Ψηφοφορία

Åðüìåíï Modelclub GB (GB No5)

×åéìþíáò
6 (15%)
Åéñçíéêüò
4 (10%)
ÁíÜðëáóç öùôïãñáößáò óå äéüñáìá
5 (12.5%)
Cold War (åêôüò Åëëçíéêþí ÈåìÜôùí)
21 (52.5%)
Early Days
0 (0%)
Cats
4 (10%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 40

Η ψηφοφορία έληξε: Δεκεμβρίου 01, 2007, 03:30:07 πμ

Αποστολέας Θέμα: Επομενο Group Built...  (Αναγνώστηκε 36343 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Απ: Επομενο Group Built...
« Απάντηση #150 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 01:18:26 πμ »
Όσο και να έψαξα, την πρόταση για "dirty", δεν την βρήκα... Αν είναι να αλλάξουμε την πρόταση "Cold War", και να αποκλείσουμε τις κατασκευές Ελληνικών θεμάτων, μήπως πρέπει να ξαναρχίσει η ψηφοφορία?

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #151 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 01:28:17 πμ »
Ρε 'σείς πολύ το "τυρρανάμε"......... ας προτείνουμε εάν είναι 2-3 "θέματα", να ψηφίσουμε και Σαββάτο το "ξεκινάμε"........... Όσοι είναι να πάρουν μέρος έχουν πάνω κάτω κατασταλάξει τί θέλουν να κάνουν...........

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #152 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 08:03:04 πμ »
ψήφισα Ανάπλαση φωτογραφίας σε διόραμα
για τον ακριβή ορισμό των κατηγοριών,
νομίζω μοναδικός υπεύθυνος-αρμόδιος είναι αυτός που ξεκίνησε το θέμα και τις επέλεξε.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #153 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 10:10:58 πμ »
Ωρα είναι να αρχίσετε να τσακώνεστε για τα Group Build... ʼν θέλει κάποιος να φτιάξει κάτι, γιατί πρέπει σώνει και καλά να το εντάξει στο τρέχον GB? Και το να κάνουμε τα GB "λάστιχο" για να τους χωρέσει όλους, εμένα δέ με βρίσκει σύμφωνο... Χάνει το ενδιαφέρον του... :roll:
Τα GB για εμένα είναι αφορμή για μοντελιστές με τα ίδια πάνω-κάτω ενδιαφέροντα να μάθουν και να δημιουργήσουν παράλληλα :wink:

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #154 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 11:26:37 πμ »
Ωρα είναι να αρχίσετε να τσακώνεστε για τα Group Build... ʼν θέλει κάποιος να φτιάξει κάτι, γιατί πρέπει σώνει και καλά να το εντάξει στο τρέχον GB? Και το να κάνουμε τα GB "λάστιχο" για να τους χωρέσει όλους, εμένα δέ με βρίσκει σύμφωνο... Χάνει το ενδιαφέρον του... :roll:
Τα GB για εμένα είναι αφορμή για μοντελιστές με τα ίδια πάνω-κάτω ενδιαφέροντα να μάθουν και να δημιουργήσουν παράλληλα :wink:

Συμφωνώ απόλυτα!
Στο κάτω, κάτω είχαμε GB με θέμα την Ελλάδα, είναι ανάγκη και στο επόμενο να έχει Ελληνικό θέμα?

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #155 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 11:33:46 πμ »
Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο... Μηδενισμός και πάμε από την αρχή... Από το Cold War, αποκλείονται Ελληνικά Θέματα, ενώ αφαιρείται και το Dirty... Μένουν 16 ημέρες... Για να φτιάξουμε κάτι Ελληνικό δε χρειαζόμαστε κι άλλο GB (και το λέω εγώ που φτιάχνω ΜΟΝΟ Ελληνικά...)... Για αυτό είναι οι παρέες, για να κουβεντιάζουν και να βρίσκουν την άκρη...

