ υλικό SotirisΘυμησε μου να ψαξω κάπου εχω 72άρες φιγούρες αφγανούς αντάρτες να σου δώσω. Αλλά άστο εκτός GB, σύμφωνοι φίλε μου :
Παράθεση από: Greg Filos στις Νοεμβρίου 28, 2007, 11:21:25 μμΠαράθεση από: ramfighter στις Νοεμβρίου 28, 2007, 10:50:30 μμΠαράθεση από: Greg Filos στις Νοεμβρίου 28, 2007, 10:37:17 μμΠαράθεση από: ramfighter στις Νοεμβρίου 28, 2007, 10:23:02 μμ Greg FilosΣυγκλονιστική η προσπάθεια αλλά λείπουν πολλά.Εαν βαλεις το τείχος και τον αποκλεισμό του Βερολίνου που σίγουρα χρησιμοποιηθηκε και υλικό απο τον Β΄παγκόσμιο πόλεμοαμέσως αμέσως προστίθετια οτι μπορείς να φανταστείς.Μετά υπήρξαν και οι εκατέρωθεν σύμμαχοι και τα υλικά τους. Που είναι οι βρεταννοι (π.χ. Avro Vulcan - θεματάρα ) που είναι οι πολωνοι κτλ ( που είναι το Τrabant και το Skoda 1200 που θελω εγώ). Υπάρχει πολύ υλικό SotirisΘυμησε μου να ψαξω κάπου εχω 72άρες φιγούρες αφγανούς αντάρτες να σου δώσω. Αλλά άστο εκτός GB, σύμφωνοι φίλε μου : Oπότε αδερφέ στο επόμενο group build σηκώνεις εσύ την θεματολογία Προτιμώ ενα ταβερνάκι μετά - την λεγόμενη εκλογοαπολογιστική συνάντηση - παρά μία θεματολογία πριν Αν είναι στα εξάρχεια το ταβερνάκι τότε μέσα Όχι γιατί την τελευταία φορέα που τόλμησα να φάω στην περιοχή το καλοκαίρι, κυνήγαγα τους αετονύχηδες που τσίμπησαν την τσάντα της κοπελιάς μου μέχρι Χαριλάου Τρικούπη και Ναυαρίνου... Και δεν είχα καταπιεί κι όλας....
Ποιοι είναι οι άλλοι 3 στον Ειρηνικό :