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #156 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 11:35:54 πμ »
Όσο και να έψαξα, την πρόταση για "dirty", δεν την βρήκα... Αν είναι να αλλάξουμε την πρόταση "Cold War", και να αποκλείσουμε τις κατασκευές Ελληνικών θεμάτων, μήπως πρέπει να ξαναρχίσει η ψηφοφορία?
Το dirty είναι μία πρόταση που συζητήθηκε σε ξεχωριστό θέμα για "ποιό πονηρό και χειρότερο" μοντέλο. Απο παραδρομή μου το έγραψα dirty στο μηνυμα μου και ζητώ συγγνώμη γιαυτό. Εχετε δίκιο οτι πρέπει να γίνουμε πιό συγκεκριμένοι στα θέματα. Γιατί π.χ. ο χειμώνας να είναι μόνο 2ος Π.Π :?: Ο Ναπολέων δεν εκστράτευσε στην Ρωσία χειμωνιάτικα :?: Και ένα πολιτικό αεροσκάφος που είναι εφοδιασμένο με χιονοπέδιλα δεν είναι χειμωνιάτικο θέμα :?: Οσο για ελληνικά θεματα στο cold war, ναι και σ΄αυτά εαν είχαν καποια σχέση, για να είμαστε δίκαιοι.
Αλλά ρε παιδια γιατί δεν ψηφίζετε "γάτες" :?: Και wildcat εχουμε, καi επετειακούς τίγρηδες, και leopard, και αντιτορπιλικά, και ενα κάρο φιγουρες με γούνα λιονταριου/τίγρη μπορούν να προκύψουν και αυτοκίνητα....Μόνοα εγώ το έχω ψηφίσει :?:

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #157 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 11:44:48 πμ »
Οτι και να αποφασιστει τελικα παλι καπου θα σκαλωσουμε...Τελωσπαντων ελπιζω να γινομαι αδικα "κακος"...

Οπως και νά 'χει ο καθένας φτιαχνει οτι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...και το εννοω,γιατι αυτο θα τον ευχαριστει!!!!
Στο GB συμμετεχει εθελοντικα ΟΠΟΙΟΣ θελει και φτιάχνει αυτο που ορίζεται απο την αρχή...Απο κει και πέρα αν θέλουμε Ελληνικά τα κάνουμε για παρτη μας!
Παντως δεν νομίζω οτι ειναι σημαντικος λογος να αφαιρεσουμε τα Ελληνικα...οποιοι δεν θελουν Ελληνικα...απλα ας ΜΗΝ κανουν,δεν μπορω να το καταλαβω  τους πειραζει να βλεπουν ενα Ελληνικο θεμα?Εμενα καθόλου...αλλωστε αλλος εβαλε απο την τσεπη του και τον χρονο του και τον ιδρωτα του για να το φτιαξει...γι αυτους τους λογους παραξενευομαι...!!?!!?!!?!!
Το Cold War δεν διευκρινηστηκε απο την αρχή οποτε εμεινε εκρεμές!Τωρα που διευκρινιστηκε ολα οκ απο μενα!

Anyway σε οτι αποφασισετε ειμαι μεσα,και με οσα ειπε ο Κωστας 100% συμφωνος!!! ;-)

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #158 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 11:48:04 πμ »
Εγώ ψήφισα τη δημιουργία διοράματος από φωτό για το λόγο που ανάφερα.

- Αν το gb έχει θέμα cold war τότε τι μένει απ' έξω? Μήπως είναι πολύ μεγάλο σαν εποχή?
- Μήπως επίσης έχουμε ξεχάσει τελείως την εποχή Vietnam?
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #159 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 03:10:31 μμ »
Προς Φ16άρη: η ιδέα είναι ότι ιδανικά θα πρέπει όποιος συμμετέχει στο GB να ενδιαφέρεται για όλα τα θέματα του GB. Αν εσένα με το Mig δεν σε νοιάζει το ελληνικό άρμα μου τότε μάλλον δεν υπάρχει λόγος να είμαστε μαζί.

Αλλά "εμείς" πρέπει να αιτηθούμε για ένα μόνιμο GB, το HAF-GB...

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #160 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 04:53:14 μμ »
Tο βασικότερο για μένα είναι ότι κολλάμε στο τι GB θα κάνουμε,αντί να τελειώσουμε κανένα μοντέλο,όποιο και να ναι αυτό,που μας ευχαριστεί...(και βάζω και τον εαυτό μου μέσα!) :roll:

Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #161 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 04:56:03 μμ »
Tο βασικότερο για μένα είναι ότι κολλάμε στο τι GB θα κάνουμε,αντί να τελειώσουμε κανένα μοντέλο,όποιο και να ναι αυτό,που μας ευχαριστεί...(και βάζω και τον εαυτό μου μέσα!) :roll:

Σωστός  ::icon_thumright::
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος Corto

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: San Mateo, CA
« Απάντηση #162 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 08:08:50 μμ »
Ψήφισα Ειρηνικό. Έχω ένα σπάνιο αεροσκάφος που έδρασε στη περιοχή εκείνη... σε 1/72, παλιά μου αγάπη... :mrgreen:
Να'στε πάντα καλά,
Γιάννης (IPMS Hellas 594 - IPMS USA 44615)

Αποσυνδεδεμένος NICK OLIVER KALIMERIS

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: NAUPLIO-OXFORD,UK
  • modelclub.gr
« Απάντηση #163 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 11:28:32 μμ »
Εγω παντως ψηφισα παλη Cold WAR  :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Να προτεινω κατι :roll:γιατι δεν κανουμε τα Group Built μας οπως στο ARC :roll:?
Τι εννοω αρχες Δεκεμβριου ψηφιζουμε απο π.χ. 20 θεματα τα 10 πιο δημοφιλη, και φτιαχνουμε κατι για αυτα τα θεματα ολο το χρονο,ετσι πιστευω θα εχουμε μεγαλυτερη ποικιλια και θα μπορουν να φτιαξουν ολοι κατι.Οσο για το θεμα του χρονου πιστευω οτι ενας χρονος ειναι ο καταλληλοτερος χρονος για να μπορεσει ενας μοντελιστης με την ανεση του να φτιαξει κατι.
Αυτα ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ

• at Ormond VOR, radial 260, 3500ft...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Daytona Beach
  • Παντέλας
    • http://www.airclub-larissa.gr
« Απάντηση #164 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 02:21:07 πμ »

Συμφωνώ απόλυτα!
Στο κάτω, κάτω είχαμε GB με θέμα την Ελλάδα, είναι ανάγκη και στο επόμενο να έχει Ελληνικό θέμα?
Δεν έχω πρόβλημα να φτιάξω και κάτι μη ελληνικό αλλά από την στιγμή που σαν χώρα συμμετείχαμε δεν καταλαβαίνω τον λόγο της εξαίρεσης!!! :shock: Είναι σαν να αποκλείεις χώρες από τον πόλεμο!!! Αφού διευκρινίστηκε πάσο...

Αποσυνδεδεμένος ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ

• at Ormond VOR, radial 260, 3500ft...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Daytona Beach
  • Παντέλας
    • http://www.airclub-larissa.gr
« Απάντηση #165 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 02:55:04 πμ »
Εγώ πάντως επιμένω γιατί πρέπει να φτιάξετε Ελληνικό αεροπλάνο ντε και καλά, αν το GB που θα ψηφιστεί θα είναι ο Ψυχρός Πόλεμος. Είχε τόσο μεγάλη ανάμειξη η χώρα μας στον Ψυχρό Πόλεμο?
Αν κάποιος ψάξει τα GB μας, θα βλέπει συνέχεια Ελληνικά αεροπλάνα, απλά με διαφορεική αφορμή κάθε φορά.
Τώρα θα μου πείτε εσύ τι μιλάς, που φτιάχνεις μόνο Tiger, ε λοιπόν δηλώνω πως αν ψηφιστεί ο Ψυχρός Πόλεμος, θα φτιάξω ένα Τ55!

Είχε και μάλιστα αρκετή ανάμειξη από πλευράς ΠΑ.  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #166 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 01:24:26 μμ »
Εγώ πάντως επιμένω γιατί πρέπει να φτιάξετε Ελληνικό αεροπλάνο ντε και καλά, αν το GB που θα ψηφιστεί θα είναι ο Ψυχρός Πόλεμος. Είχε τόσο μεγάλη ανάμειξη η χώρα μας στον Ψυχρό Πόλεμο?
Αν κάποιος ψάξει τα GB μας, θα βλέπει συνέχεια Ελληνικά αεροπλάνα, απλά με διαφορεική αφορμή κάθε φορά.
Τώρα θα μου πείτε εσύ τι μιλάς, που φτιάχνεις μόνο Tiger, ε λοιπόν δηλώνω πως αν ψηφιστεί ο Ψυχρός Πόλεμος, θα φτιάξω ένα Τ55!

Είχε και μάλιστα αρκετή ανάμειξη από πλευράς ΠΑ.  ::icon_thumright::

Αυτό δεν το ήξερα, απλά περισότερο αντιπροσωπευτικό θα έβλεπα ένα αεροσκάφος-άρμα-πλοίο-αυτοκίνητο ρώσικης ή αμερικάνικης προέλευσης.
Εγώ παρά το οτι φτιάχνω σχεδόν αποκλειστικά ΒΠΠ θέματα, δεν θα έλεγα όχι για ένα T55 ή Τ64 με ξεσκισμένο χρώμα και λάσπη!

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #167 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 01:34:54 μμ »
Nα ενώσω τον 2ο παγκόσμιο με το cold war  :?: O αποκλειισμός του Βερολίνου - ρώσικα άρματα και οχήματα - και η αερογέφυρα των C-47 που επακολούθησε. Να κατι ωραία θέματα που μπορεί να ανακύψουν. ʼλεξ σε κάλυψα  :evil:

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #168 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 11:48:50 μμ »
Ψηφισα Cold War ξανα. Για να δουμε θα βγει πρωτο σε προτιμηση?  :roll: (εχω και ενα F-106 που καθεται... ::icon_rr::)

Ερωτηση: Εστω οτι βγαινει πρωτο το θεμα, αμερικανικο αεροπλανο του ναυτικου το οποιο ηταν ενταγμενο στο στολο του Ατλαντικου, δεν ειχε αναμειξη με Κορεα, Βιετναμ κτλ,δεν εκανε αναχαιτησεις στα βομβαρδιστικα των Ρωσσων (κοινως εκανε τη γλαστρα στον ψυχρο πολεμο  :mrgreen:) θα εμπαινε στο group build?

Γενικα Αμερικανικα αεροπλανα που δεν ειχαν και τοσο αναμειξη θα ειναι δεκτα???

Επισης να πω οτι εμενα προσωπικα Ψυχρος πολεμος απο αποψη Αμερικης μου φερνει στο μυαλο την Edwards AFB και αλλουμινι αεροπλανα δοκιμων γιατι ας μην ξεχναμε οτι αυτος ο ''πολεμος'' ηταν πολεμος εξοπλισμων. :wink:
Νώντας

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #169 στις: Νοεμβρίου 16, 2007, 08:36:36 πμ »
ʼλλη ερώτηση/διευκρίνηση:
Στον ψυχρό πόλεμο εντάσεται και ο ανταγωνισμός στο Διάστημα :?: Εαν ναί, να βάλω και ένα πύραυλο στο πρόγραμμα του 2008 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #170 στις: Νοεμβρίου 16, 2007, 06:00:34 μμ »
Παντως ολη αυτη η συζητηση περι ψυχρου πολεμου μου ανοιξε την ορεξη...και αφου ακομα και να ψηφιστει, ελληνικα δεν θα παιζουν, ξεκινησα χθες αργαμιση το βραδυ ενα F-84F για να μπω στο κλιμα μεχρι να αρχισει το group build. ::glossa::

Το εχω δεσει κιολας οτι θα βγει πρωτο σε προτιμησεις  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #171 στις: Νοεμβρίου 17, 2007, 12:22:01 πμ »
Πολυ το παιδεύουμε... :roll:

Γενικα Αμερικανικα αεροπλανα που δεν ειχαν και τοσο αναμειξη θα ειναι δεκτα???

λοιπον.
Θεωρω πως δε πρεπει να ειναι δεκτο,θα ειναι δεκτο απο την αλλη ενα α/φ που εχει αφησει το "στιγμα" του στο ψυχρο πολεμο π.χ Nορβηγικο F-16 και Σοβιετικο Bear για τις συναντησεις τους πανω απο τις Βορειες θαλασσες,η ενα Σοβιετικο Su-15 Flagon οπως αυτο που κατεριψε το 747 η ενα μαχητικο απο τα Century jets (F-100,F-101,F-102,F-104,F-106) ακομα αντιαεροπορικα SA-2 που μεταφερθηκαν στη Κουβα κατα την ομώνυμη κριση,η ενα αναγνωριστικο U-2 οπως αυτο του Garry Powers που κατεριφθη απο σοβιετικους SAΜ,η ακομα ενα Σοβιετικο υποβρυχιο,ενα Τ-72 η ΒΜP-1 με Ανατολικογερμανικα σηματα.
Νομιζω η θεματολογια ειναι τεραστια....επισης ramfighter θαρω πως o ανταγωνισμος στο διαστημα δεν εχει θεση,ισως ομως "πλησιασεις" σε αυτο που θες φτιαχνωντας εναν βαλλιστικο πυραυλο Pershing η ενα SS-1 SCUD της ΕΣΣΔ ::salut::

Αυτες ειναι οι σκεψεις μου για το GB εαν καταληξει σε Cold War,πανω-κατω ολοι γνωριζουμε ποια οπλικα συστηματα εχουν δωσει το "παρων" σε αυτο τον ατυπο πολεμο.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #172 στις: Νοεμβρίου 17, 2007, 08:59:43 πμ »
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ αλλά η Space Race είναι ίσως το πιό προβεβλημένο πεδίο ανταγωνισμού των δύο πόλων της ψυχροπολεμικής εποχής...

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #173 στις: Νοεμβρίου 17, 2007, 10:58:43 πμ »
Κι εγω συμφωνω με το Λαμπρο σε οσα ειπε γιατι αλλιως το πραγμα τραβαει αλλου και γενικευει
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #174 στις: Νοεμβρίου 17, 2007, 12:12:18 μμ »
Κι εγω συμφωνω με το Λαμπρο σε οσα ειπε γιατι αλλιως το πραγμα τραβαει αλλου και γενικευει

Kalημέρα σε όλους τους αγαπητούς συναδέλφους.
Αν καί δεν έχω συμμετάσχει μέχρι τώρα σε κάποιο group build, καί για το συγκεκριμένο που μιλάτε μόλις το πληροφορήθηκα, θα ήθελα να προτείνω να επιλέξουμε μέσα από μόνο 2.
Θέματα από το Cold War, ή αναπαράσταση φωτογραφίας σε διόραμα, έτσι για να ανεβάζουμε καί λίγο τον πήχη !
Κάτι τελευταίο, ποιό group build είναι αυτό εδώ; το 4ο ή το 5ο; Αν είναι το 5ο, τότε ποιό ήταν το 4ο;
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Tags: